Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan voor Begeleid Wonen

Geplaatst op:
3 december 2019 11:45
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
41626
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 350 tot 1000
Locatie:
Assen, Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die een uitgebreid ondernemingsplan voor begeleid wonen kan schrijven. Het gaat om 8 bewoners of 2x8 bewoners. De locatie staat nog niet vast. Dit plan zal gebruikt worden voor een grote financiering waarbij we de begeleid wonen locatie kunnen aanschaffen.

We hebben reeds een dagbestedingslocatie sinds 5 jaar waarbij we:
• Het keurmerk (kwaliteit laat je zien ) in bezit hebben
• De laatste 3 jaarcijfers kunnen overhandigen.
• AVG proof zijn

Doordat dit een extra vestiging is kunnen materialen en middelen van de andere vestigingen worden gebruikt, alle documenten en protocollen zijn al klaar en hoeven niet ontwikkeld te worden. Het is de bedoeling dat de begeleid wonen cliënten overdag naar de andere dagbesteding gaan. Hierdoor hoeft er geen personeel op wonen te staan (alleen bij ziekte van een deelnemer). Hierdoor zal er een kostenbesparing in ureninzet worden gemaakt. De huidige dagbesteding is 4 dagen per week open. Waarbij er idealistisch 4x8 uren per week zouden worden bespaard.

BV / Vof en Stichting
• De BV gaat de activiteiten van wonen als het vastgoed en personeel beheren.
• De Vof blijft de dagbesteding uitvoeren.
• Bedrijfsnaam+GBB wordt de stichting waarbij GBB voor give back budget staat. We willen 3% van de omzet gebruiken voor de stimulering van de dromen van haar bewoners. Er wordt een onafhankelijk bestuur voor deze stichting gezocht.

Wij zijn op zoek naar een goed financieel onderbouwd ondernemingsplan die door de bank als haalbaar zal worden geschat. Missie / visie / werkwijze zullen wij aanvullende informatie over aanleveren. Een persoonlijk kennismakingsgesprek is gewenst.

Ben je geinteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Ewoud Ewoud 03-12-2019
referentiesterren
26 referenties
Jacobine Jacobine 03-12-2019
referentiesterren
23 referenties
Peter Peter 03-12-2019
Miranda Miranda 03-12-2019
Ton Ton 05-12-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemingsplan voor Autobedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een autobedrijf.    Kan jij mij hierbij helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
09:25
Ondernemingsplan voor Bestaande App
Beste freelancers,    Voor het verkrijgen van een financiering willen wij ons ondernemingsplan actueel maken. Het gaat om een al bestaande app.     Kan jij ons helpen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
10 dec
Ondernemingsplan voor Restaurant
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die een ondernemingsplan voor een restaurant voor ons kan maken. Met dit ondernemingsplan willen wij ook de financiering aanvragen.    Kan jij ons hiermee helpen? Dan zien we je reactie graag tegemoet.
10 dec
Ondernemingsplan voor Bemiddeling Telefonische Verkoop
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan opstellen. Ik wil een onderneming starten die helpt met de bemiddeling bij telefonische verkoop van onder andere energiecontracten. Het ondernemingsplan is in eerste instantie nodig voor een financieringsaanvraag.    Ben je geïnteresseerd?…
5 dec
Ondernemingsplan voor Keuken Verkoop Bedrijf
Beste freelancers,    Ik wil volgend jaar een bedrijf gaan starten in regionale keuken verkoop. Hiervoor heb ik een financieel plan en een ondernemingsplan nodig. Alle ideeën en verdere informatie zitten in mijn hoofd maar ik wil graag in contact komen met iemand die dit professioneel op papier kan zetten. Mijn doel is om een krediet…
3 dec
Ondernemingsplan voor Bewindvoerderskantoor
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan opmaken voor een eenmanszaak bewindvoering. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het financiële gedeelte, marketing en dergelijke.    Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
3 dec