Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ondersteuner voor Administratieve Taken

Opdracht ID: 51186

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21 jun
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 21 jun
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben zelfstandig ondernemer. Ik ondersteun GGZ-psychologen met de administratieve werkzaamheden en verzorg voor een aantal kleine ondernemers btw-aangiftes en aangifte inkomstenbelasting in omgeving Amsterdam, Haarlem & omstreken.
Ik ben opzoek naar een (startende) zelfstandig ondernemer die mij hierin kan ondersteunen en op de lange baan dit werk misschien volledig kan gaan doen.

Eisen:
  • HBO denk- en werkniveau;
  • Je bent accuraat en werkt zorgvuldig;
  • Je bent leergierig en houdt van aanpakken;
  • Je kan goed omgaan met diverse computers en softwaresystemen;
  • Je bent discreet en kan je goed houden aan een geheimhoudingsplicht;
  • Je hebt affiniteit met het psychologen vak;
  • Je hebt een afgeronde opleiding in administratie en/of boekhouding of hebt een aantal jaar ervaring op beide gebieden.

Het is daarbij heel belangrijk dat je geduld hebt en klanten rust kan bieden indien nodig.
Daarbij ben je altijd bereid om te helpen en te ondersteunen met welke vraag dan ook op je afkomt want dit kan heel divers zijn.

Ik zou het fijn vinden om samen te kijken wat dit betekent qua aantal uren per week maar naar schatting zal het starten met 4 uur per week. Als het allemaal goed gaat, kan dit snel uitgebreid worden. In het begin zal ik veel moeten uitleggen en zullen we dus op mijn kantoor werken in Duivendrecht. Als je bent ingewerkt en het loopt goed, kan je zelf bepalen vanaf waar je werkt.
Prijs per uur is € 25,- excl. btw.

Mocht je interesse hebben, stuur mij een bericht met je CV en motivatie en indien het past ga ik graag met je in gesprek.

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (1)

Michiel
Michiel
21-06-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder voor Uitzendbureau Noordwijk

Geplaatst: 29 nov
Beste freelancers, Momenteel ben ik als zzp'er in de zorg aan het werk. Ik start vanaf 2023 mijn uitzend/bemiddelingsbureau. Ik zoek hiervoor een geschikte boekhouder. Liefst beginnend, die samen met mij en mijn bedrijf mee kan groeien. Persoonlijk contact gewenst. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Boekhouder Gezocht in Enschede

Geplaatst: 4 nov
Beste freelancers, Gevraagd: hands-on boekhoud(st)er die op korte termijn beschikbaar is om de administratie/boekhouding over te nemen voor een familie bedrijf in de maakindustrie (20FTE's) in Enschede. Bedrijf gaat door een reorganisatie en als interim directeur zoek ik een rechterhand die met veel energie en kennis van algemene boekhouding mij ondersteunt. Huidige medewerkster administratie…

Administratief Medewerker Gezocht in Amsterdam

Geplaatst: 11 nov
Beste freelancers, Voor een bekende juwelier/sieradenmerk zijn we op zoek naar ondersteuning van de administratie voor 2 dagen per week. Verwerken van crediteuren, kasstaten en controle van de tussenrekeningen. Kan jij ons hierbij helpen? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Hulp bij Opstellen Winst en Verliesrekening

Geplaatst: 7 nov
Beste freelancers, I.v.m. een aankomende verhuizing moet ik enkele documenten aanleveren aan de woningcorporatie. Ik ben daarom op zoek naar een boekhouder of accountant die mij kan helpen met het volgende: -Een winst- en verliesrekening van het afgelopen boekjaar die opgesteld is door de accountant of boekhouder met daarop een stempel. -Voorspelling winst- en verliesrekening over het jaar 2022 die…

Boekhouder Gezocht met Spoed

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, In verband met de aanvraag op een huurwoning heb ik de volgende documenten nodig: - Jaarrekening 2021, opgesteld door een erkend boekhouder of accountant (inclusief jaarcijfers, balans en resultaat); - Accountantsverklaring, getekend en voorzien van handtekening door accountantskantoor of administratiekantoor. Ik had zelf iets gefabriceerd maar helaas zijn de documenten niet goedgekeurd.…

Boekhouder Gezocht voor 1 Dag per Week

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Voor ons bedrijf in Amsterdam gericht op planten zijn we op zoek naar iemand die onze boekhouding wil doen. Wij richten ons op: - plantenverhuur voor evenementen: simpele korte facturen - interieurbeplanting voor bedrijven: wat grotere facturen met meer posten - tuinaanleg voor particulieren: uitgebreide facturen met zo nu en dan wijzigingen - Maandelijkse plantenmarkt: recht toe…

Jaarrekening van Psychologenpraktijk

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Ik zoek iemand die met spoed een jaarrekening/overzicht jaarcijfers kan maken van mijn eenmanszaak (psychologenpraktijk). Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht