Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan Opstellen (Huidtherapie)

Geplaatst op:
10 mei 2019 16:05
Categorie:
Analyse & Advies
Subcategorie:
Businessplan schrijven
Opdracht ID:
39106
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 500 tot € 700
Locatie:
Badhoevedorp, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij zoeken iemand die een ondernemingsplan kan schrijven voor een nieuw op te zetten huidtherapeutische onderneming.

Doelstelling: Aanvragen van een lening
Deadline: Binnen 2 weken gereed.
Budget: In overleg.

Wij zien graag een reactie en offerte tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (8)

John John 10-05-2019
referentiesterren
5 referenties
Kamil Kamil 10-05-2019
Jacobine Jacobine 10-05-2019
referentiesterren
24 referenties
Ewoud Ewoud 10-05-2019
referentiesterren
28 referenties
Walter Walter 11-05-2019
Roel Roel 11-05-2019
referentiesterren
3 referenties
Svetlana Svetlana 12-05-2019
referentiesterren
8 referenties
Michiel Michiel 14-05-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Ondernemingsplan met Startbegroting Frietzaak
Beste freelancers,    Vanaf 1 juli openen wij de deuren van onze frietzaak in het centrum van Amsterdam. Voor het aanvragen van een exploitatievergunning bij de gemeente moeten wij een ondernemingsplan inclusief een startbegroting indienen.    Graag ontvangen wij hiervoor een offerte met doorlooptijd.
2 jun
Ondernemingsplan voor Biologische Supermarkt
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een compleet ondernemingsplan inclusief een financieel plan kan opstellen voor een biologische supermarkt in Amsterdam. Doel van het plan is aanvraag van een lening bij de bank. Deadline: zo snel mogelijk, het liefst binnen een week.    Ik zie jullie offertes graag tegemoet.
2 jun
Businessplan voor Begeleid Wonen Project
Beste freelancers,    Samen met een collega wil ik jongeren opvangen in een woning, een begeleid wonen project. Het gaat om het begeleiden van jongeren en eventueel ook ambulant hulp aanbieden. Jongeren leren naar zelfstandigheid. Wij zijn op zoek naar iemand die een goed businessplan kan schrijven hiervoor met alle facetten, alles wat nodig…
27 mei
Ondernemingsplan voor Nieuwe Sportschool
Beste freelancers,    Als personal trainer wil ik een sportschool in Schagen en omstreken beginnen voor een aantal specifieke doelgroepen. Hiervoor heb ik een professioneel business plan nodig waarmee ik een bank kan overtuigen voor een financiering. Een financieel plan is dus ook onderdeel van dit ondernemingsplan.    Kan jij mij…
27 mei
Ondernemersplan voor Lifecoach
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een ondernemersplan kan schrijven voor een bedrijf in leefstijl- en lifecoaching. Ik zoek iemand met zicht op de markt die sterke- en zwakke punten herkent en hier over mee kan denken.     Bij interesse hoor ik graag van je.
25 mei
Ondernemingsplan voor Dak Onderhoudsbedrijf
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een bedrijfsplan voor mij kan schrijven. Het gaat om een bedrijf in dak onderhoud. Het businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag.    Ben je geïnteresseerd? Ik zie je reactie graag tegemoet.
25 mei
Ondernemingsplan voor Nieuw Restaurant
Beste freelancers,    Ik wil een eigen restaurant beginnen in Biddinghuizen hiervoor heb ik een ondernemingsplan nodig om een lening te krijgen bij de bank.    Ik heb nu al een restaurant in Swifterbant dat hartstikke goed loopt, dit is een VOF. Daarnaast ben ik reeds in het bezit van de nodige vergunningen zoals drank en horeca…
19 mei