Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Patroontekenaar voor een Babyproduct

Geplaatst op:
11 november 2019 10:45
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Modeontwerp
Opdracht ID:
41342
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350
Locatie:
Heemstede, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste Patroontekenaars,

Voor een baby gerelateerd product ben ik op zoek naar een patroontekenaar. Het liefste iemand die affiniteit heeft met de wondere wereld van baby's zodat je enigzins kunt meedenken in het ontwerp of de uitvoering (materialen e.d.).

Ik heb zelf een schets van wat het zou moeten worden, maar om dit te laten produceren heb ik een patroon nodig. Daarnaast wil ik een aantal varianten. Daarom is het fijn als je hier affiniteit mee hebt en creatief mee kunt denken in de stijl en de stoffen/kleuren. Ik vind het zelf heel lastig inschatten hoeveel tijd het tekenen van een patroon kost, dus de vergoeding is bespreekbaar. 

Ik kijk uit naar jullie reacties
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (2)

Petra Petra 11-11-2019
referentiesterren
1 referentie
Rudi Rudi 11-11-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Sieraadontwerper Gezocht (Vleuten)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een sieraadontwerper voor zowel de tekening als uitvoering van een sieraad. Degene die ik zoek moet mij ook kunnen ondersteunen in het verdere proces.    Heb je interesse? Ik zie je bericht graag tegemoet.
10 jul
Technisch Kleding Ontwerpen van Hoodies
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die ontwerpen en technische tekeningen van kleding in verschillende maten kan maken.    Het gaat hier voornamelijk over hoodies en broeken die ik wil laten maken. Ik heb de ideeën in mijn hoofd maar weet zelf niet hoe dat moet. Ik zoek dus iemand die mijn ideeën goed…
10 jul
Ontwerper voor Zonnebrillen Gezocht (Spoed)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwerpen van een zonnebril en om samen te sparren. Er is geen budget aan gekoppeld, het moet een eerlijke prijs zijn voor een uitstekend product.    Lijkt jou dit leuk en kan je goed ontwerpen? Dan zie ik je offerte graag zo snel mogelijk tegemoet.
9 jul
Toga Ontwerpen voor een Trouwambtenaar
Beste freelancers,    Ik sta in de startblokken om aan de slag te gaan als trouwambtenaar, en ben nu op zoek naar een op maat gemaakte toga.     Ik wil graag een frisse, moderne variant op de klassieke toga waarmee trouwceremonies stijlvol en eigentijds verlopen.    Kan jij mij hiermee helpen? Dan hoor ik graag van…
6 jul
Mode Designer voor Sportkleding Gezocht
Beste freelancers,    Voor het starten van een sportkleding merk voor vrouwen en meiden ben ik zoek naar een (sportkleding) designer. Het gaat om het maken van tech packs van shirts, shorts en sokken.    Wat ik wil is: 3 modellen shirts in verschillende kleuren 2 modellen shorts in verschillende kleuren 4 maten voor vrouwen en 4…
1 jul
Tech Packs voor Dames Kledinglijn
Beste freelancers,    Met ons dames kledingmerk hebben wij ons gespecialiseerd in hoogwaardige damesmantels, -jasjes en -blazers.  Wij willen onze productrange uitbreiden met jurkjes en blouses, en ter voorbereiding op de productie hiervan zijn wij op zoek naar iemand die tech packs kan maken.    Daarnaast zou een 3D animatie…
26 jun
Patroontekenaar voor Kledingstuk
Beste freelancers,    Wij zoeken een freelancer die ons kan ondersteunen met patroontekenen n.a.v. een afbeelding. Het zal om een collectie gaan van een specifiek kledingstuk. Graag op korte termijn en het kan vanuit huis (volledig digitaal).    Ben je geïnteresseerd, dan delen we graag meer informatie.
22 jun