Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Meerdere Salespages en Landingspagina's Schrijven

Geplaatst op:
1 februari 2019 16:25
Categorie:
Tekst & Vertaling
Subcategorie:
Webtekstschrijver
Opdracht ID:
37786
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot € 45 p.u.
Locatie:
Hillegom, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een veel kunner die snel kan schakelen. Dit gaat om meerdere opdrachten.

Ik ben webdesigner en SEO Specialist en wat ik zoek is eigenlijk iemand die het volgende kan:
 
  • Vanuit een half uur telefonisch gesprek weten om wat voor product het gaat en daar binnen anderhalf uur een geschikte tekst van maken (hoeft niet veel tekst te zijn maar wel overtuigend) Ik kan een voorbeeld van een juiste pagina toesturen. Tone of voice is precies goed en hoe ze problemen en oplossing vermelden is juist. De tekst moet foutloos zijn. Kan je dit dan zoek ik jou.
  • Iemand die perfect weet te schrijven in de Je vorm en die mensen meeneemt in een belevenis.
  • Iemand die reeds bekend is met SEO.
  • Iemand die weet wat triggers zijn met opt-ins en daar eventuele landingspagina's voor kan maken. Weten hoe te verleiden op het internet voor de list.

Ben jij degene die gemakkelijk en snel teksten converteert? Heb je goede salespages / landingspagina's gemaakt en heb je hier voorbeelden van dan kan jij deze opdracht krijgen.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (4)

Marcel Marcel 01-02-2019
Ilona Ilona 01-02-2019
referentiesterren
5 referenties
Karin Karin 01-02-2019
Rien Rien 01-02-2019
referentiesterren
19 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

SEO Content Schrijver voor Persoonlijke website
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren Nederlandse SEO content schrijver voor een website. Het gaat om een persoonlijke website, informatie over wie, wat, waar en wat men aanbiedt.    De persoon die ik zoek schrijft foutloos Nederlands. Hij/zij moet creatief zijn en in staat zijn om structuur aan te brengen, mee te…
17 apr
Webtekstschrijver (Duurzame Huizen Bouwen)
Beste freelancers,    Voor mijn website zoek ik een tekstschrijver.    Website gaat over duurzame huizen bouwen in een systeem. Ik kan teksten aanleveren alleen moet het netjes commercieel herschreven worden zodat er een opbouw in zit en de klant langer op de website blijft.    Budget 150 a 250 euro    Ik zie…
15 apr
Webtekstschrijver voor Detacheringsbureau
Beste freelancers,    Ik heb een een uitzend/detacheringsbureau en ik zou graag een (web)tekstschrijven willen inhuren om het kopje ''introductie'' en over ons te schrijven.    Het moet wel iemand zijn die goed is met SEO dus zodat ik makkelijk vindbaar ben.    Graag een reactie bij interesse.
2 apr
Teksten Schrijven voor Schoonmaakbedrijf
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een webtekstschrijver voor ons schoonmaakbedrijf.    Wij zijn bezig met het bouwen van een nieuwe website. Wij willen graag 13 pagina’s laten schrijven met een een goede SEO optimalisatie.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
24 mrt
Webtekstschrijver voor Hovenier
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance webstekstschrijver voor onze hovenierswebsite.    Het is de bedoeling dat de teksten goed vindbaar zijn in Google.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
11 mrt
Webshop Tekstschrijver (Kunstbranche)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die gemakkelijk en snel teksten kan schrijven voor onze webshop.    Het gaat om teksten in de kunstbranche.  We kunnen eventueel op langere termijn samenwerken.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
27 feb
SEO Teksten voor Duitse Schoenen Website
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelancer die SEO teksten kan plaatsen op onze Duitse website.    Wij hebben een schoenen website in het Nederlands die als basis fungeert. (website url naar de Duiste website kunnen wij toesturen)    De website rankt nog niet goed. In tegendeel. We moeten echt wat zoekwoorden…
25 feb