Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan voor Woongroep Project

Geplaatst op:
12 mei 2020 09:45
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
43437
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie:
Eersel, Noord-Brabant

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zou graag een bedrijfsplan laten schrijven waarbij het financiële plaatje en de subsidies die ik kan gebruiken verduidelijkt wordt.

Mijn idee is om een kleinschalig wonen op te gaan starten, met als doelgroep mensen met psychogeriatrische problemen. Het behouden van vrijheid en persoonsgerichte zorg vind ik hierin het belangrijkste. Als het project goed loop wil ik dit uitbreiden en een dorpje creëren. Ik hoop dat ik een start kan maken met mijn idee, en daar heb ik jullie bij nodig. Een persoonlijk kennismakingsgesprek zal ik op prijs stellen.

Ik ben al informatie aan het inwinnen over het project wat ik wil gaan starten, waarin mijn eigen visie beschreven is. Bij interesse zal ik die toesturen.

Heb je interesse? Ik zie je offerte met een totaalprijs graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Rien Rien 12-05-2020
referentiesterren
23 referenties
Ewoud Ewoud 12-05-2020
referentiesterren
28 referenties
Hans Hans 12-05-2020
referentiesterren
1 referentie
John John 12-05-2020
referentiesterren
5 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Businessplan voor Begeleid Wonen Project
Beste freelancers,    Samen met een collega wil ik jongeren opvangen in een woning, een begeleid wonen project. Het gaat om het begeleiden van jongeren en eventueel ook ambulant hulp aanbieden. Jongeren leren naar zelfstandigheid. Wij zijn op zoek naar iemand die een goed businessplan kan schrijven hiervoor met alle facetten, alles wat nodig…
27 mei
Ondernemingsplan voor Nieuwe Sportschool
Beste freelancers,    Als personal trainer wil ik een sportschool in Schagen en omstreken beginnen voor een aantal specifieke doelgroepen. Hiervoor heb ik een professioneel business plan nodig waarmee ik een bank kan overtuigen voor een financiering. Een financieel plan is dus ook onderdeel van dit ondernemingsplan.    Kan jij mij…
27 mei
Ondernemersplan voor Lifecoach
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemersplan kan schrijven voor een bedrijf in leefstijl- en lifecoaching. Ik zoek iemand met zicht op de markt die sterke- en zwakke punten herkent en hier over mee kan denken.     Bij interesse hoor ik graag van je.
25 mei
Ondernemingsplan voor Dak Onderhoudsbedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een bedrijfsplan voor mij kan schrijven. Het gaat om een bedrijf in dak onderhoud. Het businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag.    Ben je geïnteresseerd? Ik zie je reactie graag tegemoet.
25 mei
Ondernemingsplan voor Nieuw Restaurant
Beste freelancers,    Ik wil een eigen restaurant beginnen in Biddinghuizen hiervoor heb ik een ondernemingsplan nodig om een lening te krijgen bij de bank.    Ik heb nu al een restaurant in Swifterbant dat hartstikke goed loopt, dit is een VOF. Daarnaast ben ik reeds in het bezit van de nodige vergunningen zoals drank en horeca…
19 mei
Ondernemingsplan voor Advies Platform
Beste freelancers,    Ik heb een (online) concept bedacht dat ik graag tot uitvoering wil brengen. In het kort gaat het om een eenvoudig platform waarop mensen via chat of WhatsApp een vraag kunnen stellen en gratis advies krijgen. Ik zoek iemand die kan helpen bij het uitwerken/bedenken van een verdienmodel en de voorbereidingen die erbij…
18 mei
Ondernemingsplan voor Kapperszaak
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor een kapsalon voor mij kan schrijven. Er moet ook een financieel plan worden opgesteld waar een worstcase scenario in staat.    Kan je mij helpen? Ik zie je reactie met een geschatte totaalprijs graag tegemoet.
18 mei