Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Modeontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ontwerpster

Opdracht ID: 53045

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 13-05-2023
Reacties: 3
Locatie: Alkmaar, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 15-05-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer, 

Ik ben op zoek naar een getalenteerde en ervaren ontwerpster die mij kan helpen bij het uitwerken van een concept dat ik in gedachten heb.

De opdracht omvat het bespreken van het concept, het ontwikkelen van diverse ontwerpen op basis van ideeën en het eventueel aanbrengen van wijzigingen na feedback. Ik zoek iemand die proactief, flexibel en toegewijd is aan het leveren van kwaliteitswerk.

Als je geïnteresseerd bent in deze opdracht en denkt dat je de juiste persoon bent om mij te helpen, aarzel dan niet om te reageren met je portfolio en eventuele referenties. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met een enthousiaste en getalenteerde ontwerpster!

Budget bespreekbaar.

Alvast bedankt

Freelance modeontwerpers die hebben gereageerd (3)

Petra
Petra
15-05-2023
1 referenties
Gemiddelde score
8.5
Yana
Yana
13-05-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Zsofi
Zsofi
15-05-2023
13 referenties
Gemiddelde score
9.5

Freelance mode ontwerp opdrachten

Technische tekeningen

Geplaatst: 10 jun
Beste meneer, mevrouw, Voor een nieuw kledingmerk ben ik opzoek naar iemand die digitale modeontwerpen en technische tekeningen voor mij kan maken (die ik zo kan aanleveren aan de fabrikant). Met vriendelijke groet, Shaim

Specifieke kindermaten - ontwerp

Geplaatst: 10 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met specifieke kindermaten (voor als bijlage in de techplan) voor het maken van meisjes kleding.

Digitale Fashion Tekenaar

Geplaatst: 6 jun
Beste freelancers, Ik wil graag een streetwear kledinglijn beginnen, alleen zou ik m’n idee op een digitale manier getekend willen hebben met afmetingen. Ik zou graag eerst willen beginnen met een T-shirt als ontwerp. Budget graag tussen de 50 - 200 euro

Tech packs werkkleding

Geplaatst: 20 mei
Beste, Voor een nieuwe kledinglabel in werkkleding, zijn we op zoek naar een modeontwerper die Tech Packs van A tot Z kan maken op basis van voorbeelden en onze wensen. De Tech Packs moeten in detail uitgewerkt worden zodat deze rechtstreeks naar de producent gestuurd kunnen worden.  Prijs kan per stuk of totaal en is in overleg. 

Starten kleding collectie

Geplaatst: 14 mei
Beste kleding ontwerper , ik wil mijn eigen label opzetten en ben op zoek naar een fashion designer. Die mij kan helpen om een blazer collectie te designe from 0. Samen met mijn ontwerp je een sample collectie die aansluit bij mijn smaak en identiteit. Lijkt het jou leuk om jouw design ideeën en branding ambities samen met mij te creëren, neem dan contact met mij en stuur me svp ook je portfolio.…

Creatieve designer babymerk

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Voor een nieuw babymerk zijn wij op zoek naar een designer die onze ideeën op papier kan zetten en er tech packs van kan maken. De eerste collectie zal bestaan uit vijf artikelen.

Abaya lijn

Geplaatst: 24 apr
Hello, ik wil graag een Abaya lijn starten met mijn eigen naam en mijn eigen ontwerpen. Graag zoek ik iemand die mij hierbij kan helpen :). Ik ben nog een beetje aan het uitzoeken wat ik wil, maar ik gooi al me ideeën op tafel en wie weet kan jij me daarbij helpen !
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht