Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Businessplan schrijven
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
16 april 2021 09:05

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47394

Ondernemingsplan Schrijven met Subsidie Aanvraag

350 tot 1000 (4) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
16 april 2021 09:05
Categorie
Analyse & Advies
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance ondernemingsplan schrijver gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Ik wil een sportschool openen die zich richt op de mentale en fysieke gezondheid. Ik ben allereerst op zoek naar iemand die voor mijn nieuwe plannen een goed ondernemingsplan met daarbij een subsidie aanvraag kan maken. Ik heb het plan binnen 10 dagen (25 april) nodig, dus ik zoek iemand die per direct aan de slag kan.

Kan jij direct beginnen, laat dan een berichtje achter!
Stuur deze opdracht door:

Businessplan coaches die hebben gereageerd (4)

Joppe
16-04-2021
Kristel
16-04-2021
Mohamed Ali
16-04-2021
Jip
Jip
19-04-2021
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
16 april 2021 09:05

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47394

Freelance ondernemingsplan opdrachten

Freelancer voor Schrijven van Ondernemingsplan Broodjeszaak
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een uitgebreid ondernemingsplan kan schrijven voor een broodjeszaak. Het plan heb ik nodig om een financieringsaanvraag te doen. Een belangrijk onderdeel van het plan is dus ook het financiële plan.    Graag kom ik met freelancers met ervaring in contact.
08:45
Ondernemingsplan voor Jongerenstichting
Beste freelancers,    Ik wil een stichting oprichten voor jongeren waar zij hun talenten kunnen ontwikkelen. Er zijn helaas veel jongeren die de financiële mogelijkheden niet hebben om hun talenten te ontwikkelen.  Uiteindelijk wil ik een muziek label koppelen aan de organisatie. Ik wil de jongeren geven wat ze nodig hebben…
9 jul
Ondernemingsplan voor Zuid Amerikaanse Bakkerij
Beste freelancers,    Ik wil graag een Zuid-Amerikaanse cafetaria / bakkerij openen. Hiervoor heb ik iemand nodig die mij ondersteunt met het starten van de onderneming en daarbij  een ondernemingsplan schrijven om credit aan te vragen .    Als je mij hierbij wilt ondersteunen hoor ik graag van je.
6 jul
Ondernemingsplan voor Tandenbleek Salon
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het schrijven van een ondernemingsplan, zelf heb ik dyslexie dus het lukt mij niet. Het plan heb ik nodig voor een tandenbleek salon die ik wil gaan openen.    Wie kan mij helpen? 
5 jul
Ondernemingsplan voor Kleinschalig Hostel Spiritueel Centrum
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met het schijn van mijn ondernemingsplan. Het is voor een kleinschalig hostel bestaande uit 20 bedden, dat naast overnachtingen ook een spiritueel centrum vormt.  Voor dit plan is de missie en mijn visie al duidelijk en beschreven. Ik heb het plan nodig voor…
1 jul
Businessplan voor Spiritueel Platform
Beste freelancers,    Ik zou graag een financieel plan voor een spiritueel platform uitgeschreven willen hebben om aan een investeerder voor te leggen.    Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.
28 jun
Ondernemingsplan voor Woning Opbouw en Verhuur
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een volledig businessplan kan schrijven, dus met financieel aspect, met betrekking tot duurzame en innovatieve woningen (opbouw en verhuur).    Ik start mijn project/onderneming vanuit de WW-uitkering dus moet ik een businessplan aanleveren, deze dient ook voor de inschrijving…
21 jun
Toon meer