Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Front End Development
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Partner gezocht voor HTML, CSS en WordPress

Opdracht ID: 55161

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 29 mei
Reacties: 8
Locatie: Rotterdam-Noord, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 7 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een internet agency uit de regio Rotterdam. Wij bouwen complexere bedrijfsapplicaties en cloud software (allemaal web gebaseerd). Denk aan logistieke platformen of een stuk software voor de retail (winkels). Zo nu en dan komt onze opdrachtgever met verzoeken voor websites. Voornamelijk zal dat in WordPress zijn.

Wij zijn op zoek naar een freelancer (geen bureau's) die ons bij willen staan bij HTML, CSS, WordPress opdrachten. Dit zodat wij ons kunnen focussen op de complexere gedeeltes van de opdrachten. Het uurtarief is bespreekbaar en daar komen we vast uit. Wel is het prettig als je (zeker de eerste tijd) de opdracht bij ons op kantoor in Rotterdam (Noord) kunt doen omdat dat simpelweg veel prettiger werkt en praat. Na kennismaking en eerste opdracht hebben we zeker meer opdrachten en dan kan het ook op afstand. Deze eerste opdracht zou bestaan uit het aanpassen van een huidige WordPress-website waar het op mobiel (CSS) niet goed werkt en geoptimaliseerd zal moeten gaan worden.

Freelance front end developers die hebben gereageerd (8)

Shaun
Shaun
29-05-2024
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Nick
Nick
31-05-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Dennis
Dennis
01-06-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10
Floris
Floris
07-06-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Adem
Adem
29-05-2024
7 referenties
Gemiddelde score
10
Onno
Onno
29-05-2024
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Manolito
Manolito
29-05-2024
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Minaxi
Minaxi
29-05-2024
3 referenties
Gemiddelde score
9.7
Toon meer reacties

Freelance frontend development opdrachten

Onlie platform coderen Ruby on Rails & Bootstrap

Geplaatst: 12 jun
We zoeken developers die kunnen coderen in Ruby on Rails en bootstrap. We hebben een online platform wat lijkt op airbnb / getyourguide alleen dan in een andere markt. We zijn opzoek naar developers die met ons kunnen meedenken, zien wat logische volgende stappen zijn. Wanneer het bevalt willen wij na het live gaan een standaard developer als aanspreekpunt voor fouten en bugs.  

Button maken

Geplaatst: 9 mrt
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor meerdere opdrachten. Op dit moment heb ik een go back-button nodig die "history back -1" kan. Dan zou je denken is dat het...maar het gaat wél om een speciale. De button mag alleen zichtbaar zijn als de vorige pagina een pagina van de eigen website is. Komt de bezoeker van Google of een andere externe website? Dan mag de button niet zichtbaar…

Mobiel Autopoetsplatform

Geplaatst: 1 feb
Goedendag, Ik ben opzoek naar iemand die mij met onderstaand kan helpen. Graag ontvang ik een prijsindicatie. Conceptbeschrijving: Mobiel Autopoetsplatform Doel: Het ontwikkelen van een mobiel platform dat als bemiddelaar fungeert tussen autopoetsprofessionals en klanten. Het platform maakt het voor klanten eenvoudig om autopoetsdiensten te boeken op hun locatie, terwijl autopoetsprofessionals…

VUE Ontwikkelaar voor uitbreiding filter Wordpress website

Geplaatst: 23 jan
Beste freelancers, Voor een bestaande Wordpress website ben ik op zoek naar iemand die overweg kan met VUE.js. Er moet op een productpagina een filter uitgebreid worden met een aantal extra filters. De filter werkt samen met Algolia Search voor het ophalen van de resultaten. Bronbestanden zijn aanwezig.

Display code voor Listing plugin FacetWP

Geplaatst: 8 jan
Beste freelancers, Op een WordPress website maken we op dit moment gebruik van de plugin FacetWP. We hebben een custom listing (Dev Mode) die opgemaakt moet worden. De quaery staat al, enkel nog de Display (code). De deadline voor deze klus ligt op 8 januari. 

Ondersteuning CSS; WordPress, Elementor, ACF, JetEngine

Geplaatst: 01-11-2023
Beste freelancers, Als goed doel voor duurzaamheid runnen we veel verschillende initiatieven en platforms. Regelmatig hebben we kleine tweaks of grotere opfrissers die we niet zelf kunnen doen en waar we eigenlijk onze developer niet meer kunnen/willen lastigvallen. Daarom zoeken we iemand die ons op uurbasis regelmatig kan ondersteunen. Ben jij diegene? Je bent goed bekend met Wordpress, CSS en Elementor…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht