Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Businessplan schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ondernemersplan voor Horeca Frietkar

Opdracht ID: 50435

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 15-03-2022
Reacties: 6
Locatie: Roosendaal, Noord-Brabant
Laatst gewijzigd: 25-03-2022
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een freelancer die voor mij een ondernemersplan wil schrijven betreffende een frietkar. Het plan moet compleet zijn inclusief een financieel plan. Het gaat om een frietkar die niet zelfrijdend is. Daarnaast zou ik het fijn vinden als de freelancer mij advies zou kunnen geven betreft het ondernemingsplan. Ik heb met name hulp nodig in het financiële gedeelte, dus liquiditeitsbegroting, exploitatiebegroting et cetera.

Mocht je mij kunnen helpen dan verneem ik graag een reactie.
 

Businessplan coaches die hebben gereageerd (6)

Philip
Philip
16-03-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Bas
Bas
15-03-2022
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
Marcel
Marcel
15-03-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
John
John
15-03-2022
7 referenties
Gemiddelde score
9.9
Jim
Jim
15-03-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Kristel
Kristel
16-03-2022
2 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance ondernemingsplan opdrachten

Hulp ondernemersplan medische pedicure

Geplaatst: 17:45
Beste freelancers, Wie kan mij helpen samen een ondernemersplan voor medische pedicure te maken volgens de nieuwe regels na 31 juli.

Ondernemingsplan pawn shop

Geplaatst: 1 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een ondernemingsplan kan maken. Dit moet gaan ik een inkoop en verkoop winkel. De deadline is 5 september.

Ondernemersplan Self Storage

Geplaatst: 13 sep
Beste Freelancers, ik ben op zoek naar een freelancer die voor mij een ondernemersplan kan maken voor een Self Storage. Het betreft een volledig geautomatiseerde Self Storage in een bedrijfshal. Het plan moet ook geschikt zijn om een financiering mee te kunnen aanvragen.     

Bedrijfsplan voor bank dierencrematorium

Geplaatst: 26 aug
Het maken van een bedrijfsplan voor een nieuw te starten dierencrematorium voor gezelschapsdieren. Aanvullende vragen: Businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag.: Ja Doel van het plan is het aantrekken van investeerders.: Nee Er moet ook een financieel plan worden opgesteld.: Ja Graag een persoonlijk kennismakingsgesprek.: Nee

Ondernemingsplan hospitality

Geplaatst: 3 sep
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het opstellen van een adequaat ondernemingsplan voor de overname/financiering en voortzetting van een klein hotel aan de kust. De financiële uitgangspunten zijn in hoofdlijnen bekend.

Kringloopwinkel met Lunchroom.

Geplaatst: 27 aug
Ik ben opzoek naar iemand die mij kan helpen met het opstellen van een businessplan. Een businessplan voor een kringloopwinkel met lunchroom, welke kosten zijn er noodzakelijk vooraf, wat worden de maandelijkse kosten en wat is het verdienmodel. Aanvullende vragen: Businessplan is vereist voor de financieringsaanvraag.: Nee Doel van het plan is het aantrekken van investeerders.: Nee Er moet ook een…

Ondernemingsplan

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Online web verkoop in detailhandel kleding voor heren mannen mode. Doelgroep 16-40 omgeving zuid-holland(dordrecht/ rotterdam). Ondernemingplan nodig om krediet van rond 20duizend aan te vragen.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht