Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ondersteuner voor Administratieve Taken

Opdracht ID: 51186

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21-06-2022
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 21-06-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben zelfstandig ondernemer. Ik ondersteun GGZ-psychologen met de administratieve werkzaamheden en verzorg voor een aantal kleine ondernemers btw-aangiftes en aangifte inkomstenbelasting in omgeving Amsterdam, Haarlem & omstreken.
Ik ben opzoek naar een (startende) zelfstandig ondernemer die mij hierin kan ondersteunen en op de lange baan dit werk misschien volledig kan gaan doen.

Eisen:
  • HBO denk- en werkniveau;
  • Je bent accuraat en werkt zorgvuldig;
  • Je bent leergierig en houdt van aanpakken;
  • Je kan goed omgaan met diverse computers en softwaresystemen;
  • Je bent discreet en kan je goed houden aan een geheimhoudingsplicht;
  • Je hebt affiniteit met het psychologen vak;
  • Je hebt een afgeronde opleiding in administratie en/of boekhouding of hebt een aantal jaar ervaring op beide gebieden.

Het is daarbij heel belangrijk dat je geduld hebt en klanten rust kan bieden indien nodig.
Daarbij ben je altijd bereid om te helpen en te ondersteunen met welke vraag dan ook op je afkomt want dit kan heel divers zijn.

Ik zou het fijn vinden om samen te kijken wat dit betekent qua aantal uren per week maar naar schatting zal het starten met 4 uur per week. Als het allemaal goed gaat, kan dit snel uitgebreid worden. In het begin zal ik veel moeten uitleggen en zullen we dus op mijn kantoor werken in Duivendrecht. Als je bent ingewerkt en het loopt goed, kan je zelf bepalen vanaf waar je werkt.
Prijs per uur is € 25,- excl. btw.

Mocht je interesse hebben, stuur mij een bericht met je CV en motivatie en indien het past ga ik graag met je in gesprek.

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (1)

Michiel
Michiel
21-06-2022
8 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance boekhouder opdrachten

Verklaring omtrent inkomen zelfstandig ondernemer (IND)

Geplaatst: 12:45
Beste freelancers, Voor het aanvragen van een verblijfsvergunning voor mijn vrouw is een "Verklaring omtrent inkomen zelfstandig ondernemer" voor de IND benodigd. We hebben dit formulier in eerste instantie zelf ingevuld, maar de IND stelt als voorwaarde dat het formulier door een administrateur met BECON-nummer van de Belastingdienst dient te worden ingevuld. We zijn daarom op zoek naar…

Balans opstellen

Geplaatst: 28 nov
Beste freelancers, Ik zoek met spoed iemand die binnen een dag fiscale balans van een eenmanszaak kan opstellen.

Opstellen jaarrekening en prognose 2023 met spoed

Geplaatst: 22 nov
Beste freelance accountants, Vanwege de toewijzing van een woning heb ik met enige tijdsdruk (aanleveren op 24 november, of uiterlijk aanleveren op zondag 26 november) het volgende nodig: 1. Tussentijdse jaarcijfers (jaarrekening) van het jaar 2023 (januari tot eind oktober) opgesteld door uw accountant/boekhouder voorzien van een balans en verlies en winstrekening 2. Prognose laatste twee maanden…

Exact online hulp

Geplaatst: 17 nov
Beste freelancers, Ik ben recent ingewijd in exact online. Nu breng ik een (kleine) bedrijfsadministratie op orde. Huidige administratie loopt prima, maar ik heb een hoop weg te werken aan achterstallige, dubbel of verkeerd ingeboekte posten. Ik zou graag 4 uur hulp willen van iemand die samen met mij op kantoor er doorheen loopt (zodat ik het ook leer). Ik ben benieuwd of iemand dat soort klussen…

Verklaring van boekhouder voor huisvestingsvergunning

Geplaatst: 14 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een boekhouder die mij kan helpen met een verklaring omtrent mijn belastbaar jaarinkomen. Deze heb ik nodig voor een huisvestingsvergunning in Den Haag. Ik werk als ZZP'er en daarnaast heb ik een 0-uren contract waardoor ik ook inkomsten uit loondienst heb.

Prognose opstellen

Geplaatst: 23 nov
Beste freelancers, Voor een hypotheekaanvraag hebben we een “Tussentijdse cijfers/prognose 2023 opgesteld door een boekhouder/accountant” nodig

Met spoed boekhouder/accountant gezocht voor prognose 2023

Geplaatst: 20 nov
Hoi! Ik zoek met spoed een boekhouder of accountant die voor mij een prognose van 2023 kan maken. Het gaat dus in principe alleen om kwartaal 4. De cijfers van de vorige drie kwartalen heb ik al. Alleen: ik heb het vóór maandagochtend nodig. Erg onhandig allemaal, maar dit wordt gevraagd na het bezichtigen van een huurwoning. Is er iemand die dit voor mij in orde kan maken, dus in het…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht