Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
24 september 2020 14:25

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Vertaler/Tolk
Opdracht ID
44905

Native American English Vertaler voor Health Website

40 tot 60 p.u. Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland (3) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
24 september 2020 14:25
Categorie
Tekst & Vertaling
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

We zijn een gezondheids- en dieetblog en breiden ons uit naar de VS. Om dit te ondersteunen, zijn we op zoek naar een vertaler die onze blogartikelen en andere website-inhoud kan vertalen van het Nederlands naar het Engels (native USA).

We zijn op zoek naar iemand die de specifieke eerlijke, duidelijke, zorgzame en positieve toon waar ons merk voor staat, kan vertalen naar Amerikaans Engels. Een pre zou iemand zijn die ook in staat is om specifieke branding en marketing Communicatietips te geven voor de Amerikaanse (dieet / voedings) markt.

Kan jij ons helpen en ken jij de (online) Amerikaanse markt goed genoeg om ons te voorzien van de juiste teksten. Reageer dan snel!


-----------in English------------


We’re a health and diet blog, expanding towards the USA. To support this, we’re looking for a translator that can translate our blog-articles and other website content from dutch to english (native USA).

We’re looking for someone that can translate the specific honest, clear, caring and positive tone of voice that our brand stand for, to American english. A pre would be someone that is also capable of giving specific branding and marketing Communication tips for the American (diet/nutrition) market.

Interested? Please let us know!
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (3)

Didier
24-09-2020
Mirte
24-09-2020
Koert
24-09-2020

Specificaties

Status
Gesloten
Geplaatst op
24 september 2020 14:25

Budget
€ 40 tot 60 p.u.
Locatie
Nieuwerkerk aan den IJssel, Zuid-Holland
Betaalwijze
Per uur

Categorie
Tekst & Vertaling
Subcategorie
Vertaler/Tolk
Opdracht ID
44905

Opdrachten in dezelfde categorie

Vertaler NL-DE Blog en Elektronica Producten Site
Beste freelancer,    Voor een website gericht op elektronische producten (smartphones, tablets, smart home, wearables en andere elektronica), zijn we op zoek naar een vertaler. Het gaat hierbij om het vertalen de Nederlandse artikelen in het Duits.    Belangrijk is dat niet alleen zinnen goed lopen en grammaticaal correct zijn,…
26 nov
Vertaling Website van Motor Trainingen NL - Frans
Hallo freelancers,    Wij zijn voor onze website op zoek naar een vertaler Frans. Het gaat om een Belgische website die in Nederlands is geschreven over motor trainingen.  Het betreft op dit moment 15 tot 20 pagina's die vertaald moeten worden. Bij interesse zullen wij de website doorsturen waar het om gaat, zodat er een inschatting…
26 nov
Kinderverhaal Vertalen naar het Engels
Beste freelancers,    Samen met een auteur geven wij een Nederlandstalig kinderboek uit. Deze zouden wij ook graag in het Engels uitgeven. We zijn op zoek naar vertaler (Nederlands-Engels).    Het Nederlandse verhaal bestaat uit een informatiepagina + 25 zinnen. Deze zinnen staan in dichtvorm maar zo hoeven ze niet in de Engelse…
23 nov
Engelstalig Contract Vertalen naar het Duits (Spoed)
Beste freelancers,    Wij hebben een Engelstalig contract dat vertaald moet worden naar het Duits. Het gaat om 8 pagina's en 2537 woorden. Het heeft spoed!    Wij zien jullie offertes met tarief per woord graag zo snel mogelijk tegemoet.
20 nov
Vertaler / Tolk bij Notaris in Duitsland (Kalkar)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een vertaler/tolk Nederlands - Duits op 4 december as. om 17.00 uur bij de notaris. De locatie is Kalkar in Duitsland vlak over de grens.     Graag zie ik jullie reacties tegemoet.
18 nov
Vertaling van Persberichten Engels - Duits (Native Speaker)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een native Duitse vertaler die licht technische teksten en persberichten vanuit het Engels naar Duits kan vertalen    We zoeken een vaste samenwerking op langere termijn voor maandelijkse persberichten. We willen niet iemand die gebruik maakt van vertaalsoftware omdat we hiermee slechte…
6 nov
Vertalen van Boek Nederlands naar Engels
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance vertaler die mijn boek kan vertalen van het Nederlands naar correct Engels (geen Google Translate). Het gaat om een bundel van van blogs bestaande uit 15742 woorden.    Ben erg benieuwd naar jullie reacties, ervaringen en doorlooptijd.
5 nov
Toon meer