Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Office365 omgeving /beveiliging documenteren en adviseren

Opdracht ID: 55090

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 14 mei
Reacties: 0
Locatie: Hilversum, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 14 mei
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hallo!

10 jaar geleden werkten we voor een kleine projectgroep in de Nederlandse overheid. Ze gebruikten Oracle, en we bouwden een aantal websites voor hen... Op een gegeven moment stopte dat project, maar we hebben ze al die jaren Office365 (voor 30-45 accounts) geleverd en dat doen we nog steeds. Ze gebruiken het voor e-mail, het delen van agenda's, het delen van documenten, enz...

Tot nu toe was de manier waarop we de beveiliging voor hen implementeerden:
1) Ik zei "je moet MFA inschakelen" > ze zeiden "verander de MFA-pop-up in slechts 365 dagen" > en we hebben het op die manier gedaan.
2) ze zeiden: "account X werkt sinds 3 maanden niet meer voor ons, kun je het verwijderen?" -> en we hebben het gedaan.
3) enz...

Niet de beste manier zoals we allemaal weten, maar het was niet echt onze verantwoordelijkheid / we doen gewoon wat ze vragen.

Ik heb net een vergadering met hen gehad over beveiliging. Dit is een groeiend onderwerp (overal ter wereld denk ik), en ze vroegen ons om naar de beveiliging te kijken en een mooi document te schrijven dat de huidige beveiligingsinstellingen beschrijft, en een voorstel voor enkele mogelijke verbeteringen.
Ze moeten er nog steeds beslissingen over nemen, maar we moeten eerst de huidige opzet opschrijven, en enkele potentiële verbeteringen die we zien.
Ze zullen er waarschijnlijk ook externe beveiligingsbedrijven naar laten kijken...

De vraag vanuit ons is nu: kunnen we iemand vinden die verstand heeft van Office365 en de beveiliging ervan, die een professioneel document kan schrijven waarin de huidige instellingen en de hiaten/verbeterpunten worden beschreven?

Denk je dat je past, neem dan contact met ons op.

Mvgr,

Wiebe 
 

Freelance website opdrachten

Webflow specialist gevraagd

Geplaatst: 14 jun
Voor een startup templates/ pagina's ontwikkelen in webflow zodat er een solide basis staat welke wij zelf verder kunnen uitbouwen. Het betreft een organisatie die trainingen en diensten aanbiedt voor (persoonlijke) ontwikkeling.

Installatie windows software

Geplaatst: 12 jun
Hallo goedendag, ik heb een kassa gekocht met windows software voor mijn tabakszaak. Ik heb iemand nodig die kassa software installeert en pin aansluit. Regio Amsterdam z.s.m.

kampeerartikelen uploaden in verkoopomgeving Mirakl.

Geplaatst: 27 mei
Uploaden van artikelen op een verkoopplatform dat gebruik maakt van Mirakl. Dit kan vanuit de eigen werkplek, wij mailen de bestanden en teksten. Artistieke vrijheid en aanbevelingen zijn is zeker gewenst. Gewenst is een vaste prijs per geplaatst product (euro 25,- tot 35,-) en een variabele fee voor advies.

Shopify POS install IDeal en Socket barcodescanner

Geplaatst: 6 jun
We zijn bezig installeren van Shopify POS, we hebben alleen twee problemen. Ik ben nu momenteel gratis trial versie aan het gebruiken en ik heb gezonden retail pakket maar bij het installeren van IDeal krijg ik een melding dat het niet mogelijk is om te installeren. Volgende probleem is het koppelen van barcodescanner met POS, ik blijf hangen bij barcodescanner verbinden pagina en het gaat niet verder.…

Specialist in e-learning game

Geplaatst: 21 mei
Beste ZZP-er, Mijn collega en ik willen graag een fysieke jaaropleiding omzetten in een virtuele e-learning beleving/'game' met de volgende elementen erin: - Een e-learning beleving/game met 8x een uur of 16x een half uur spel (even kijken wat handiger is). - Deelnemers kunnen in energie met ons/elkaar verbinden en krijgen verschillende ervaringen/belevingen (dmv opdrachten). - Een energiek/lichte…

Verbeteren van Zendesk implementatie en efficientie.

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal opererende marktplaats in de reisindustrie, met HQ in Amsterdam. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving, voor teams in Argentinie en Bangkok. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

SEO optimalisatie

Geplaatst: 21 mei
Seo lokaal taxibedrijf budget €500
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht