Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Grafisch Ontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ontwerper voor Merk Presentatie (Spoed)

Opdracht ID: 52379

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 21-01-2023
Reacties: 5
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 06-02-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij, een game studio en academy, zoeken met spoed een grafisch vormgever die ons zondag kan helpen een super catchy presentatie vorm te geven. Maandag zouden we de presentatie kunnen verfijnen en de laatste hand leggen aan de content. Heb je veel ervaringen met merk presentaties en sales presentatie voor toonaangevende merken in verschillende industrieën, weet jij hoe merken graag presentaties en documenten ontvangen? Kan jij de perfect balans creëren tussen onze boodschap, merk identiteit, beleving, betrouwbaarheid en professionaliteit? En heb je relevante portfolio cases en kan je pro-actief meedenken en de regie van ontwerp naar je toe trekken? Ben je sterk in het maken van graphics en eventueel illustraties en hou jij van aanpakken? Dan zoeken wij jou.

Het gaat om een document wat wij met merken gaan delen die behoefte hebben aan een branded game, wij maken dus games voor merken zoals Nutella, Visa card, Playmobil etc.

Graag vandaag de zaken afstemmen zodat er morgen soepel gestart kan worden.
Het gaat om een document van +/- 20 pagina's met +/- 12 unieke slide design variërend van een slide met een slogan/tagline met achtrond beeld en ons logo tot uitgebreidere pagina's waar we data en graphics delen over onze game prestaties. We hebben een hoog verwachtingsniveau van de presentatie en zijn zeer kritisch met als doel toegevoegde waarde creëren voor- en een professionele indruk achter te laten bij onze klanten.

Wij kijken uit naar jouw reactie.

Grafisch ontwerp freelancers die hebben gereageerd (5)

Ara
Ara
21-01-2023
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Anke
Anke
23-01-2023
8 referenties
Gemiddelde score
9.9
Dolf
Dolf
23-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Ruben
Ruben
23-01-2023
20 referenties
Gemiddelde score
10
Marijke
Marijke
06-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance grafisch ontwerp opdrachten

Vormgever (merk presentaties: slide decks + Power Points)

Geplaatst: 6 jun
Xolbor.io, een game bedrijf wat voor internationale merken en artiesten games ontwikkeld, is opzoek naar een grafisch vormgever die gespecialiseerd is in het vormgeven van slide decks en power points. Ja je hoort het goed, power points, its wat in Amerika nog veelvuldig gebruikt wordt bij het presenteren van nieuwe concepten aan toonaangevende merken en artiesten. We zoeken iemand die power point…

Ontwerper papieren mailing

Geplaatst: 5 jun
Wij zoeken iemand die voor ons een wevende mailing op papier op kan stellen. Het is de bedoeling dat deze mailing naar 200 adressen binnen Nederland gaat. Binnen de post die binnen komt op de locatie moet de mailing opvallen, aanspreken en aanzetten tot contact. Wij willen niet iets verkopen maar we willen dat de aangeschreven locatie zich inschrijft als afhaallocatie voor een nieuwe dienst. - professioneel…

Professionele Grafisch Vormgever

Geplaatst: 20 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professionele grafisch vormgever die zich bezig zal houden met het creëren van online social media advertenties, vormgeven van website elementen en het creëren van productfoto's (mockups).

Simpele klus/ privé klus

Geplaatst: 30 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand die een kookboek in elkaar kan zetten voor een bruiloft. Ik heb het format al. Ook zoek ik iemand die een filmpje in elkaar kan zetten met foto's en muziek er onder max 3 minuten

Ontwerper gezocht

Geplaatst: 16 apr
Beste Freelancers, Ik zoek voor ons bestaande sportvoedingmerk met aanwezige branding guide en huisstijl een ontwerper voor allerlei ontwerpopdrachten. In eerste instantie een shirt en een flyer/folder voor een nieuwe productlijn. Indien de samenwerking bevalt zullen andere designopdrachten die zich aan doen uiteraard volgen.  

Pakkende tekst voor waxsalon

Geplaatst: 23 apr
Beste freelancer(s), Voor mijn wassalon aanhuis, ben ik opzoek naar iemand die een heel goed en pakkende tekst voor mij kan maken om meer klanten te werven En om met mij samen een flyer in elkaar te zetten.

Hoofdoek lijn

Geplaatst: 24 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die hoofddoeken kan maken. Met een printje en design. Groet,  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht