Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan voor Personal Trainer

Geplaatst op:
18 juli 2019 08:25
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
39987
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 300 tot € 500
Locatie:
Den Haag, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben een PT op zoek naar een eigen fitness-studio. Hier wil ik personal training geven aan mijn cliënten. Ik heb reeds een leuke locatie in gedachten. Heb op dit moment behoefte aan een waterdichte ondernemingsplan met 3-jaars financiële prognose. Graag hoor ik van u terug.

Budget 50.000 euro (voor komende 3 jaar)
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Ewoud Ewoud 18-07-2019
referentiesterren
29 referenties
Richard Richard 18-07-2019
Roel Roel 18-07-2019
referentiesterren
3 referenties
Michiel Michiel 18-07-2019
Svetlana Svetlana 18-07-2019
referentiesterren
8 referenties
Jacobine Jacobine 18-07-2019
referentiesterren
24 referenties
Rudi Rudi 18-07-2019
Kamil Kamil 18-07-2019
Tamina Tamina 20-07-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemingsplan voor Nagelstudio
Beste freelancers,    Ik wil een ondernemingsplan laten maken voor een nagelstudio. Het businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag. Graag een kennismakingsgesprek voor de samenwerking.    Kan je mij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.
13 jul
Ondernemersplan Overname Dierenpension
Beste freelancers,    Wie helpt mij verder met mijn ondernemingsplan voor de bank/investeerders op zeer korte termijn?    Ik loop vast met mijn businessplan voor volledige overname dierenpension & onroerend goed wat daar bij hoort en wat ik nu huur. Een groot deel van het plan is al klaar, ik kom echter niet uit een stuk marktanalyse…
9 jul
Ondernemersplan voor Cafetaria
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een ondernemersplan voor mij kan schrijven om een cafetaria te openen. Een persoonlijk kennismakingsgesprek zal ik op prijs stellen.    Ik hoop snel reacties te ontvangen met een offerte.
8 jul
Ondernemingsplan voor Kapsalon Nijmegen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor mij kan schrijven. Ik wil graag een eigen kapsalon beginnen in Nijmegen.    Kan je mij hierbij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.
3 jul
Ondernemingsplan voor IT en Smartphone Reparatie
Beste freelancers,    Ik ben een startende ondernemer en ik heb een ondernemingsplan nodig voor een bedrijf die IT apparatuur en smartphones repareert. Het ondernemingsplan is nodig voor de financieringsaanvraag.    Kan je mij helpen? Dan zie ik je offerte met een geschatte totaalprijs graag tegemoet.
29 jun
Ondernemingsplan voor Webshop Eigen Merk
Beste freelancers,    Ik wil graag een webshop beginnen. Het gaat om de verkoop van dagelijkse essentials zoals kleding en accessoires. Het gaat hier om een eigen merk.    Hiervoor ben ik op zoek naar een freelancer die een zo uitgebreid mogelijk ondernemingsplan voor mij kan schrijven. Marktanalyse, financiering, marketing…
23 jun
Ondernemingsplan Maken voor Autohandel
Beste freelancers    Ik wil graag een eenvoudig ondernemingsplan laten maken met als doel om een B.V in te schrijven bij KVK. De activiteiten van mijn bedrijf zijn: autoschade herstel auto spuiten autoinkoop en verkoop auto tunning autoverpanding   Wie kan mij hiermee helpen?
22 jun