Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Parkeer Management Softwarepakket Ontwikkelen

Geplaatst op:
28 januari 2019 06:45
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
37677
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Gedeeltelijk op locatie voor overleg., Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met het ontwikkelen van een parkeer management software pakket.

Wij zijn eens even aan het brainstormen over een nieuw te ontwikkelen park management software en aan het kijken of dit haalbaar is. We weten wel welke functionaliteiten erin moeten komen maar nog niet op welk platform het gebouwd moet worden. We zitten zelf te denken aan Windows 10 IOT / C++ / Embarcadero Delphi.

De parkeer management software zal moeten babbelen met CCV pinapparaten en na betalen een open sturing moeten geven aan een hardware poort. Het idee is als volgt:

Stap 1: U bied uw pinpas/creditkaart aan bij de ingaande zuil
Stap 2: Uw pas wordt geregistreerd
Stap 3: Slagboom gaat open, u kunt nu parkeren
Stap 4: U bied uw pas aan bij de uitgaande zuil
Stap 5: Het verschuldigde bedrag wordt van uw rekening afgeschreven
Stap 6: Na voltooiing van de transactie kunt u het parkeerterrein verlaten

Ik zal hieronder even een opsomming geven van de functies en wensen:
 
 • Bouwen in C++ / Embarcadero Delphi
 • Kijken of we het lokaal op een mini industriële pc Windows 10 IOT laten draaien en later uitbreiden naar een hybride omgeving.
 • Gebruiksvriendelijke GUI bouwen met grote knoppen die ook eventueel later op smartphone webapp makkelijk te bedienen is.
 • Koppelen met CCV Motion (hardware ccv is in ons bezit) we zijn al CCV Partner
 • Variabele en vaste parkeertarieven kunnen instellen. En mogelijk maken om bijvoorbeeld op de zaterdag een ander tarief te hanteren dan op de maandag
 • Medewerkers moeten bijv. gratis kunnen parkeren (d.m.v. ANPR camera kenteken)
 • Kortingen kunnen verstrekken
 • Meerdere gebruikers aan kunnen maken
 • Abonnement en jaar/maand abbonee functie inbouwen (d.m.v. ANPR camera kenteken)
 • Parkeerplaatsen telfunctie inbouwen. Vol is vol
 • Financiële rapportages kunnen uitdraaien. Dag, week, maand en jaar
 • Info display op uitrijzuil met daarop het verschuldigde bedrag en andere info over het parkeren.
 • Slagboom handmatig via web interface kunnen openzetten via knop. Parkeerbeheerder moet via bijv. web interface de parkeer software kunnen bedienen en aanpassen.
 • Op afstand de parkeertarieven kunnen aanpassen / instellen
 • Auto's moeten op kenteken kunnen inrijden (koppeling met kenteken camera's ANPR) camera hebben wij al. Kentekens moeten kunnen worden ingevoerd via webinterface. Tevens de tijdslimiet kunnen aangeven voor dagen weken maanden jaar etc. dat iemand erin mag. Op basis van parkeer abonnement.
 • Uitrijzuil wordt voorzien van een kwitantie printer. Als de klant daarom vraagt dat er een btw kwitantie afgedrukt kan worden.
 
Alle benodigde hardware om te testen hebben wij in ons bezit zoals ccv apparatuur, sturingen slagbomen, printers etc etc. De software die gebouwd gaat worden blijft eigendom van ons bedrijf. We zijn gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden.

We hebben zelf al veel ervaring met parkeer software maar willen nu eigen pakket ontwikkelen met onze wensen erin gebouwd. We kijken daarom ook uit naar de reacties. Graag ontvang ik dan ook uitgebreid jouw input, aanbevelingen en natuurlijk de prijs en geschatte tijd dat je ermee bezig bent.

Vaste totaalprijs is gewenst en in overleg.

Wij zien graag je reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Rick Rick 28-01-2019
Theo Theo 28-01-2019
Rob Rob 28-01-2019
Wiebrand Wiebrand 28-01-2019
referentiesterren
2 referenties
Lars Lars 28-01-2019
Paul Paul 29-01-2019
referentiesterren
1 referentie
Sander Sander 31-01-2019
Rene Rene 31-01-2019
referentiesterren
4 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Freelancer voor Eenvoudige Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een websitebouwer. Het gaat om een eenvoudige site.  Homepages, met vier andere pagina's, een contactformulier en een eventuele webshop.    Deadline: zo snel mogelijk  Budget: In overleg    Wij zien graag een reactie, portfolio en een offerte tegemoet.
25 apr
Axure RP Kenner Gezocht
Beste freelancers,    Voor onze startup in de automotive branche willen wij een (complexe) webapplicatie bouwen en zijn op zoek naar een freelancer die voor ons het design wil professionaliseren..    Hiervoor zijn wij op zoek naar investeerders. Om de potentiële investeerders een idee te geven wat onze visie is, en een idee…
25 apr
Freelancer voor Eenvoudige Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een websitebouwer. Het gaat om een eenvoudige site.  Homepages, met vier andere pagina's, een contactformulier en een eventuele webshop.    Deadline: zo snel mogelijk  Budget: In overleg    Wij zien graag een reactie, portfolio en een offerte tegemoet.
17 apr
Designen en Stijlen van Website
Beste webdesigner,    Wij hebben een niet functionele preview website gemaakt met Axure, dit om alvast een preview te geven van onze toekomstige website aan potentiële investeerders. Wij zoeken een webdesigner die ervaring heeft met Axure en het ontwerp kan verbeteren.    We zijn een startup en richt zich volledig op het online…
16 apr
Website en App Bouwer Gezocht
Beste freelancers,    Voor ons bedrijf zijn wij op zoek naar een betrouwbare freelancer, die ons kan helpen met de bouw van onze app en website.    Over ons:    Ons bedrijf is een startup en richt zich volledig op het online aanbieden van auto's van alle bekende merken.    Ons bedrijf biedt jou de mogelijkheid…
16 apr
Advertentie Informatie Ophalen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij advertenties geautomatiseerd kan ophalen  van een site.    Daarbij wil ik dat ik het telefoonnummer kan zien als de advertentie binnen komt dus zonder daar eerst de advertentie voor hoeven te openen zoals dat nu het geval is.    Meer informatie…
15 apr
Hulp bij Website Aanpassen/Google Vindbaarheid
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij mijn website.    Ik heb een nieuwe BTW actie voor ondernemers en wil hierover graag een stukje tekst plaatsen op mijn website. De site is al actief, maar is gebouwd door mijn vader en die is inmiddels overleden en ik weet niet hoe ik de site moet aanpassen. …
12 apr