Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Nieuwsbrieven omzetten in html

Opdracht ID: 54769

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 13 mrt
Reacties: 5
Locatie: Zutphen, Gelderland
Laatst gewijzigd: 14 mrt
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij leveren online software om nieuwsbrieven mee te maken en te versturen. Voor onze klanten ontwerpen en bouwen we vaak sjablonen. We zoeken iemand die het ontwerp van een nieuwsbrief (meestal in Adobe XD) om kan zetten naar html.

Het is hierbij belangrijk dat de html (en css) zo geschreven worden, dat de nieuwsbrief goed zichtbaar is in alle verschillende e-mailprogramma's. Dit kan een uitdaging zijn (vooral voor Outlook); standaard html voor een website werkt vaak niet goed. Old-school technieken (veel tables voor de layout) zijn hierbij noodzakelijk.

Kun je dit voor ons doen, of ben je bereid het te leren? Dan horen we graag van je.

Vergoeding op uurbasis.

Website bouwers die hebben gereageerd (5)

Ro
Ro
13-03-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Tom
Tom
13-03-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Merel
Merel
13-03-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Dennis
Dennis
13-03-2024
1 referenties
Gemiddelde score
10
John
John
14-03-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

SEO optimalisatie

Geplaatst: 21 mei
Seo lokaal taxibedrijf budget €500

Verbeteren van Zendesk implementatie en efficientie.

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal opererende marktplaats in de reisindustrie, met HQ in Amsterdam. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving, voor teams in Argentinie en Bangkok. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

EA MT5 onwikkelaar

Geplaatst: 21 mei
Op zoek naar een EA MQL 5 ( metatrader 5 ) ontwikkelaar, prijs is nader overeen te komen.

Specialist in e-learning game

Geplaatst: 21 mei
Beste ZZP-er, Mijn collega en ik willen graag een fysieke jaaropleiding omzetten in een virtuele e-learning beleving/'game' met de volgende elementen erin: - Een e-learning beleving/game met 8x een uur of 16x een half uur spel (even kijken wat handiger is). - Deelnemers kunnen in energie met ons/elkaar verbinden en krijgen verschillende ervaringen/belevingen (dmv opdrachten). - Een energiek/lichte…

MQL5 Metatrader 5 software programmeur

Geplaatst: 17 mei
Beste, Voor mijn handelssysteem zoek ik een software programmeur voor het trading platform Metatrader 5 ( MQL5 ) Het gaat om het programmeren van automatische handel op het bovengenoemde platform. Het ontwikkelen gaat in overleg met mij en het heeft geen haast. Ook de prijs is nog nader overeen te komen. Het werk hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden, het overleg kunnen we online doen via Zoom…

Part-time (front-end) WordPress-developer

Geplaatst: 15 mei
Beste freelancers, Per direct zijn wij op zoek naar een part-time (front-end) WordPress-developer. Jij zorgt ervoor dat de website soepel en snel blijft draaien en dat we de volgende stappen kunnen nemen. Daarnaast voeg je waar nodig functionaliteiten toe om de site nog beter te maken. Waar zijn we naar op zoek De ideale kandidaat is een meerderjarige student die ervaring heeft met het onderhouden…

Online platform bouwen

Geplaatst: 3 mei
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het bouwen van een Online platform. Een plek waar Nederlandse huishoudens een taak, vraag om oppas of bijvoorbeeld schoonmaak klus kunnen plaatsen.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht