Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Paul

Paul Poels
Over Paul

Je hoort vaak dat automatiseringsprojecten mislukken, of dat het resultaat toch niet helemaal voldoet aan de wensen. Dat klopt ook en dat komt dan meestal doordat er vooraf geen goede analyse gemaakt is van het probleem en doordat dit soort projecten vaak te grootschalig worden opgezet. Door mijn ervaring (20+ jaar) met vele automatiseringsprojecten heb ik geleerd om goede analyses te maken en grote projecten op te delen in kleine deelprojecten. Waarna ik deze om kan zetten naar applicaties die voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Ik heb ervaring met zowel grote als kleine projecten en ontwikkel in diverse programmeertalen/databasesystemen.

Mijn capaciteiten komen vooral tot zijn recht op plaatsen waar sprake is van complexe problemen. Ik ben volledig zelfstandig in staat om een probleem te analyseren, uit te werken en om te zetten in een programma dat volledig overeenkomt met de eisen van de gebruikers. Maar ik...

Uitstekend
1 beoordelingen

Amersfoort

Expertisegebieden:

 

Vraag Paul direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
ComRel-Advies V.O.F.
KvK-nummer: 76923983
Natriumweg 7
3812 PV Amersfoort