Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ondersteuner voor Administratieve Taken

Opdracht ID: 51186

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21 jun
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 21 jun
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben zelfstandig ondernemer. Ik ondersteun GGZ-psychologen met de administratieve werkzaamheden en verzorg voor een aantal kleine ondernemers btw-aangiftes en aangifte inkomstenbelasting in omgeving Amsterdam, Haarlem & omstreken.
Ik ben opzoek naar een (startende) zelfstandig ondernemer die mij hierin kan ondersteunen en op de lange baan dit werk misschien volledig kan gaan doen.

Eisen:
  • HBO denk- en werkniveau;
  • Je bent accuraat en werkt zorgvuldig;
  • Je bent leergierig en houdt van aanpakken;
  • Je kan goed omgaan met diverse computers en softwaresystemen;
  • Je bent discreet en kan je goed houden aan een geheimhoudingsplicht;
  • Je hebt affiniteit met het psychologen vak;
  • Je hebt een afgeronde opleiding in administratie en/of boekhouding of hebt een aantal jaar ervaring op beide gebieden.

Het is daarbij heel belangrijk dat je geduld hebt en klanten rust kan bieden indien nodig.
Daarbij ben je altijd bereid om te helpen en te ondersteunen met welke vraag dan ook op je afkomt want dit kan heel divers zijn.

Ik zou het fijn vinden om samen te kijken wat dit betekent qua aantal uren per week maar naar schatting zal het starten met 4 uur per week. Als het allemaal goed gaat, kan dit snel uitgebreid worden. In het begin zal ik veel moeten uitleggen en zullen we dus op mijn kantoor werken in Duivendrecht. Als je bent ingewerkt en het loopt goed, kan je zelf bepalen vanaf waar je werkt.
Prijs per uur is € 25,- excl. btw.

Mocht je interesse hebben, stuur mij een bericht met je CV en motivatie en indien het past ga ik graag met je in gesprek.

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (1)

Michiel
Michiel
21-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder voor Accountants en Advieskantoor

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Wij zijn een accountants- en advieskantoor voor MKB-ondernemers met groeiambities. Ik ben op zoek naar een freelance boekhouder om een samenwerking mee aan te gaan. Je wordt onderdeel van mijn team van vaste freelancers. Bij nieuwe klanten word jij door mij betrokken om de financiële administratie te voeren en de belastingaangiften voor te bereiden. Dit doe je op freelance…

Hulp bij verwerken betalingen in boekhoudpakket Twinfield.

Geplaatst: 15 jun
De Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie is i.v.m. uitval medewerker financiële administratie per direct op zoek naar hulp bij het verwerken van de binnengekomen betalingen in boekhoudpakket Twinfield. Er is een achterstand van ruim 2 maanden. Voor meer informatie, neem contact op.

ZZP Prognose Ondernemersinkomen (Spoed)

Geplaatst: 28 jun
Beste freelancers, Ik ben gekozen voor een sociale huurwoning en moet nu voor woensdag 29 juni 12:00 een paar documenten aanleveren. Één hiervan is een prognose ondernemersinkomen 2022 die getekend en bestempeld is door een accountant/boekhouder. Naar deze accountant/boekhouder ben ik dus op zoek. Het formulier dat ze als voorbeeld hebben meegegeven heb ik al ingevuld op basis van de…

Boekhouder Gezocht voor Hoveniersbedrijf

Geplaatst: 1 jun
Beste freelancers. Ik ben op zoek naar een boekhouder voor de administratie en BTW aangifte voor mijn hoveniersbedrijf. Wie zou een samenwerking met mij willen starten? Ik zie graag bij interesse je reactie tegemoet.

ZZP Inkomensverklaring prognose 2022 + w&v 2021 verklaring

Geplaatst: 13 jun
Ik heb voor een nieuwe huurwoning een inkomensverklaring prognose 2022 nodig. Daarnaast heb ik een winst- & verliesrekening 2021 nodig. Heb al meerdere jaren een Moneybird boekhouding voor mijn zzp onderneming, dus het is vanuit daar op te stellen. Belangrijk is dat het officiële documenten zijn, met stempel en handtekening van de boekhouder/accountant.

Boekhouder ExactOnline

Geplaatst: 14 jun
Beste freelancers, Voor de korte termijn zoeken wij versterking voor het inboeken van administraties in Exact Online. Het betreft mede administraties van e-commerce bedrijven, dus kennis van koppelingen met Paypal/Stripe/Shopify is een pré. Het werk kan online gedaan worden maar mag ook bij ons op kantoor in Rotterdam. Bij interesse zien we je reactie graag tegemoet. Roel  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht