Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondersteuning bij Uitkering voor Vrouw met Beperkingen

Geplaatst op:
22 oktober 2019 09:05
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
41142
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die bekend is met rechten en plichten als het komt op mij en mijn mentale beperkingen. Dus iemand die mij kan uitleggen waarom ik geen UWV uitkering krijg of wat voor toeslag dan ook (als het gaat om beperking).

Ik heb een heel rommelig dossier met alles op papier. Van diagnoses tot aan medicaties, brieven en allemaal bewijsmateriaal. Nu heb ik nog iemand nodig die het dossier met mij samen bekijkt en mij eventueel tips kan geven waar ik terecht kan voor bepaalde hulpvragen. 

Ik woon als 25 jarige studente op mezelf en krijg van allerlei instanties (psychosociale) hulp, maar financiële hulp heb ik alleen van Duo omdat ik studeer. Daarnaast worden er zeer weinig uitzonderingen gemaakt ondanks mijn omstandigheden (betalingsregelingen worden geweigerd etc) . Ik heb mijn mentale beperkingen nooit als vrijbrief gebruikt om geld te krijgen, maar ik ben benieuwd waar ik nou wel allemaal recht op heb (hoeft niet alleen om geld te gaan). Hierbij zal het gaan om mijn specifieke situatie en zal er daarom gevoelige informatie gedeeld worden. Wat ik wil is zeker weten dat ik niets mis op het moment.

Dus in het kort: ben jij iemand die verstand heeft van het ziektewet/UWV? Iemand die weet wat nu mijn rechten en plichten ongeveer zijn en wat ik zeker niet moet missen? Dan laat ik me graag door jou adviseren. Dit kan via Skype of telefonisch of op locatie zodat we het vele papierwerk kunnen doornemen.

Ik kijk uitnaar jullie reacties.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Zaina Zaina 22-10-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Boekhouder Invullen Belasting M Formulier (Engelssprekend)
Beste freelancers,    Ik heb voor een bepaalde periode in Nederlands gewoon en een bedrijf gehad. Vorig jaar ben ik verhuisd naar Frankrijk. Nu vraagt de belastingsdienst om mijn M Formulier in te vullen en een Opgaaf Wereldinkomen.    Ik moet deze formulieren uiterlijk 1 december 2019 indienen en zoek een (engelssprekende of Franstalige)…
15:05
Belastingaangifte van een Kwartaal (Spoed)
Beste freelancers,    Ik ben mijn belasting aangifte van het 3de kwartaal vergeten en moet dit nu met spoed indienen.  Ik had een oude boekhouder die mij hiermee altijd hielp maar helaas kan hij me nu niet helpen.    Vandaar dat ik op zoek ben nieuwe boekhouder.  Wie kan mij hiermee helpen?
14:05
Prognose Inkomen van Resultatenrekening voor Huurhuis
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder (mag ook een accountant of administratiekantoor zijn) die voor mij een Prognose ondernemersinkomen o.b.v. resultatenrekening kan opstellen in verband met het verkrijgen van een huurwoning.    Ik werk als zzp'er en heb een eenvoudige boekhouding die ik zelf doe (voornamelijk…
7 nov
Boekhouder voor Achterstallige Financiele Administratie
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder die mijn achterstallige boekhouding van mijn eenmanszaak wil uitvoeren.  Het gaat om mijn inkomstenbelasting over 2017 en 2018 en de volledige boekhouding over 2019.     Ik ben benieuwd wie mij hiermee kan helpen en wat de kosten zijn.
18 okt
Belastingaangifte over 2018 en 2019 (Spoed)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die de belastingaangifte voor 2018 en 2019 voor mij kan uitvoeren    In 2018 ben ik na een verblijf in het buitelanland gekeerd en heb een M-aangifteformulier ontvangen. Ik heb nu een maandelijks inkomen via het uitzendbureau en als zzp-er. De aangifte moest eigenlijk al voor 1 september bij…
18 okt
Financieel Administrateur voor Zorginstelling (Amsterdam)
Beste freelancers,    Ik zoek een financieel administrateur die onze administratie op orde kan krijgen van 1 jaar zodat we dit uiteindelijk naar de accounttant kunnen sturen. Uiteraard willen we hiermee ook inzicht krijgen in openstaande debet en credit facturen.    De administratie is een puinhoop en deze moet geordend worden. …
17 okt