Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Businessplan schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ondernemingsplan schoenenwinkel

Opdracht ID: 54323

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 18-12-2023
Reacties: 4
Locatie: Venray, Limburg
Laatst gewijzigd: 6 jan
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemingsplan kan schrijven tot ongeveer 500 euro.
Ik heb in het verleden een schoenenwinkel gehad in Venray toen ik 24 jaar was toen was ik nog heel naief en ik wist het allemaal wel. nu ben ik 38 en een stuk wijzer dus ik wil het opnieuw proberen.
Het moet een schoenenwinkel worden voor mensen met een eigen identiteit dan kan je denken aan het merk irregular choiche qua schoenen maar ook qua klantbeleving in de winkel.
Ik vind de beleving voor de klant erg belangrijk maar ik ben ook iemand die wil opvallen en waar ze altijd over praten en met name dan de uitstraling van de winkel en het personeel want dat moet ook een unieke ervaring worden voor de klant met kostuums etc
Ik hoop dat iemand mij kan helpen met het maken van een ondernemingsplan

Businessplan coaches die hebben gereageerd (4)

Miranda
Miranda
18-12-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
John
John
18-12-2023
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Dennis
Dennis
04-01-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10
Sabine
Sabine
06-01-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance ondernemingsplan opdrachten

Ondernemingsplan aanpassen aan beoordelingssystematiek

Geplaatst: 27 feb
Beste freelancers, Zelf heb ik een ondernemingsplan met financieel plan geschreven. Het belangrijkste doel is een vergunning te krijgen van erkend referent uitwisseling. D.w.z. een au pair bemiddelingsbureau. De beoordeling vindt plaats door de I.N.D. De I.N.D. schakelt daarvoor de R.V.O. in, die het gaat beoordelen op basis van een (openbare) beoordelingssystematiek. Het ondernemingsplan dient dus…

Ondernemersplan ijssalon

Geplaatst: 14 feb
Goedemorgen, In verband met het investeren in onze ijssalon moet het ondernemersplan waar we mee gestart zijn geüpdatet worden, daarvoor zoeken we wat hulp, graag jullie reactie. Met vriendelijke groeten Rick 

Correct Invoer Financieel Plan voor BBZ

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancer, Ik ben met spoed op zoek naar een professional die mij kan helpen bij het perfectioneren van het financieel plan in mijn bedrijfsplan, specifiek voor Hoofdstuk 6. Ik maak gebruik van de Rabobank template als leidraad. Dit is van groot belang voor mijn BBZ-aanvraag (Bijstand voor Zelfstandigen). De opdracht omvat de volgende onderdelen van Hoofdstuk 6: 6.1 Verdienmodel: Analyse en…

Ondernemingsplan

Geplaatst: 1 feb
Beste freelancers, Ik zoek iemand om een bestaand ondersteuningsplan bij te werken en compleet te maken en hierover advies geven.  

Ondernemingsplan Veslavingskliniek

Geplaatst: 6 jan
Beste Freelancer, Binnenkort wil ik een verslavingskliniek beginnen in het buitenland. Ik ben daarvoor opzoek naar een freelancer die een professionele ondernemingsplan kan maken. Ik neem graag contact op met deze freelancer om mijn visie toe te lichten.  

Hulp ondernemingsplan

Geplaatst: 16 jan
Hi, Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met een ondernemingsplan

Schrijven van een Ondernemingsplan

Geplaatst: 26 jan
Beste freelancers, Het aanleveren van een complete ondernemingsplan voor het verhuren van een vakantie woning in Marrakech.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht