Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan voor Begeleid Wonen

Geplaatst op:
3 december 2019 11:45
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
41626
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 350 tot 1000
Locatie:
Assen, Drenthe

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die een uitgebreid ondernemingsplan voor begeleid wonen kan schrijven. Het gaat om 8 bewoners of 2x8 bewoners. De locatie staat nog niet vast. Dit plan zal gebruikt worden voor een grote financiering waarbij we de begeleid wonen locatie kunnen aanschaffen.

We hebben reeds een dagbestedingslocatie sinds 5 jaar waarbij we:
• Het keurmerk (kwaliteit laat je zien ) in bezit hebben
• De laatste 3 jaarcijfers kunnen overhandigen.
• AVG proof zijn

Doordat dit een extra vestiging is kunnen materialen en middelen van de andere vestigingen worden gebruikt, alle documenten en protocollen zijn al klaar en hoeven niet ontwikkeld te worden. Het is de bedoeling dat de begeleid wonen cliënten overdag naar de andere dagbesteding gaan. Hierdoor hoeft er geen personeel op wonen te staan (alleen bij ziekte van een deelnemer). Hierdoor zal er een kostenbesparing in ureninzet worden gemaakt. De huidige dagbesteding is 4 dagen per week open. Waarbij er idealistisch 4x8 uren per week zouden worden bespaard.

BV / Vof en Stichting
• De BV gaat de activiteiten van wonen als het vastgoed en personeel beheren.
• De Vof blijft de dagbesteding uitvoeren.
• Bedrijfsnaam+GBB wordt de stichting waarbij GBB voor give back budget staat. We willen 3% van de omzet gebruiken voor de stimulering van de dromen van haar bewoners. Er wordt een onafhankelijk bestuur voor deze stichting gezocht.

Wij zijn op zoek naar een goed financieel onderbouwd ondernemingsplan die door de bank als haalbaar zal worden geschat. Missie / visie / werkwijze zullen wij aanvullende informatie over aanleveren. Een persoonlijk kennismakingsgesprek is gewenst.

Ben je geinteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (5)

Ewoud Ewoud 03-12-2019
referentiesterren
29 referenties
Jacobine Jacobine 03-12-2019
referentiesterren
24 referenties
Peter Peter 03-12-2019
Miranda Miranda 03-12-2019
Winny Winny 05-12-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemingsplan voor Nagelstudio
Beste freelancers,    Ik wil een ondernemingsplan laten maken voor een nagelstudio. Het businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag. Graag een kennismakingsgesprek voor de samenwerking.    Kan je mij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.
13 jul
Ondernemersplan Overname Dierenpension
Beste freelancers,    Wie helpt mij verder met mijn ondernemingsplan voor de bank/investeerders op zeer korte termijn?    Ik loop vast met mijn businessplan voor volledige overname dierenpension & onroerend goed wat daar bij hoort en wat ik nu huur. Een groot deel van het plan is al klaar, ik kom echter niet uit een stuk marktanalyse…
9 jul
Ondernemersplan voor Cafetaria
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een ondernemersplan voor mij kan schrijven om een cafetaria te openen. Een persoonlijk kennismakingsgesprek zal ik op prijs stellen.    Ik hoop snel reacties te ontvangen met een offerte.
8 jul
Ondernemingsplan voor Kapsalon Nijmegen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemingsplan voor mij kan schrijven. Ik wil graag een eigen kapsalon beginnen in Nijmegen.    Kan je mij hierbij helpen? Dan zie ik je offerte graag tegemoet.
3 jul
Ondernemingsplan voor IT en Smartphone Reparatie
Beste freelancers,    Ik ben een startende ondernemer en ik heb een ondernemingsplan nodig voor een bedrijf die IT apparatuur en smartphones repareert. Het ondernemingsplan is nodig voor de financieringsaanvraag.    Kan je mij helpen? Dan zie ik je offerte met een geschatte totaalprijs graag tegemoet.
29 jun
Ondernemingsplan voor Webshop Eigen Merk
Beste freelancers,    Ik wil graag een webshop beginnen. Het gaat om de verkoop van dagelijkse essentials zoals kleding en accessoires. Het gaat hier om een eigen merk.    Hiervoor ben ik op zoek naar een freelancer die een zo uitgebreid mogelijk ondernemingsplan voor mij kan schrijven. Marktanalyse, financiering, marketing…
23 jun
Ondernemingsplan Maken voor Autohandel
Beste freelancers    Ik wil graag een eenvoudig ondernemingsplan laten maken met als doel om een B.V in te schrijven bij KVK. De activiteiten van mijn bedrijf zijn: autoschade herstel auto spuiten autoinkoop en verkoop auto tunning autoverpanding   Wie kan mij hiermee helpen?
22 jun