Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ontwerper voor Merk Presentatie (Spoed)

Opdracht ID: 52379

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 21 jan
Reacties: 5
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 6 feb
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij, een game studio en academy, zoeken met spoed een grafisch vormgever die ons zondag kan helpen een super catchy presentatie vorm te geven. Maandag zouden we de presentatie kunnen verfijnen en de laatste hand leggen aan de content. Heb je veel ervaringen met merk presentaties en sales presentatie voor toonaangevende merken in verschillende industrieën, weet jij hoe merken graag presentaties en documenten ontvangen? Kan jij de perfect balans creëren tussen onze boodschap, merk identiteit, beleving, betrouwbaarheid en professionaliteit? En heb je relevante portfolio cases en kan je pro-actief meedenken en de regie van ontwerp naar je toe trekken? Ben je sterk in het maken van graphics en eventueel illustraties en hou jij van aanpakken? Dan zoeken wij jou.

Het gaat om een document wat wij met merken gaan delen die behoefte hebben aan een branded game, wij maken dus games voor merken zoals Nutella, Visa card, Playmobil etc.

Graag vandaag de zaken afstemmen zodat er morgen soepel gestart kan worden.
Het gaat om een document van +/- 20 pagina's met +/- 12 unieke slide design variërend van een slide met een slogan/tagline met achtrond beeld en ons logo tot uitgebreidere pagina's waar we data en graphics delen over onze game prestaties. We hebben een hoog verwachtingsniveau van de presentatie en zijn zeer kritisch met als doel toegevoegde waarde creëren voor- en een professionele indruk achter te laten bij onze klanten.

Wij kijken uit naar jouw reactie.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (5)

Ara
Ara
21-01-2023
12 referenties
Gemiddelde score
9.9
Anke
Anke
23-01-2023
6 referenties
Gemiddelde score
9.9
Dolf
Dolf
23-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Ruben
Ruben
23-01-2023
18 referenties
Gemiddelde score
10
Marijke
Marijke
06-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Tattoo Ontwerper of Tekenaar Gezocht.

Geplaatst: 20 mrt
Tattoo Ontwerper of Tekenaar Gezocht. Ik wil graag mijn bestaande tattoo op onderarm verder uitbreiden met zonnebloemen, vlinders en fresia. Meer info en foto’s op aanvraag.

Ervaren DTP-er met gevoel voor vorm gezocht

Geplaatst: 23 mrt
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor 1 week vervanging van desk top publisher

Hulp gezocht voor bouwen online aanvraagformulier bv Jotform

Geplaatst: 22 mrt
Beste Freelancer,  Ik zoek iemand die een online aanvraagformulier kan bouwen in bijvoorbeeld Jotform. Budget afhankelijk van de mogelijkheden. 

Luxe Premium Chocolade Verpakking Ontwerpen

Geplaatst: 7 mrt
Beste freelancers, Wij hebben een nieuwe premium chocolade ontwikkeld. Hebben ook reeds een logo. Gebruiken alleen verpakkingen met hexagon vorm. Moeten nu grafisch ontwerp ontwikkelen voor de verpakkingen. Interesse? Reageer direct!

Ontwerp zegelring gravure

Geplaatst: 20 mrt
Onlangs heb ik een zegelring gekregen, ik zou deze graag willen graveren. Ik zou graag een ontwerp willen wat uniek en tijdloos is. Als dit mogelijk is bespreek ik graag de mogelijkheden en kosten met u. Ik heb als totaal bedrag rond de 300 euro in gedachten, hopelijk is dit mogelijk. Met vriendelijke groeten, Valentijn Bruggeman

Prentenboek voor Mensen met Dementie

Geplaatst: 16 mrt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die de illustratie voor mijn prentenboek kan waarmaken. Het gaat over een boek voor mensen met dementie en bevat o.a. tien beroepen. De schets is er al! Hopelijk kan je mij helpen. Enkel online communiceren wegens wisselende werkuren.

Illustratie van Opengewerkte Koeltoren

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator die voor promotie een koeltoren open gewerkt kan tekenen. In die koeltoren zit een pakket PVC lamellen en die recyclen wij en ik wil dit illustratief duidelijk maken. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht