Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Medior of Senior Sitecore Developer Gezocht

Opdracht ID: 51460

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 09-08-2022
Reacties: 0
Locatie: In overleg
Laatst gewijzigd: 09-08-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelance medior of senior Sitecore developer:

Startdatum: 1-10-2022 of 1-11-2022
Uren per week: 24-40
Doorlooptijd: naar verwachting 1 jaar
Uurtarief: afhankelijk van ervaringsniveau, marktconform

Binnen een dedicated team, bestaande uit diverse vakgebieden zoals UX, CRO, design, front- en back-end development en met een PO en een Scrum Master, wordt op een volwassen, Agile manier gewerkt aan meerdere (onderliggende) portalen, welke wellicht misschien het beste te omschrijven zijn als een grote 'mijn-omgeving' voor verschillende soorten gebruikers. De relatie met de eindgebruiker is sterk en er wordt intensief met elkaar samengewerkt waarbij ook verschillende andere afdelingen van de eindgebruiker worden betrokken bij het project.

De technische omgeving is zeker up-to-date, waarbij er veel gewerkt wordt met DevOps-processen, geautomatiseerd testen, gebruikersonderzoeken en data driven optimalisatie/CRO. Op dit moment is de upgrade naar de laatste versie van Sitecore aan de gang, is er recent overgestapt naar headless (React), is er veel ruimte en vrijheid om nieuwe dingen te proberen en het nemen van initiatief wordt dan ook zeker gewaardeerd.

We hechten veel waarde aan een fijne werkomgeving met elkaar en een sterke teamplayer met goede communicatieve vaardigheden past daar uitstekend bij. Bij voorkeur wordt er 1 dag op de locatie van de eindgebruiker en 1 dag op de 'standaardlocatie' van het dedicated team gewerkt, welke zich beide in het groene hart (Zuid-Holland) bevinden. Overige werkmomenten kunnen flexibel (remote) worden ingevuld.

Heb je interesse en wil je meer weten? We horen dan graag van je via deze site met een indicatie van je beschikbaarheid en uurtarief. Graag ontvangen we dan ook een recent CV/portfolio.

Freelance website opdrachten

Webflow specialist gevraagd

Geplaatst: 14 jun
Voor een startup templates/ pagina's ontwikkelen in webflow zodat er een solide basis staat welke wij zelf verder kunnen uitbouwen. Het betreft een organisatie die trainingen en diensten aanbiedt voor (persoonlijke) ontwikkeling.

wix hulp gevraagd

Geplaatst: 17 jun
hoi ik heb een wix site in editor maar op de een of andere manier heb ik iets verkeerd gedaan en nu staat het in wix studio. Wie kan mij helpen want ik mis nu heel veel van mijn blogs 400 ik hoor graag iemand die mij even te woord kan staan of belt.

Installatie windows software

Geplaatst: 12 jun
Hallo goedendag, ik heb een kassa gekocht met windows software voor mijn tabakszaak. Ik heb iemand nodig die kassa software installeert en pin aansluit. Regio Amsterdam z.s.m.

kampeerartikelen uploaden in verkoopomgeving Mirakl.

Geplaatst: 27 mei
Uploaden van artikelen op een verkoopplatform dat gebruik maakt van Mirakl. Dit kan vanuit de eigen werkplek, wij mailen de bestanden en teksten. Artistieke vrijheid en aanbevelingen zijn is zeker gewenst. Gewenst is een vaste prijs per geplaatst product (euro 25,- tot 35,-) en een variabele fee voor advies.

Shopify POS install IDeal en Socket barcodescanner

Geplaatst: 6 jun
We zijn bezig installeren van Shopify POS, we hebben alleen twee problemen. Ik ben nu momenteel gratis trial versie aan het gebruiken en ik heb gezonden retail pakket maar bij het installeren van IDeal krijg ik een melding dat het niet mogelijk is om te installeren. Volgende probleem is het koppelen van barcodescanner met POS, ik blijf hangen bij barcodescanner verbinden pagina en het gaat niet verder.…

Specialist in e-learning game

Geplaatst: 21 mei
Beste ZZP-er, Mijn collega en ik willen graag een fysieke jaaropleiding omzetten in een virtuele e-learning beleving/'game' met de volgende elementen erin: - Een e-learning beleving/game met 8x een uur of 16x een half uur spel (even kijken wat handiger is). - Deelnemers kunnen in energie met ons/elkaar verbinden en krijgen verschillende ervaringen/belevingen (dmv opdrachten). - Een energiek/lichte…

Verbeteren van Zendesk implementatie en efficientie.

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal opererende marktplaats in de reisindustrie, met HQ in Amsterdam. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving, voor teams in Argentinie en Bangkok. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht