Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ontwikkelen van Website voor een Stichting

Opdracht ID: 50670

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 11-04-2022
Reacties: 10
Locatie: Eijsden, Limburg
Laatst gewijzigd: 20-04-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een stichting die ontwikkelingswerk uitvoeren in Kenia. Een aantal projecten die ze verrichten zijn het opknappen van weeshuizen, basisscholen en ziekenhuizen. Hun missie is om met name kansarme kinderen een perspectief te bieden voor de toekomst. Er is in de afgelopen jaren heel wat werk door diverse vrijwilligers gedaan en de aanwas blijft ook groeien.

De huidige website is zeer gedateerd en men wil deze volledige opnieuw herontwerpen naar een moderner design. Uitgangspunt is dat de website een kanaal moet zijn om vrijwilligers en donateurs te enthousiasmeren voor deelname. Nu doet deze website de omvang van de organisatie te kort en dat is jammer. Tegenwoordig is het vrij gemakkelijk om met wat digitale kennis zelf een website te bouwen met een pakketten zoals bijvoorbeeld Jimdo of Wordpress. Nu ben ik zelf hiermee aan de slag gegaan maar ik merk dat het toch nogal behoorlijk tijd kost om een goede doorontwikkelde en multitalige site te bouwen. Ik kom ook simpelweg tijd te kort op dit moment.

Ik zoek dus iemand met webdesign en platformkennis voor de redesign van de website. Er is een van budget €500,- beschikbaar. Ikzelf fungeer als 'productowner' voor deze klus, ik ben zelf ook werkzaam in de IT. Het beheer gaat daarna over naar mezelf of iemand binnen de stichting.

Bij interesse zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (10)

Adem
Adem
11-04-2022
6 referenties
Gemiddelde score
10
Daniel
Daniel
11-04-2022
5 referenties
Gemiddelde score
10
Rik
Rik
11-04-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Ilja
Ilja
11-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Sander
Sander
11-04-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Jos
Jos
11-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Marcel
Marcel
11-04-2022
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Mikka
Mikka
11-04-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Jeroen
Jeroen
12-04-2022
4 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
12-04-2022
4 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Website van Artiestenbureau Restylen

Geplaatst: 30-12-2022
Beste freelancers, Ik heb een artiestenbureau en wil of mijn bestaande website restylen of een nieuwe laten ontwerpen. Functionaliteiten zijn: 1. Booking en ticketsale mogelijkheden. 2. Media uploaden (video's en tracks). Optioneel: digitale recordlabel als onderdeel van de site. 3. Homepage: aankondiging(en) van aankomende optredens aan de hand van clips/video's. Ik zie graag offertes tegemoet.

Twee WordPress Websites Bouwen

Geplaatst: 09:05
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die onze huidige website over wil gaan zetten in een nieuwe template. Dit is al door ons gekozen omdat onze andere websites dit template ook gebruiken. Kwestie van Demo data downloaden en alles netjes overzetten incl. URL's (we werken met WP-engine). Het gaat om Enfold van Krisi. Daarnaast willen we nog een tweede WordPress website laten maken voor…

Website Bouwen voor Stichting

Geplaatst: 21 jan
Beste freelancers, We zijn een ideële stichting en zouden graag in contact willen komen met iemand die ons wil helpen met een begin te maken van ons nieuw op te zetten website onder WordPress. We houden ons bezig met onderwerpen als filosofie, spiritualiteit, yoga, enz. en de content is er al. We zoeken iemand die de opzet van de website voor ons kan maken volgens een bepaalde indelingsstructuur.…

WordPress Website Bouwen

Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, Ik zoek een creatieve freelancer die mijn WordPress website voor mij kan maken. Wellicht met beaver builder? Wil dit graag uitbesteden.  Iemand interesse? Hoe de website eruit moet zien, kunnen we bespreken in een gesprek. Ik heb geen immens groot budget omdat ik pas ben gestart als ondernemer.  Ben benieuwd naar de reacties!

Webmaster Magento Webshops in Heerenveen

Geplaatst: 08:45
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een webmaster t.b.v. Magento webshops voor 2023 - ca: 20 uur per week in Heerenveen op de locatie vanaf April 2023. Webdeveloper - Magento webshops moeten worden omgezet naar WooCommerce - project 2023 - webdesign wordt in voorzien. De werkzaamheden van de webmaster zullen bij sterke voorkeur uitgevoerd moeten worden op kantoor in Heerenveen omdat deze ook…

Website en Logo voor Virtual Assistant

Geplaatst: 24 jan
Beste freelancers, Ik ben een student en wil mijn bedrijf starten als virtual assistant waarvoor ik een website en een logo nodig heb. Ik zoek iemand die dat voor mij kan maken. Zie als voorbeeld: https://anne-eline.nl. Zoiets zou ik ook graag willen. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Freelancer met WordPress PHP en Drupal

Geplaatst: 20 jan
Beste freelancers, Ik zoek een WordPress wonder met ruime kennis van PHP en Drupal. Ik werk voor diverse klanten en zoek een technische aanvulling op mijn eigen kennis. Snel kunnen schakelen is fijn. Ik hoor graag van jullie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht