Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Modeontwerp
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ontwerper Gezocht voor Eigen kledinglijn

Opdracht ID: 50262

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 28 feb
Reacties: 5
Locatie: Doorn, Utrecht
Laatst gewijzigd: 15 mrt
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste Freelancers,

Momenteel ben ik bezig met m'n eigen kledinglijn op te zetten. Ik heb inmiddels een hoop ideeën op papier staan en zou graag aan de slag willen gaan om deze kleding samen verder te ontwerpen en kijken wat de mogelijkheden zijn.
Ik ben daarom op zoek naar een professioneel mode ontwerpster die dit kan uitwerken maar ook kan meedenken.

Ben jij de mode ontwerpster die ik zoek? Reageer dan nu!

Freelance modeontwerpers die hebben gereageerd (5)

Julie
Julie
28-02-2022
9 referenties
Gemiddelde score
9.7
Olga
Olga
28-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Petra
Petra
28-02-2022
1 referenties
Gemiddelde score
8.5
Carlijn
Carlijn
28-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Christa
Christa
28-02-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance mode ontwerp opdrachten

Sportkledinglijn voor Vrouwen

Geplaatst: 4 jul
Beste freelancers, Voor een nieuw sportkleding merk voor vrouwen kom ik graag in contact met een freelancer die ervaring heeft met het maken en uitwerken van designs. Iemand die mij wegwijs kan maken in het hele productie proces, designs kan maken en uitwerken. Wie kan mij verder helpen? Prijs in overleg. 

Ontwerper voor Corrigerende Kleding

Geplaatst: 6 jun
Beste freelancers, Graag kom ik in contact met een freelancer die ervaring heeft met het tekenen van patronen voor corrigerende kleding/shapewear of in ieder geval met patronen waar sprake is van specifieke compressie zones. Uurtarief in overleg. Ik hoor graag van jullie.

Nieuw Sportkledingmerk Zoekt Hulp

Geplaatst: 25 mei
Beste freelancers, Voor een nieuw sportkledingmerk zijn wij op zoek naar iemand die ons kan helpen wegwijs te worden in het hele productie-proces, onze ontwerpen uit kan werken naar patronen en techpacks en sizespecs kan maken. Uurtarief in overleg.  Wie kan ons verder helpen? We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Skatewear Kledinglijn Ontwerpen

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Voor een beginnende kledinglijn ben ik met spoed op zoek naar een freelance kleding designer. Het gaat om het designen van een street/skatewear kledinglijn. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Badpakken voor Synchroonzwemmen Maken

Geplaatst: 2 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die op korte termijn 2 badpakken op maat voor 2 meisjes kan maken die op synchroonzwemmen zitten. Ongeveer maat 140. Steentjes et cetera doen wij zelf, het gaat puur om de badpakken zelf. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.   

Trainingspak Ontwerpen

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Voor het uitwerken van mijn kleding ontwerp ben ik op zoek naar een kleding designer. Ik heb het volledige kledingontwerp al uitgewerkt op papier. Ook heb ik het design digitaal laten maken. Ik ben op zoek naar een ontwerper die het digitale ontwerp kan uitwerken tot het eindproduct. Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.  

Tech Pack Ontwerper Gezocht

Geplaatst: 11 apr
Beste freelancers, Voor het starten van mijn kledinglijn ben ik op zoek naar een Tech-Pack designer die mij van A tot Z kan helpen. De ideeën heb ik en visie heb ik ook alleen loop ik nu vast met het maken van een Tech-Pack en alles wat daarbij hoort. De fabrikant die ik heb benaderd die vraagt eerst om een Tech-Pack. Ik heb op dit moment 3 ontwerpen (het gaat hier om dames kledingstukken)…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht