Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ontwerper voor Kleine Brochure (8 pagina's)

Geplaatst op:
28 april 2019 16:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Grafisch Ontwerp
Opdracht ID:
38960
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 50 p.u.
Locatie:
Dordrecht, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een ontwerper die kan helpen bij het maken van een kleine brochure (voorbeeld link van een brochure kan ik toesturen) van 8 pagina's.

Deze brochure is ter promotie van een klusbedrijf. Deze wordt verspreid onder senioren, omdat we merken dat zij best veel hulp kunnen gebruiken, maar niet zo snel de eerste de beste klusjesman vertrouwen. Daar willen wij graag op inspelen.

We denken dat een kleine brochure deze doelgroep aanspreekt en zoeken dan ook iemand die op basis van onze huisstijl de pagina's kan ontwerpen. Het moet dus een betrouwbare, rustige uitstraling hebben en vooral duidelijk te lezen zijn.

Het is voor het eerst dat we op deze manier iets ondernemen. We zijn dan ook bij verschillende partijen aan het informeren wat er mogelijk is tegen welke kosten.

Hoor graag wat u te bieden heeft en wat er nodig is om deze opdracht uit te voeren.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Giovanna Giovanna 28-04-2019
referentiesterren
8 referenties
Gerritjan Gerritjan 28-04-2019
referentiesterren
2 referenties
Amir Amir 28-04-2019
referentiesterren
1 referentie
Andrea Andrea 28-04-2019
referentiesterren
4 referenties
Jedidjah Jedidjah 28-04-2019
Henk Henk 28-04-2019
Robert Robert 28-04-2019
referentiesterren
19 referenties
Joke Joke 28-04-2019
Ara Ara 28-04-2019
referentiesterren
7 referenties
Natascha Natascha 28-04-2019
referentiesterren
2 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Grafische 3D Afbeelding voor Software
Beste freelancers,    Ik wil graag een grafische 3D afbeelding laten maken. Een virtuele doos waarin ik een download product verkoop. Ik denk in Photoshop of een ander programma.    Wie kan mij hierbij verder helpen?
12 aug
Ontwerp A5 Flyer voor Straatvoetbal Evenement
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die op korte termijn (deadline def versie woensdag 14-8) een flyer op kan maken voor een groot straatvoetbalevenement. Gaat om een dubbelzijdige A5 formaat flyer waarvoor alle informatie, logo's en de huisstijl al klaar staat.    Bij wederzijdse klik werken we graag vaker samen!
8 aug
Opmaken van Whitepaper (Spoed)
Beste freelancers,    Voor een whitepaper zoek ik iemand die de opmaak kan doen. Dit zijn grafieken, tabellen etc. Er is enige spoed geboden.    Ik hoor graag wie mij op korte termijn kan helpen.
7 aug
Grafisch Vormgever voor Clickable PDF Document
Hallo, Wij willen een word document van zo'n 60 pagina's (inclusief foto's) mooi vormgegeven hebben in een clickable PDF. De deadline hiervoor is 10 september. Het document moet ingeleverd worden en waken wij tevens online beschikbaar. We hebben nog geen vaste huisstijl, dus je kunt je creativiteit de vrije loop laten.    Bij…
29 jul
Powerpoint Expert voor Ontwerp van Merkpresentatie
Beste freelancers,    Voor een merkpresentatie zijn wij op zoek naar een ontwerper met extreme powerpoint ervaring. Je bent zowel verantwoordelijke voor het ontwerpen van de presentatie (inclusief illustraties etc) als voor het implementeren van de juiste elementen in PPT om het spannend en professioneel te maken.    We hebben het…
25 jul
Tekening Omzetten naar Grafisch Design
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die een kindertekening kan omzetten naar een grafisch design. Deze tekening(en) willen wij namelijk gaan gebruiken bij het bedrukken van promotiemateriaal. (bv. mokken + schotels).  De tekening heb ik als bijlage toegevoegd.    Kan jij ons helpen, dan ben ik benieuwd naar je…
25 jul
Design Ontwikkelen voor Koekconcept
Beste freelancer,    Ik zoek iemand die in beperkte tijd een design voor een koekconcept kan opmaken en dit vertalen in een aantrekkelijke commerciële verpakking. De naam is zoals goed als rond, logo / uitstraling nog niet. Kan je mij aangeven wat je zou kunnen betekenen en tegen welke condities en termijnen?    Ben benieuwd…
24 jul