Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Businessplan schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ondernemingsplan voor Woongroep Project

Opdracht ID: 43437

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 12-05-2020
Reacties: 4
Locatie: Eersel, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 18-05-2020
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zou graag een bedrijfsplan laten schrijven waarbij het financiële plaatje en de subsidies die ik kan gebruiken verduidelijkt wordt.

Mijn idee is om een kleinschalig wonen op te gaan starten, met als doelgroep mensen met psychogeriatrische problemen. Het behouden van vrijheid en persoonsgerichte zorg vind ik hierin het belangrijkste. Als het project goed loop wil ik dit uitbreiden en een dorpje creëren. Ik hoop dat ik een start kan maken met mijn idee, en daar heb ik jullie bij nodig. Een persoonlijk kennismakingsgesprek zal ik op prijs stellen.

Ik ben al informatie aan het inwinnen over het project wat ik wil gaan starten, waarin mijn eigen visie beschreven is. Bij interesse zal ik die toesturen.

Heb je interesse? Ik zie je offerte met een totaalprijs graag tegemoet.

Businessplan coaches die hebben gereageerd (4)

Rien
Rien
12-05-2020
26 referenties
Gemiddelde score
9.5
Ewoud
Ewoud
12-05-2020
45 referenties
Gemiddelde score
9.7
Hans
Hans
12-05-2020
2 referenties
Gemiddelde score
9.5
John
John
12-05-2020
5 referenties
Gemiddelde score
9.9

Freelance ondernemingsplan opdrachten

Businessplan voor Bedrijfsovername

Geplaatst: 17 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een financieel expert die mij kan helpen met het schrijven van een business plan en het het funden van het hele plan. Samen met mijn vriendin wil ik graag een bedrijf overnemen, en daarbij hebben wij wat hulp nodig. Over de prijs kunnen we onderhandelen. Interesse? Reageer direct!

Businessplan voor Bakkerij met Dagbesteding

Geplaatst: 6 mei
Beste freelancers, Wij zijn opzoek naar iemand die ons kan helpen met het schrijven van ons businessplan. Het gaat om het beginnen van een bakkerij waar we dagbesteding bij willen gaan doen. We hebben voornamelijk hulp nodig bij het financiële plaatje. Heb je interesse? Dan zie ik je reactie met totaalprijs graag tegemoet. Een persoonlijk kennismakingsgesprek is gewenst.

Businessplan Schrijven voor Start-Up

Geplaatst: 22 apr
Beste freelancers, Wij zijn een start-up die toe is aan een businessplan voor de investeerders. Wij zoeken iemand die met onze input, met enkele gesprekken de business plan voor ons schrijft. Je moet wel ervaring hebben in businessplan schrijven. Dat is een must.  Budget samen nader te bespreken. Graag een reactie via Hoofdkraan.nl.

Sterk Ondernemingsplan Opstellen

Geplaatst: 21 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een sterk ondernemingsplan kan schrijven met een goed beeld van mijn visie. Die tevens de tijd neemt om mijn wensen en dromen te integreren in mijn plan. Ik werk met mensen en niet met een product, dus duidelijkheid is de key.  Essentieel is een duidelijk beeld van de financiering en de uitvoering van mijn visie, graag kom ik langs voor een…

Ondernemingsplan voor een Shisha Lounge

Geplaatst: 12 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan schrijven voor het opstarten van een Shisha lounge.  Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.

Bedrijfsplan voor Horecazaak in Breda

Geplaatst: 7 apr
Beste freelancers, Voor een start up van een kleine horecazaak in Breda zijn wij op zoek naar iemand die ons bedrijfsplan wil schrijven. Het gaat hier om een klein restaurant met maximaal 30 zitplaatsen gelegen in een zijstraat van de grote markt in Breda. Liefst een compleet plan met financieel plan. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Ondernemingsplan Shisha Lounge & Bar

Geplaatst: 6 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan kan schrijven voor een nieuwe onderneming. Ik wil graag een Bar/ Shisha Lounge opzetten in de omgeving van Amstelveen. Een reactie via Hoofdkraan.nl inclusief prijsindicatie, zie ik graag tegemoet. Alvast bedankt!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht