Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Medior of Senior Sitecore Developer Gezocht

Opdracht ID: 51460

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 09-08-2022
Reacties: 0
Locatie: In overleg
Laatst gewijzigd: 09-08-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelance medior of senior Sitecore developer:

Startdatum: 1-10-2022 of 1-11-2022
Uren per week: 24-40
Doorlooptijd: naar verwachting 1 jaar
Uurtarief: afhankelijk van ervaringsniveau, marktconform

Binnen een dedicated team, bestaande uit diverse vakgebieden zoals UX, CRO, design, front- en back-end development en met een PO en een Scrum Master, wordt op een volwassen, Agile manier gewerkt aan meerdere (onderliggende) portalen, welke wellicht misschien het beste te omschrijven zijn als een grote 'mijn-omgeving' voor verschillende soorten gebruikers. De relatie met de eindgebruiker is sterk en er wordt intensief met elkaar samengewerkt waarbij ook verschillende andere afdelingen van de eindgebruiker worden betrokken bij het project.

De technische omgeving is zeker up-to-date, waarbij er veel gewerkt wordt met DevOps-processen, geautomatiseerd testen, gebruikersonderzoeken en data driven optimalisatie/CRO. Op dit moment is de upgrade naar de laatste versie van Sitecore aan de gang, is er recent overgestapt naar headless (React), is er veel ruimte en vrijheid om nieuwe dingen te proberen en het nemen van initiatief wordt dan ook zeker gewaardeerd.

We hechten veel waarde aan een fijne werkomgeving met elkaar en een sterke teamplayer met goede communicatieve vaardigheden past daar uitstekend bij. Bij voorkeur wordt er 1 dag op de locatie van de eindgebruiker en 1 dag op de 'standaardlocatie' van het dedicated team gewerkt, welke zich beide in het groene hart (Zuid-Holland) bevinden. Overige werkmomenten kunnen flexibel (remote) worden ingevuld.

Heb je interesse en wil je meer weten? We horen dan graag van je via deze site met een indicatie van je beschikbaarheid en uurtarief. Graag ontvangen we dan ook een recent CV/portfolio.

Freelance website opdrachten

App-ontwerpen voor Radiostation gezocht

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Wij zijn Radio 121, een landelijk radiostation dat zich met nieuwe en oude muziek richt op 40 plus. We zitten op het Mediapark in Hilversum en zenden uit via de DAB en internet, We willen verder professionaliseren en willen voor ons radiostation een app laten maken, We komen graag in contact met een app-bouwer en app-onderhouder die ons daarbij wil helpen, Mocht je ook nog goed…

App ontwikkelen afspelen audio

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Budget: tot 400 euro Ik ben op zoek naar een freelancer die kan helpen met het maken van een eenvoudige app. Het gaat om een app die de ademhaling ondersteunt door het afspelen van bepaalde audiofragmenten. Verschillende instellingen bepalen de duur van de audiofragmenten. Functionaliteit wordt aangeleverd, in de vormgeving bestaat wat ruimte. Heeft u interesse? Dan hoor ik graag…

Wordpress, PHP, Visual Composer development en onderhoud

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Ik host en onderhoud een aantal websites voor klanten en het portfolio wordt binnenkort uitgebreid door de overname van een aantal sites. Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen met het overnemen van de sites en uiteindelijk een contactpersoon kan worden voor de klanten en het onderhouden van de sites. Alle sites zijn Wordpress sites, de meeste zijn gebouwd met Visual Composer,…

Shopify website bouwer

Geplaatst: 23 aug
Beste, Het bouwen van een aangeleverd website design in Shopify. Kleine webshop met 3 producten, er zijn dan ook 3 landingspagina's gewenst.

Shopify specialist

Geplaatst: 26 aug
Opzoek naar een Shopify specialist. Ik heb een complete werkende webshop, ik wil graag dat een specialist hier nog een keer na kijkt en eventuele verbeteringen doorzet.

GA4 & GTM Specialist gezocht

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, Heb een reeks WooCommerce shops en daarvan meten we conversies purchases via GTM geïmplementeerd via GTM4WP plugin. Deze website conversies zijn gekoppeld aan Google Ads. Daarnaast meten we ook purchases in GA4. De data is niet overal even zuiver. Voorbeeld een webshop telt alle purchases dubbel. Ik zoek iemand die dit aan de lopende band doet en snel kan schakelen.

Azure function app

Geplaatst: 5 sep
Beste freelancers, Om de digitalisering van onze startup in de Microsoft Azure omgeving verder te realiseren, hebben we wat hulp en expertise nodig omtrent het het aanleggen communicatie tussen onze Azure SQL database op onze Azure SQL server en onze Azure Event Grid namespace. In het kort hebben we een Azure Function App nodig die zekere gepubliceerde berichten in de Event Grid Namespace in onze…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht