Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Medior of Senior Sitecore Developer Gezocht

Opdracht ID: 51460

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 09-08-2022
Reacties: 0
Locatie: In overleg
Laatst gewijzigd: 09-08-2022
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een freelance medior of senior Sitecore developer:

Startdatum: 1-10-2022 of 1-11-2022
Uren per week: 24-40
Doorlooptijd: naar verwachting 1 jaar
Uurtarief: afhankelijk van ervaringsniveau, marktconform

Binnen een dedicated team, bestaande uit diverse vakgebieden zoals UX, CRO, design, front- en back-end development en met een PO en een Scrum Master, wordt op een volwassen, Agile manier gewerkt aan meerdere (onderliggende) portalen, welke wellicht misschien het beste te omschrijven zijn als een grote 'mijn-omgeving' voor verschillende soorten gebruikers. De relatie met de eindgebruiker is sterk en er wordt intensief met elkaar samengewerkt waarbij ook verschillende andere afdelingen van de eindgebruiker worden betrokken bij het project.

De technische omgeving is zeker up-to-date, waarbij er veel gewerkt wordt met DevOps-processen, geautomatiseerd testen, gebruikersonderzoeken en data driven optimalisatie/CRO. Op dit moment is de upgrade naar de laatste versie van Sitecore aan de gang, is er recent overgestapt naar headless (React), is er veel ruimte en vrijheid om nieuwe dingen te proberen en het nemen van initiatief wordt dan ook zeker gewaardeerd.

We hechten veel waarde aan een fijne werkomgeving met elkaar en een sterke teamplayer met goede communicatieve vaardigheden past daar uitstekend bij. Bij voorkeur wordt er 1 dag op de locatie van de eindgebruiker en 1 dag op de 'standaardlocatie' van het dedicated team gewerkt, welke zich beide in het groene hart (Zuid-Holland) bevinden. Overige werkmomenten kunnen flexibel (remote) worden ingevuld.

Heb je interesse en wil je meer weten? We horen dan graag van je via deze site met een indicatie van je beschikbaarheid en uurtarief. Graag ontvangen we dan ook een recent CV/portfolio.

Freelance website opdrachten

KNAP API Mutaties Inlezen en Opslaan in Tabel

Geplaatst: 2 feb
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die voor ons een basis kan ontwikkelen met de KNAP API. Doel van de applicatie is dat we binnenkomende betalingen kunnen matchen met bestellingen in onze webshop zodat we dit zoveel mogelijk kunnen automatiseren. De applicatie moet dus te verbinden zijn met onze KNAB omgeving en data er uit halen en plaatsen in een database (mutaties tabel). De rest zullen…

Eenvoudige Website met Quote of the Day

Geplaatst: 16 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het ontwikkelen van een eenvoudige website. Hieronder de opdracht in het Engels: Aim is to realise a ‘Quote of the Day’ website, where one quote is prominently shown on the homepage every day. Part of the homepage should accommodate a standard size advertising banner. It should be possible to add quotes many weeks in advance (to…

Invulling Strato Website

Geplaatst: 21 jan
Beste freelancers, Ik heb een website bij Strato en deze wil ik graag invulling laten geven zodat het er allemaal even wat netter en professioneler uitziet. Budget komen we wel over uit. Interesse? Reageer direct!

Urenregistratie Database Omzetten (Amsterdam)

Geplaatst: 17 jan
Beste freelancers, Ik heb een urenregistratie database in access. Ik wil dit om laten zetten in een software met extra opties. Het gaat om urenregistratie van een uitzendbureau. Bij interesse hoor ik graag van je.

Interactief Wijnplatform Ontwikkelen

Geplaatst: 15-12-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor de realisatie van een interactief wijnplatform. Automatische backend en front end simpel; géén betalingen; keuze wijnland, keuze uit gezochte wijngebied. Filters: als druivenrassen, prijzen, hoeveelheid. Elk wijnbedrijf staat vermeld met hun website, telefoonnummer en e-mail voor rechtstreeks contact en handel. Ik hoor graag…

Freelance Website Bouwer Gezocht

Geplaatst: 2 jan
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die voor ons de website kan bouwen. Het moet een website worden waar een partij zich moet kunnen registreren. Er moet binnen de website een apart portaal komen voor werkzoekenden, en een apart portaal voor werkgevers. Ook moeten wij in staat zijn om met iedere individuele partij te communiceren. Het door de partijen opgegeven e-mail adres moeten we aan kunnen klikken.…

Custom Design Website Live Zetten

Geplaatst: 2 jan
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mijn custom design website “live” kan zetten via mijndomein.nl. De ontwerper van de website is helaas met vaderschapsverlof en heeft op dit moment geen tijd en interesse om er aan te werken. Het gaat om een Laravel framework. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht