Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Ondernemingsplan naar Frans Laten Vertalen

Geplaatst op:
22 augustus 2019 09:05
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Vertaler/Tolk
Opdracht ID:
40328
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie:
Hilversum, Noord-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Graag zou ik een ondernemingsplan naar de Franse taal laten vertalen. Wegens het feit dat het plan momenteel geschreven wordt weet ik het exacte aantal woorden nog niet. Ik gok dat het uit zal komen op circa 7-10.000 woorden.

Ik zou graag een indicatie qua prijs per woord en een tijdsduur krijgen van freelancers die reageren. Het mag maximaal een week in beslag nemen vanaf moment van vertalen (opdracht gaat over circa een week van start).

Ik zie graag een offerte tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Harriette Harriette 22-08-2019
referentiesterren
4 referenties
Nathalie Nathalie 22-08-2019
referentiesterren
2 referenties
Nathalie Nathalie 22-08-2019
referentiesterren
2 referenties
Pierre-Luc Pierre-Luc 23-08-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Engels Vertaler voor Tekst Beeldend Kunstenaar
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance vertaler die een tekst voor mij kan vertalen vanuit het Nederlands naar het Engels. Het is ongeveer een A4'tje aan tekst. Het gaat over mijn vak als beeldend kunstenaar.    Heb je interesse? Ik zie je bericht graag tegemoet.
20 feb
Hommage Vertalen naar Spaans en Engels
Beste freelancers,    Voor een hommage aan een Nederlands, grote beeldende kunstenares ben ik op zoek naar een beëdigd vertaler. De Nederlandse tekst moet vertaald worden naar het Spaans en Engels.     Ik zie jullie reacties graag tegemoet en bij interesse zal ik het hele verhaal meteen toesturen.
13 feb
Financiele Teksten Vertalen naar het Frans
Beste freelancers,    We zijn op het moment op zoek naar een beëdigd vertaler die onze helpcenter teksten kan vertalen van het Nederlands naar het Frans. Het gaat om financieel gerelateerde teksten dus affiniteit en ervaring binnen deze branche wordt zeer gewaardeerd. Het gaat om ongeveer 150 artikelen van gemiddeld 750 woorden. …
12 feb
Productflyer Vertalen in Engels en Duits
Beste freelancers,    Voor een product flyer in Nederlandse tekst zoek ik iemand die dit kan vertalen in zowel technisch Engels als Duits. Het gaat om circa 225 woorden. Het zou fijn zijn als je eventueel ook gelijk de PDF kan bewerken met de juiste vertaling (anders besteden we dit uit).    Heb je interesse? We zien je offerte…
7 feb
ICT CV Vertalen naar het Engels
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een native English speaker die mijn CV naar het Engels kan vertalen. Het CV bevat 5 pagina's en ongeveer 1900 woorden. Het betreft een CV met als vakgebied ICT. Het liefst ben je zo snel mogelijk beschikbaar.    Heb je interesse? Ik zie je reactie graag zo snel mogelijk tegemoet.
6 feb
Website Optimaliseren en Corrigeren Frans (Native Speaker)
Beste freelancers,    Wij willen onze website optimaliseren naar de Frans taal voor de "echte" Franse doelgroep.  Daarvoor zoeken we een native Franse persoon die in een document van 20.000 woorden kan aanduiden waar het Frans 'niet Frans genoeg is' of Waals klinkt.  Als er inconsistentie in taal opgemerkt wordt,…
3 feb
Vertaling Brief van Nederlands naar Frans
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met de vertaling van een brief van het Nederlands naar het Frans. De brief is 1 a4-tje en bestaat uit ongeveer 150 woorden.    Graag zie ik jullie reacties tegemoet.
31 jan