Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Nummer 1 Worden op Zoekterm

Geplaatst op:
12 augustus 2019 15:25
Categorie:
Marketing & Communicatie
Subcategorie:
SEO/SEA
Opdracht ID:
40201
Status:
Gepauzeerd
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

De vraag is weer eens heel simpel: overal staan wij op nummer 1 behalve in de zoekresultaten van Google, dat is mij mijn eer te na.

In onze branche is er 1 zoekterm die alle andere overtreft (het verschil is heel groot). Dat is de term ''tanden bleken'''op die term wil ik binnen 6 maanden gegarandeerd op 1 staan.

Ik ben er zelf al jaren mee bezig ook, dus ik wil geen poespas. Gewoon iemand die er voor gaat en mij wekelijks op de hoogte houdt van de vorderingen.

Wie kan mij daarbij helpen? Heb al meerdere bedrijven gehad, uiteindelijk was het allemaal niks.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Mohamed Mohamed 12-08-2019
Karin Karin 12-08-2019
referentiesterren
1 referentie
Jasper Jasper 12-08-2019
Noel Noel 12-08-2019
referentiesterren
2 referenties
Merijn Merijn 12-08-2019
referentiesterren
1 referentie
Asel Asel 12-08-2019
Maarten Maarten 12-08-2019
Manolito Manolito 12-08-2019
referentiesterren
3 referenties
Richard Richard 12-08-2019
Max Max 12-08-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

SEA Specialist voor Horecagroothandel
Beste freelancers,    Wij zijn een horecagroothandel (met webshop), voor non-food producten, horeca-apparatuur en keukenapparatuur, gevestigd in Rotterdam.    Wij zijn op zoek naar een echte SEA specialist iemand die direct kan beginnen. Een topper, een echte pro, iemand die niet maanden nodig heeft om verkopen te realiseren!…
21 aug
Advies Gevraagd op Gebied van SEO en SEA
Beste freelancers,    Ik ben opzoek naar iemand die mij af en toe kan adviseren en tips kan geven op het gebied van online marketing.    Voor verschillende projecten ben ik momenteel bezig de online marketing aan het opzetten.    Zelf volg ik momenteel nog een opleiding in Deeltijd hierin, maar zou graag wat meer advies…
16 aug
Linkbuilder Gezocht voor SEO
Beste freelancers,    Om de vindbaarheid van mijn Engels- en Duitstalige website te verbeteren, ben ik op zoek naar iemand die voor mij linkbuilding kan verzorgen. Ik wil graag op mijn Engelse .eu- en op mijn Duitse .com-domein een top-3-positie te pakken krijgen op nader te omschrijven concrete zoekwoorden.    Ik ben alleen geïnteresseerd…
15 aug
SEO en SEA Opzetten
Beste freelancers,    Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden:    Opzetten Google Ads campagne. Optimaliseren Google Ads (per maand) 10 SEO Pagina's   Graag de prijzen per onderdeel.
14 aug
Rich Snippets Toevoegen voor Zoekresultaten Google
Beste freelancers,    Voor betere zoekresultaten van onze website ben ik op zoek naar iemand die rich snippets toe kan voegen aan onze zoekresultaten in Google. Ik zoek een freelancer die op korte termijn inzetbaar is.    Kan jij mij hiermee helpen dan hoor ik graag van je en kan ik je voorzien van meer informatie.
1 aug
SEO Tekstschrijver voor Optimized Blogposts
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste SEO tekschrijver. De werkzaamheden bestaan uit het zoeken naar geschikte zoektermen, schrijven van de posts en bedenken van downloadable assets voor de blogposts.  Idealiter zorg je ook voor relevante backlinks op de blogpost.    Heb je interesse dan zien wij je reactie…
31 jul