Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Parkeer Management Softwarepakket Ontwikkelen

Geplaatst op:
28 januari 2019 06:45
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Overige Websites & Applicaties
Opdracht ID:
37677
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Gedeeltelijk op locatie voor overleg., Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelancer die ons kan helpen met het ontwikkelen van een parkeer management software pakket.

Wij zijn eens even aan het brainstormen over een nieuw te ontwikkelen park management software en aan het kijken of dit haalbaar is. We weten wel welke functionaliteiten erin moeten komen maar nog niet op welk platform het gebouwd moet worden. We zitten zelf te denken aan Windows 10 IOT / C++ / Embarcadero Delphi.

De parkeer management software zal moeten babbelen met CCV pinapparaten en na betalen een open sturing moeten geven aan een hardware poort. Het idee is als volgt:

Stap 1: U bied uw pinpas/creditkaart aan bij de ingaande zuil
Stap 2: Uw pas wordt geregistreerd
Stap 3: Slagboom gaat open, u kunt nu parkeren
Stap 4: U bied uw pas aan bij de uitgaande zuil
Stap 5: Het verschuldigde bedrag wordt van uw rekening afgeschreven
Stap 6: Na voltooiing van de transactie kunt u het parkeerterrein verlaten

Ik zal hieronder even een opsomming geven van de functies en wensen:
 
 • Bouwen in C++ / Embarcadero Delphi
 • Kijken of we het lokaal op een mini industriële pc Windows 10 IOT laten draaien en later uitbreiden naar een hybride omgeving.
 • Gebruiksvriendelijke GUI bouwen met grote knoppen die ook eventueel later op smartphone webapp makkelijk te bedienen is.
 • Koppelen met CCV Motion (hardware ccv is in ons bezit) we zijn al CCV Partner
 • Variabele en vaste parkeertarieven kunnen instellen. En mogelijk maken om bijvoorbeeld op de zaterdag een ander tarief te hanteren dan op de maandag
 • Medewerkers moeten bijv. gratis kunnen parkeren (d.m.v. ANPR camera kenteken)
 • Kortingen kunnen verstrekken
 • Meerdere gebruikers aan kunnen maken
 • Abonnement en jaar/maand abbonee functie inbouwen (d.m.v. ANPR camera kenteken)
 • Parkeerplaatsen telfunctie inbouwen. Vol is vol
 • Financiële rapportages kunnen uitdraaien. Dag, week, maand en jaar
 • Info display op uitrijzuil met daarop het verschuldigde bedrag en andere info over het parkeren.
 • Slagboom handmatig via web interface kunnen openzetten via knop. Parkeerbeheerder moet via bijv. web interface de parkeer software kunnen bedienen en aanpassen.
 • Op afstand de parkeertarieven kunnen aanpassen / instellen
 • Auto's moeten op kenteken kunnen inrijden (koppeling met kenteken camera's ANPR) camera hebben wij al. Kentekens moeten kunnen worden ingevoerd via webinterface. Tevens de tijdslimiet kunnen aangeven voor dagen weken maanden jaar etc. dat iemand erin mag. Op basis van parkeer abonnement.
 • Uitrijzuil wordt voorzien van een kwitantie printer. Als de klant daarom vraagt dat er een btw kwitantie afgedrukt kan worden.
 
Alle benodigde hardware om te testen hebben wij in ons bezit zoals ccv apparatuur, sturingen slagbomen, printers etc etc. De software die gebouwd gaat worden blijft eigendom van ons bedrijf. We zijn gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden.

We hebben zelf al veel ervaring met parkeer software maar willen nu eigen pakket ontwikkelen met onze wensen erin gebouwd. We kijken daarom ook uit naar de reacties. Graag ontvang ik dan ook uitgebreid jouw input, aanbevelingen en natuurlijk de prijs en geschatte tijd dat je ermee bezig bent.

Vaste totaalprijs is gewenst en in overleg.

Wij zien graag je reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

Rick Rick 28-01-2019
Theo Theo 28-01-2019
Rob Rob 28-01-2019
Wiebrand Wiebrand 28-01-2019
referentiesterren
2 referenties
Lars Lars 28-01-2019
Paul Paul 29-01-2019
referentiesterren
1 referentie
Sander Sander 31-01-2019
Rene Rene 31-01-2019
referentiesterren
5 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Automatisch Certificaten Genereren (Onderwijsinstelling)
Beste freelancers,    ik ben op zoek naar iemand die voor een onderwijsinstelling een app kan maken die automatisch certificaten voor de deelnemers van onze programma's genereert en deze naar ze kan mailen. Een documentgenerator dus eigenlijk, maar wel met de optie dat alle individuele documenten van de stapel naar individuele personen…
14 aug
Online Gordijnen Berekeningsprogramma
Beste freelancers,    Gaarne een programma voor op de website (WordPress) die voor gordijnen de (variabele) Breedte x (variabele) Lengte berekent en dan met een prijs komt.    Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.   
14 aug
Bouwen van Interactieve 3D Maps
Beste freelancers,    Starter zoekt een persoon met veel ervaring in de bouw van (3d) interactieve maps.    De keuze die bij ons product past zoals: GOOGLE MAPS, WRLD3d, MAPME? CESIUM, VISME andere? Er komen tussen de 1000 en 2000 wijnbedrijven (producenten) te staan, verdeeld over alle wijn producerende landen op deze planeet.…
6 aug
Landingspagina voor Beginnende Online Onderneming
Beste freelancers,    Ik zoek een betrouwbare partij die voor onze bedrijf een webpagina met contactgegevens kan maken. Deze moet direct op internet te plaatsen zijn en vindbaar voor de doelgroep waar wij ons op richten.    Dit is eerst een proef van een half jaar daarna willen we populaire spullen eventueel gaan aanbieden in een…
6 aug
XML Programmeren voor Axiell-Software
Beste freelancers,    Voor ons museum en één van de mooiste kastelen in de provincie Utrecht, zoeken wij een programmeur die XML kan programmeren om een Excel-bestand te kunnen inlezen in ons collectieregistratiesysteem Axiell/Adlib.    Graag een reactie bij interesse in deze opdracht.
5 aug
Ontwikkeling van Homebridge Plugin (Node.js)
Ontwikkeling Homebridge plugin (Node.js) voor de aansturing van Infrarood panelen.    Voor de aansturing van een groep infrarood panelen wordt nu gebruik gemaakt van een centrale regel unit die aan te roepen is via Android app en webinterface. Hieraan zou ik graag een Homebridge plugin willen toevoegen.    Graag een reactie bij…
29 jul
Web Automatisering voor Aanmaken van Bulk Accounts
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand met verstand van web-automatisering. Het is de bedoeling dat er een bulk ''accounts'' aangemeld kunnen worden waarbij er ook met proxy's gewerkt moet worden.    Het is mogelijk om een bedrag vooraf af te spreken met een maandelijks onderhoud aan het systeem. Ook…
25 jul