Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ontwerper voor Merk Presentatie (Spoed)

Opdracht ID: 52379

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 21 jan
Reacties: 5
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 6 feb
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij, een game studio en academy, zoeken met spoed een grafisch vormgever die ons zondag kan helpen een super catchy presentatie vorm te geven. Maandag zouden we de presentatie kunnen verfijnen en de laatste hand leggen aan de content. Heb je veel ervaringen met merk presentaties en sales presentatie voor toonaangevende merken in verschillende industrieën, weet jij hoe merken graag presentaties en documenten ontvangen? Kan jij de perfect balans creëren tussen onze boodschap, merk identiteit, beleving, betrouwbaarheid en professionaliteit? En heb je relevante portfolio cases en kan je pro-actief meedenken en de regie van ontwerp naar je toe trekken? Ben je sterk in het maken van graphics en eventueel illustraties en hou jij van aanpakken? Dan zoeken wij jou.

Het gaat om een document wat wij met merken gaan delen die behoefte hebben aan een branded game, wij maken dus games voor merken zoals Nutella, Visa card, Playmobil etc.

Graag vandaag de zaken afstemmen zodat er morgen soepel gestart kan worden.
Het gaat om een document van +/- 20 pagina's met +/- 12 unieke slide design variërend van een slide met een slogan/tagline met achtrond beeld en ons logo tot uitgebreidere pagina's waar we data en graphics delen over onze game prestaties. We hebben een hoog verwachtingsniveau van de presentatie en zijn zeer kritisch met als doel toegevoegde waarde creëren voor- en een professionele indruk achter te laten bij onze klanten.

Wij kijken uit naar jouw reactie.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (5)

Ara
Ara
21-01-2023
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Anke
Anke
23-01-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Dolf
Dolf
23-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Ruben
Ruben
23-01-2023
20 referenties
Gemiddelde score
10
Marijke
Marijke
06-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Herontwerpen flyer en brochure

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, We zouden graag twee flyers en een brochure laten herontwerpen. We hebben een bestaand ontwerp als inspiratie. Ons ontwerp mag iets frisser/ moderner, maar wel zakelijk.

Illustrator/designer voor bordspel

Geplaatst: 21 aug
Beste professional, Ik ben op zoek naar een illustrator/grafisch vormgever die ervaring heeft met het ontwerpen van bordspellen. Het gaat om een bordspel (thema: amusementspark) dat al ruim 1 jaar in ontwikkeling is, voor spelers vanaf 10 jaar. De ontwerpen bestaan uit: • Spelbord (81x54 cm) en hulpbord (A4) • Spelregelboekje • Speldoos • Logo van het spel • 80 speelkaarten…

Grafisch ontwerper

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het maken/bewerken van foto's, videos flyers etc. Opdracht bestaat uit meerdere ' kleine ' opdrachten gedurende een langere periode voor meerdere ondernemingen.

Designer gezocht

Geplaatst: 18 sep
Ik heb een vending machine en ik zoek iemand die daar een ontwerp voor kan maken. Voor de duidelijkheid het gaat om de bestickering van de machine. Het is een nieuw bedrijf en we willen met een klein budget groeien. Daarnaast zoek ik wel iemand die binnen 1 a 2 weken kan leveren.

Ontwerper voor t-shirts

Geplaatst: 24 aug
Beste freelancer, Ik ben op zoek naar iemand die ervaring heeft met het ontwerpen van T-shirts. Ik zoek iemand die mijn ideeën kan omzetten in een ontwerp, zodat ik deze in werkelijkheid kan laten bedrukken. In bijlage wat voorbeelden met wat de bedoeling in grote lijnen is  Bij interesse graag een reactie.

Grafisch (Industrieel) Ontwerper met affiniteit voor bier

Geplaatst: 15 aug
Beste freelancers, Wij zijn leverancier van creatieve promotionele concepten en producten voor een breed scala aan bedrijven wereldwijd ( met name bierbrouwerijen ) ben ik zoek naar een Grafisch Ontwerper. We worden door onze klanten graag uitgedaagd in maatwerkprojecten die aansluiten bij de strategie van onze opdrachtgever op het gebied van consumentenbenadering. We gebruiken onze jarenlange…

Rendering van voertuigen

Geplaatst: 12 aug
Beste freelancers, We willen een afbeelding (foto) van een voertuig bewerkt hebben zodat het eruit ziet alsof daar bestickering op zit, dit om klanten te laten zien hoe hun voertuig eruit zou kunnen zien. ook willen we een aantal voor niet bestaande bedrijven maken om op onze socials voor promotie te gebruiken
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht