Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan voor Startend Incassobureau

Geplaatst op:
12 februari 2019 09:25
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
37948
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 500
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op dit moment werkzaam bij het incassobureau, en ik wil graag met een incassobureau voor mijzelf starten met een een eenmanszaak.

Ik heb een beetje moeite met het schrijven van een ondernemingsplan dus ben ik op zoek naar een freelancer die mij hiermee kan helpen.
Het wordt een klein bedrijf dus veel informatie zit er denk ik niet in. Graag vraag ik u om hulp om dat voor elkaar te krijgen.

Kan jij me helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Burak Burak 12-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Jacobine Jacobine 12-02-2019
referentiesterren
16 referenties
Wesley Wesley 12-02-2019
Ewoud Ewoud 12-02-2019
referentiesterren
19 referenties
Stephan Stephan 12-02-2019
Roel Roel 13-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Svetlana Svetlana 15-02-2019
referentiesterren
8 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemingsplan voor Winkel in Voeding en Sport
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan maken voor een winkel in voeding supplementen en fitness en vechtsport artikelen.    Doelstelling: Aanvraag van een lening bij de bank.  Deadline: Zo snel mogelijk.  Budget: In overleg.    Ik zie graag een reactie en een offerte…
20 feb
Businessplan voor Vergunning van Coffeeshop (Spoed)
Beste freelancers,    Wij zijn opzoek naar een businessplan voor de aanvraag van een coffeeshop vergunning. Hiervoor hebben wij met grote spoed (binnen 5 dagen) een ondernemingsplan nodig.    Daarom zijn wij op zoek naar een professional die ons kan helpen aan een compleet plan dat wij voor de vergunningaanvraag kunnen gebruiken. De…
20 feb
Ondernemingsplan voor Coffeeshop Opstellen
Geachte freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een compleet ondernemingsplan zou kunnen opstellen.    Het gaat hierbij om een ondernemingsplan voor het indienen van een aanvraag coffeeshop vergunning.    Budget: Is in overleg.  Deadline: Het ondernemingsplan heb ik zo snel mogelijk nodig.   …
19 feb
Ondernemingsplan voor Horecapand Overname
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een ervaren freelancer voor het opstellen van een compleet ondernemingsplan.    Wij zijn twee ondernemers die bezig zijn met het overname van een horeca pand.    Wij zien graag een reactie en offerte tegemoet.
19 feb
Ondernemingsplan voor Haargroei/Haaruitval Bedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer om een ondernemersplan voor mij op te stellen.    Het gaat om een onderneming in Microneedling in haargroei & Haaruitval.    Doelstelling van het plan is de aanvraag van een lening.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
18 feb
Ondernemingsplan voor Online Marketing Bedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan zou kunnen opstellen.    Het gaat om een online marketing bedrijf. Ik heb een ondernemingsplan nodig voor de aanvraag van een bedrijfskrediet. (zo spoedig mogelijk, budget in overleg)    Ik zie graag een reactie tegemoet.
17 feb
Ondernemingsplan voor Woonzorghuis met Begeleiding
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het schrijven van een ondernemingsplan.    Ik wil een woonzorghuis met begeleiding starten. Voor de doelgroep mensen die ik wil ondersteunen en begeleiden bestaat nog geen opvang.    Het wordt een onderneming onmisbaar voor onze maatschappij, er zal…
15 feb