Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Floris

Floris van Dinteren
Over Floris

Beste opdrachtgever. Mijn naam is Floris en ik ben een enthousiaste web developer. Naast mijn rol als developer bij een vaste werkgever, zet ik mijn expertise ook graag in via Hoofdkraan. Als het lukt, ooit fulltime.

Mijn focus ligt voornamelijk op WordPress. Als ervaren WordPress developer met kennis van HTML5, CSS, Javascript, Vue.js en PHP, vind ik het geweldig om mijzelf te specialiseren in dit krachtige contentmanagementsysteem. Mijn doel is om mijn klanten te ondersteunen onder het label support. Ik help graag bij het oplossen van problemen, het optimaliseren van websites en het uitvoeren van migraties en verhuizingen.

Wat mij onderscheidt als developer is mijn sterke klantgerichtheid en mijn nadruk op communicatie. Ik geloof dat een goede samenwerking met de klant essentieel is om tot de beste oplossing te komen. Ik luister aandachtig naar de behoeften van mijn klanten en streef ernaar om duidelijk te communiceren gedurende het gehele ontwikkelproces. Samen...

 

Vraag Floris direct om offerte


Stuur een bericht