Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan voor Startend Incassobureau

Geplaatst op:
12 februari 2019 09:25
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
37948
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 100 tot € 500
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op dit moment werkzaam bij het incassobureau, en ik wil graag met een incassobureau voor mijzelf starten met een een eenmanszaak.

Ik heb een beetje moeite met het schrijven van een ondernemingsplan dus ben ik op zoek naar een freelancer die mij hiermee kan helpen.
Het wordt een klein bedrijf dus veel informatie zit er denk ik niet in. Graag vraag ik u om hulp om dat voor elkaar te krijgen.

Kan jij me helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (7)

Burak Burak 12-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Jacobine Jacobine 12-02-2019
referentiesterren
20 referenties
Wesley Wesley 12-02-2019
Ewoud Ewoud 12-02-2019
referentiesterren
19 referenties
Stephan Stephan 12-02-2019
referentiesterren
1 referentie
Roel Roel 13-02-2019
referentiesterren
2 referenties
Svetlana Svetlana 15-02-2019
referentiesterren
8 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemingsplan Bed en Breakfast
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een bedrijfsplan kan schrijven voor een B&B zodat ik een lening kan krijgen bij de bank. Graag iemand in de buurt van Hoogerheide / Bergen op Zoom. Het bedrijfsplan voor een andere locatie.     Wie kan mij hierbij helpen?    Ik zie graag een reactie tegemoet.
23 apr
Ondernemingsplan voor Bouwbedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het schrijven van een ondernemingsplan.    Het is de bedoeling om een bouwbedrijf te starten    Doelstelling van het plan: Lening aanvragen  Deadline: Zo snel mogelijk.    Ik zie graag een reactie tegemoet.   
18 apr
Ondernemingsplan Schrijven voor Baby-Spa
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor mij kan schrijven.    Ik wil een eigen baby-spa beginnen.    Nu moet ik eerst een geweldige overtuigende ondernemingsplan hebben voor investeerders/kredietverstrekkers.    Deadline: Liefst voor 15 mei 2019.    Kunt u mij…
18 apr
Businessplan Compleet Maken voor Paardenhouderij
Beste freelancers,    Ik ben opzoek naar iemand die mijn bedrijfsplan compleet kan maken. Het grootste gedeelte is al klaar, het gaat om een bedrijfsplan voor het starten van een paardenhouderij.     Het budget is in overleg.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
15 apr
Ondernemingsplan Tattooshop voor Lening
Beste freelancer,    Wij zoeken iemand die een ondernemingsplan kan maken voor een nieuwe onderneming. Het idee is om een tattooshop te openen en daarvoor hebben wij iemand nodig die een ondernemingsplan in elkaar kan zetten zodat wij een lening kunnen krijgen om te kunnen beginnen.    Het is eigenlijk heel eenvoudig. De klanten…
12 apr
Schrijven van een Bedrijfs- en Marketingplan
Beste freelancers,    Voor ons bedrijf zoeken wij een financieel adviseur die ons bedrijfsplan wilt schrijven en een marketingplan met ons op kan stellen.    Onze werkzaamheden bestaan uit Personal Styling opdrachten. Hiernaast zijn we nu bezig met het opzetten van een Fashion Tour in Rotterdam. Nadere informatie volgt bij interesse. …
11 apr
Ondernemingsplan voor Horeca Vergunning Aanvraag
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer voor het opstellen van een ondernemingsplan.    Het ondernemingsplan is nodig t.b.v. het aanvragen van een Horeca exploitatievergunning in Amsterdam.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
11 apr