Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Parkeer Management Softwarepakket Ontwikkelen

Geplaatst op:
28 januari 2019 06:45
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
37677
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Gedeeltelijk op locatie voor overleg., Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met het ontwikkelen van een parkeer management software pakket.

Wij zijn eens even aan het brainstormen over een nieuw te ontwikkelen park management software en aan het kijken of dit haalbaar is. We weten wel welke functionaliteiten erin moeten komen maar nog niet op welk platform het gebouwd moet worden. We zitten zelf te denken aan Windows 10 IOT / C++ / Embarcadero Delphi.

De parkeer management software zal moeten babbelen met CCV pinapparaten en na betalen een open sturing moeten geven aan een hardware poort. Het idee is als volgt:

Stap 1: U bied uw pinpas/creditkaart aan bij de ingaande zuil
Stap 2: Uw pas wordt geregistreerd
Stap 3: Slagboom gaat open, u kunt nu parkeren
Stap 4: U bied uw pas aan bij de uitgaande zuil
Stap 5: Het verschuldigde bedrag wordt van uw rekening afgeschreven
Stap 6: Na voltooiing van de transactie kunt u het parkeerterrein verlaten

Ik zal hieronder even een opsomming geven van de functies en wensen:
 
 • Bouwen in C++ / Embarcadero Delphi
 • Kijken of we het lokaal op een mini industriële pc Windows 10 IOT laten draaien en later uitbreiden naar een hybride omgeving.
 • Gebruiksvriendelijke GUI bouwen met grote knoppen die ook eventueel later op smartphone webapp makkelijk te bedienen is.
 • Koppelen met CCV Motion (hardware ccv is in ons bezit) we zijn al CCV Partner
 • Variabele en vaste parkeertarieven kunnen instellen. En mogelijk maken om bijvoorbeeld op de zaterdag een ander tarief te hanteren dan op de maandag
 • Medewerkers moeten bijv. gratis kunnen parkeren (d.m.v. ANPR camera kenteken)
 • Kortingen kunnen verstrekken
 • Meerdere gebruikers aan kunnen maken
 • Abonnement en jaar/maand abbonee functie inbouwen (d.m.v. ANPR camera kenteken)
 • Parkeerplaatsen telfunctie inbouwen. Vol is vol
 • Financiële rapportages kunnen uitdraaien. Dag, week, maand en jaar
 • Info display op uitrijzuil met daarop het verschuldigde bedrag en andere info over het parkeren.
 • Slagboom handmatig via web interface kunnen openzetten via knop. Parkeerbeheerder moet via bijv. web interface de parkeer software kunnen bedienen en aanpassen.
 • Op afstand de parkeertarieven kunnen aanpassen / instellen
 • Auto's moeten op kenteken kunnen inrijden (koppeling met kenteken camera's ANPR) camera hebben wij al. Kentekens moeten kunnen worden ingevoerd via webinterface. Tevens de tijdslimiet kunnen aangeven voor dagen weken maanden jaar etc. dat iemand erin mag. Op basis van parkeer abonnement.
 • Uitrijzuil wordt voorzien van een kwitantie printer. Als de klant daarom vraagt dat er een btw kwitantie afgedrukt kan worden.
 
Alle benodigde hardware om te testen hebben wij in ons bezit zoals ccv apparatuur, sturingen slagbomen, printers etc etc. De software die gebouwd gaat worden blijft eigendom van ons bedrijf. We zijn gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden.

We hebben zelf al veel ervaring met parkeer software maar willen nu eigen pakket ontwikkelen met onze wensen erin gebouwd. We kijken daarom ook uit naar de reacties. Graag ontvang ik dan ook uitgebreid jouw input, aanbevelingen en natuurlijk de prijs en geschatte tijd dat je ermee bezig bent.

Vaste totaalprijs is gewenst en in overleg.

Wij zien graag je reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Rick Rick 28-01-2019
Theo Theo 28-01-2019
Rob Rob 28-01-2019
Wiebrand Wiebrand 28-01-2019
referentiesterren
2 referenties
Lars Lars 28-01-2019
Paul Paul 29-01-2019
referentiesterren
1 referentie
Sander Sander 31-01-2019
Rene Rene 31-01-2019
referentiesterren
4 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Hulp Gezocht bij Wix Website Plugins
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een persoon die ons verder kan helpen met een WIX website. Het gaat met name om hulp bij de plugins voor sociale media campagnes, acties etc.    Ervaring met conversie en de benodigde plugins is gewenst.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
13:25
API Schrijven (op Korte Termijn)
Beste freelancers,    Om het te vergemakkelijken voor onze klanten zoeken wij iemand die een API voor ons kan schrijven.    Deze API zal moeten kunnen communiceren met externe kassasoftware systemen, zoals POS 4. Wij hebben een front en back-end die geschreven is in PHP (Jaws) voor het bestellen van producten, een zogenaamde bestelplatform.…
17 feb
Microcontroller Programmeur ARM Cortex
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een microcontroller ARM kan programmeren.    Het gaat om type: IC-1758 ARM CORTEX MCU 512K 80-LQFP NXP.    Kan op afstand gewerkt worden, maar het is ook mogelijk bij ons op kantoor te werken. Wij zijn gevestigd in de Meern.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
12 feb
Arduino/ESP8266 Grafische Interface voor Escape Rooms
Beste freelancers,    Ik bouw elektronische schakelingen/puzzels voor escape rooms en gebruik daarvoor een ESP8266 chip met daaraan een relais.  Nu zoek ik iemand die met een raspberry pi als webserver een grafische omgeving kan bouwen om de ESP8266/relais mee te bedienen,    Een grafische interface dus voor het bedienen van…
11 feb
Full Service Internet en Software Specialist
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een full service internet en software specialist(e).    Voor mijn website zoek ik een website bouwer/software technicus die deze site of helemaal opnieuw maakt met een andere thema, of deze aanpast naar wens.    De website moet voldoen aan meerdere functies, o.a. een winkel waar…
10 feb
Website Ontwikkelen voor Vraag en Aanbod
Beste freelancers,    Ik zoek een toegewijd iemand die met volledige concentratie en aandacht voor mij een volledig werkende website kan maken. De website dient ook voor mobiele versie voor telefoons en tablets te werken.    Inhoudelijke informatie die ik voor nu kan geven is dat het gaat om een website om vraag en aanbod…
1 feb
Website met B2C Platform Bouwen (Energie)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een webdeveloper voor het bouwen van een energie vergelijking website met een open (B2C)platform.    Ik ben een starter eenmalig budget is tussen 2 tot 3 k.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
30 jan