Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ondersteuner voor Administratieve Taken

Opdracht ID: 51186

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21-06-2022
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 21-06-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben zelfstandig ondernemer. Ik ondersteun GGZ-psychologen met de administratieve werkzaamheden en verzorg voor een aantal kleine ondernemers btw-aangiftes en aangifte inkomstenbelasting in omgeving Amsterdam, Haarlem & omstreken.
Ik ben opzoek naar een (startende) zelfstandig ondernemer die mij hierin kan ondersteunen en op de lange baan dit werk misschien volledig kan gaan doen.

Eisen:
  • HBO denk- en werkniveau;
  • Je bent accuraat en werkt zorgvuldig;
  • Je bent leergierig en houdt van aanpakken;
  • Je kan goed omgaan met diverse computers en softwaresystemen;
  • Je bent discreet en kan je goed houden aan een geheimhoudingsplicht;
  • Je hebt affiniteit met het psychologen vak;
  • Je hebt een afgeronde opleiding in administratie en/of boekhouding of hebt een aantal jaar ervaring op beide gebieden.

Het is daarbij heel belangrijk dat je geduld hebt en klanten rust kan bieden indien nodig.
Daarbij ben je altijd bereid om te helpen en te ondersteunen met welke vraag dan ook op je afkomt want dit kan heel divers zijn.

Ik zou het fijn vinden om samen te kijken wat dit betekent qua aantal uren per week maar naar schatting zal het starten met 4 uur per week. Als het allemaal goed gaat, kan dit snel uitgebreid worden. In het begin zal ik veel moeten uitleggen en zullen we dus op mijn kantoor werken in Duivendrecht. Als je bent ingewerkt en het loopt goed, kan je zelf bepalen vanaf waar je werkt.
Prijs per uur is € 25,- excl. btw.

Mocht je interesse hebben, stuur mij een bericht met je CV en motivatie en indien het past ga ik graag met je in gesprek.

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (1)

Michiel
Michiel
21-06-2022
17 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance boekhouder opdrachten

Met spoed accountantsverklaring huur nodig

Geplaatst: 11 jul
Beste freelancers, Voor het huren van een woning ben ik met spoed op zoek naar iemand die voor mij een accountantsverklaring kan opstellen. 2022 heb ik zelf gedaan via e-boekhouden dus daar heb ik sowieso een accountantsverklaring voor nodig. De boekhouding en inkomstenbelasting is in 2020 en 2021 door een professionele boekhouder gedaan, heb ik dan nog steeds een accountantsverklaring nodig?…

(SPOED)Voorspelling winst-en verliesrekening voor huurwoning

Geplaatst: 11 jul
Voor het huren van een woning ben ik met spoed op zoek naar iemand die voor mij een voorspelling winst- en verliesrekening voor 2024 kan opstellen. Ik doe normaal gesproken al mijn boekhouding en prognoses zelf, maar de woningvereniging wilt dat deze door een erkend accountant of boekhouder gemaakt wordt. De voorspelling winst- en verliesrekening moet daarop een stempel, het beconnummer en op briefpapier.…

boekhouder voor de afschrijving van niet-verkochte producten

Geplaatst: 11 jul
Ik ben eigenaar van een groothandel in biologische voedingsmiddelen en zoek een boekhouder voor de afschrijving van niet-verkochte producten. We hebben diverse producten in ons magazijn die we helaas niet meer kunnen verkopen. Deze producten zijn beschadigd, verouderd of er is geen vraag meer naar. Graag wil ik deze producten afschrijven, maar ik heb hierbij uw expertise nodig. Heeft u ervaring met…

Jaarverslagen spoed voor hypotheek

Geplaatst: 26 jun
Beste Freelancers, Wij hebben met spoed een jaarverslag nodig van 2022 en 2023 voor een eenmanszaak ivm aanvraag hypotheek. Wij gebruiken het boekhoudprogramma Jortt voor onze boekhouding.

Boekhouder gezocht voor aangifte inkomstenbelasting

Geplaatst: 10 jul
Boekhouder gezocht die op korte termijn mijn aangifte inkomstenbelasting (zzp'er, klein bedrijfje, ca. 20-25 uitgaande facturen) in orde kan maken. Als de samenwerking bevalt, dan volgend jaar weer. 

Inboeker inkoopfacturen

Geplaatst: 26 jun
Inboeken van inkoopfacturen (losse bonnetjes) van het afgelopen half jaar in het boekhoudprogramma SnelStart. Deze bonnetjes dienen daarnaast fysiek te worden gearchiveerd. Ik verwacht dat dit ongeveer 20 uur werk is. De klus kan thuis worden gedaan. Bonnetjes, klapper en inloggegevens kunnen in goed overleg door mij worden aangeleverd. Bart Jensen Jensen zorg

Ondernemingsplan

Geplaatst: 18 jun
Ik heb een oudere ondernemingsplan die aangepast moer worden en nieuwe prognose cijfers over 5 jaar berekend Mvg karim
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht