Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondersteuning bij Uitkering voor Vrouw met Beperkingen

Geplaatst op:
22 oktober 2019 09:05
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
41142
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie:
Amsterdam, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die bekend is met rechten en plichten als het komt op mij en mijn mentale beperkingen. Dus iemand die mij kan uitleggen waarom ik geen UWV uitkering krijg of wat voor toeslag dan ook (als het gaat om beperking).

Ik heb een heel rommelig dossier met alles op papier. Van diagnoses tot aan medicaties, brieven en allemaal bewijsmateriaal. Nu heb ik nog iemand nodig die het dossier met mij samen bekijkt en mij eventueel tips kan geven waar ik terecht kan voor bepaalde hulpvragen. 

Ik woon als 25 jarige studente op mezelf en krijg van allerlei instanties (psychosociale) hulp, maar financiële hulp heb ik alleen van Duo omdat ik studeer. Daarnaast worden er zeer weinig uitzonderingen gemaakt ondanks mijn omstandigheden (betalingsregelingen worden geweigerd etc) . Ik heb mijn mentale beperkingen nooit als vrijbrief gebruikt om geld te krijgen, maar ik ben benieuwd waar ik nou wel allemaal recht op heb (hoeft niet alleen om geld te gaan). Hierbij zal het gaan om mijn specifieke situatie en zal er daarom gevoelige informatie gedeeld worden. Wat ik wil is zeker weten dat ik niets mis op het moment.

Dus in het kort: ben jij iemand die verstand heeft van het ziektewet/UWV? Iemand die weet wat nu mijn rechten en plichten ongeveer zijn en wat ik zeker niet moet missen? Dan laat ik me graag door jou adviseren. Dit kan via Skype of telefonisch of op locatie zodat we het vele papierwerk kunnen doornemen.

Ik kijk uitnaar jullie reacties.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (1)

Zaina Zaina 22-10-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Voorbereiden Jaarrekening (Spoed)
Beste freelancers,    Ik ben met grote spoed op zoek naar een freelancer die de jaarrekeningen van 2019 kan voorbereiden voordat het naar de RA gaat. Het is inclusief consolidatie balans en winst-en verliesrekening.  Onze deadline is om dit voor eind mei 2020 bij de bank in te dienen.     Kan je mij hierbij helpen? Ik…
19 mei
Boekhouder Gezocht (Ecommerce)
Beste freelancers,    Wij zijn een internationale online shop voor streetwear. Wij zijn op zoek naar een boekhouder die gespecialiseerd is in e-commerce!    Heb jij interesse in deze opdracht? Dan zien wij graag een reactie tegemoet.
14 mei
BTW Aangifte voor Koeriersbedrijf Weert
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een boekhouder waarmee ik kan samenwerken. Ik heb sinds kort een koeriersbedrijf en ik moet deze maand een btw aangifte indienen wat mij zelf niet lukt. Kan iemand mij hiermee helpen? 
29 apr
Online Boekhouding voor Horeca Bedrijf Epe
Beste freelancers,    Ik zoek hulp bij het opzetten van mij boekhouding met e-boekhouden. Eventueel daarna nog in samenwerking of als controle. Ook is bespreekbaar om het vaker te gaan doen.  Het gaat om een horeca bedrijf gevestigd in de gemeente Epe op de Veluwe.    Ik kijk uit naar je reactie.
28 apr
Jaarrekening 2018 en 2019 Opstellen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die de jaarrekeningen van 2018 en 2019 kan opstellen met balans, winst-en verliesrekening.    Kan je mij hierbij helpen? Ik zie je bericht graag tegemoet.
27 apr
Freelancer voor Boekhouding en Fiscale Zaken
Beste freelancers,    Voor diverse projecten ben ik op zoek naar een freelancer met kennis en ervaring van boekhouding en fiscale zaken. Wij bieden fiscaal en juridische ondersteuning aan Spaanstalige mensen en willen een sterk team opbouwen.    Wij willen uitbreiden dus wij zijn op zoek naar iemand die strategisch meedenkt bij…
23 apr
Boekhouder voor Jaarrekening 2018 en 2019 (Lege BV)
Beste freelancers,    Ik zoek een boekhouder die mijn jaarrekening over 2018 en 2019 (verlengd boekjaar) kan opstellen. Het betreft hier een lege BV. Er is geen omzet en geen personeel. De BV is in 2018 opgericht. Intentie was om een goede onderneming op te zetten. Door omstandigheden is dat er helaas (nog) niet van gekomen. Overige aangiftes zijn…
14 apr