Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Film & Video
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Montage documentaire

Opdracht ID: 52896

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 13-04-2023
Reacties: 5
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 18-04-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers, 

Ik ben derdejaarsstudent Journalistiek aan de hogeschool Utrecht. Samen met een medestudent volgen wij de minor Campusdoc.

Wij maken een documentaire van Circa 25 minuten. In de documentaire volgen we (Maureen Kensmil) mijn moeder. Zij wil weten of haar Surinaamse voorouders tot slaafgemaakte zijn geweest en doet onderzoek naar haar familiegeschiedenis.

Wij zouden graag hulp willen bij de montage. Wij editen zelf een ruwe montage. Wij zouden graag hulp willen bij de afwerking zodat de documentaire goed gemonteerd is.

Wij willen graag hulp in mei. Wij gaan de documentaire op 22 of 23 mei opsturen voor geluidsnabewerking. Daarvoor willen wij de montage af hebben. Onze vraag is: hoever van tevoren heeft u de ruwe montage nodig? En zou u ons een prijsindicatie kunnen geven voor de montage?

De documentaire zal uiteindelijk worden vertoond op het Louis Hartlooper Complex, Campusdoc filmfestival in Utrecht op 17 en 18 juni. Ook gaan wij de documentaire opsturen naar andere filmfestivals in Nederland en naar het Buitenland, 2DOC en naar AT5.

Wij horen graag of u ons kan helpen! 

Videografen die hebben gereageerd (5)

Marc
Marc
13-04-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Freddy
Freddy
13-04-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Martijn
Martijn
14-04-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Koen
Koen
14-04-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Cas
Cas
18-04-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance video en filmopdrachten

Camera man/vrouw voor het maken van YouTube commercials

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken hulp bij het maken van kleine commercials voor bijv. YouTube. Het is voor een klusplatform waarbij consumenten een klus plaatsen waar klusbedrijven op kunnen reageren. We hebben enkele leuke ideetjes... Maar nu nog een cameraman/vrouw en iemand die dit mooi monteert. Samen mooie kleine commercials maken... Denk gerust mee, alles is welkom...  

Tiktok filmpje maken

Geplaatst: 15 mei
Hi, ik ben voor morgenmiddag om 16 uur op zoek naar iemand die een tiktok filmpje voor mij kan maken? Het is op een school evenement in Den Haag. Het is bedoeld als promotie filmpje en beleving wat we doen. Mag opgenomen worden met bijvoorbeeld een nieuwe versie Iphone. Wie heeft hier ervaring mee en kan morgenmiddag? Alvast bedankt.  

Videograaf newbornshoot

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor een newborn shoot in Amsterdam op zaterdag 25 mei aanstaande.

Videograaf gezocht

Geplaatst: 29 apr
Beste freelancers, Ik zoek op korte termijn een videograaf die eventueel ook foto's maakt. Budget is 100-max 300. Het is voor een verjaardagsfeestje op 3 mei 2024 in hoofddorp.  

Foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots.

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Opzoek naar een foto/videograaf voor het maken van product/sfeer foto's. Daarnaast video beelden van de producten/sfeer. Foto/video worden gebruikt voor de webshop en social media. Het gaat om een jong Cosmetics merk voor vrouwen met een droge en gevoelige huid.  Opzoek naar iemand met ervaring in cosmetica shoots. Mvg Jim 

Videograaf bruiloft

Geplaatst: 13 mrt
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een videograaf voor onze trouwceremonie in Ewijk op 27 september 2024. We hebben een fotograaf voor de hele dag, maar zouden specifiek de ceremonie en de borrel daarna ook op video willen vastleggen. Duur: 2/3 uur Budget: 500 euro Resultaat: een kort filmpje/clip van enkele minuten  

Foto/video voor een cosmetica vrouwen lijn.

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, Gezocht foto/videograaf met ervaring in cosmetica shoots. Video: uitleg/gebruik video van 3 producten voor op de webshop/socials. (eventuele optie, interview video) Foto: Gebruik beelden en sfeer beelden voor op de webshop/socails Ik hoor graag of ik hier mee geholpen kan worden! Mvg Jim
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht