Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Look and Feel van Online Psycholoog Verbeteren

Geplaatst op:
22 mei 2020 10:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
43575
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 350 tot 1000
Locatie:
Utrecht, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik ben bezig om als psycholoog online te gaan en online programma’s aan te bieden om
zo veel meer mensen te kunnen bereiken en te helpen. Dit betekent dat ik veel te bieden heb aan mijn klanten als het gaat over gratis weggevers (e-books) maar ook Modules met uitleg en werkboeken, video's met content vanuit een huisstijl en social media templates. 

Ik ben op zoek naar een professional die me kan helpen de look and feel van mijn content nog krachtiger over te brengen. Want ik ben ook een professional en wil dat ook uitstralen en wil dus niet zelf prutsen in canva. In de begin fase zal het gaan om format voor een weggever e-book en format voor werkboek (met afwisselend content, foto of illustraties en open werkvelden voor de klant)

Daarnaast heb ik in mijn hoofd een kinder reeks op te stellen vanuit twee hoofdpersonen. Denk aan woezel en pip of Jip en Janneke. Vanuit pedagogische overtuigingen die ik over wil brengen aan kinderen rondom dromen, ontwikkelen van een wil en geloven in je talenten.
Is dat ook iets waar jij wat in kunt betekenen?

Lijkt me leuk om eens te sparren of we iets voor elkaar kunnen beteken?

Budget zal in het begin wat minder zijn omdat ik stap voor stap ga lanceren, maar ik ga graag lange termijn relaties aan en heb nog veel te ontwerpen. Budget in overleg. Liefst totaal prijs voor de afgesproken opleveringen.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Elise Elise 22-05-2020
Amy Amy 22-05-2020
referentiesterren
3 referenties
Guido Guido 22-05-2020
Hans Hans 22-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Chantal Chantal 22-05-2020
referentiesterren
4 referenties
Zsofi Zsofi 22-05-2020
referentiesterren
13 referenties
Philip Philip 22-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Danny Danny 22-05-2020
Lucienne Lucienne 22-05-2020
Laurenz Laurenz 22-05-2020

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Huisstijl Ontwerpen voor Fotografe
Beste freelancers,    Ik wil graag een huisstijl ontworpen hebben voor een logo, visitekaartjes en briefpapier. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk.     Over mij  n 2007 ben ik begonnen met het fotograferen van huwelijken, kinderen & gezinnen. De sfeer, de liefde en de mooie momenten raken mij iedere keer…
28 mei
Oud Logo Digitaal Natekenen
Beste freelancers,    Ik zoek een digitaal tekenaar die een oud logo digitaal na kan tekenen zodat ik het kan gebruiken voor drukwerk. Het gaat om een man in klederdracht die een mand over zijn schouder draagt.    Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
25 mei
Logo voor Arbeidsbemiddeling van Vluchtelingen
Beste freelancers,    Ik zoek een logo ontwerper voor mijn onderneming in de arbeidsbemiddeling van vluchtelingen. Ik ben specifiek op zoek naar iemand die mijn visie creatief kan neerzetten op papier. Ik ben op zoek naar iemand die dit zsm kan oppakken.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
22 mei
Logo voor Bedrijf in Trainingen op Maat
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn logo in de vorm hebben van Johnny Depp die je kan zien bij deze link: https://www.dropbox.com/s/1lcmrvanoo8cq9x/ideeën huisstijl en logo.docx?dl=0    Over ons  Wij verzorgen workshops en trainingen op maat. Onderwerpen zoals leren presenteren, interculturele communicatie en het gebruik…
14 mei
Logo van Twee Honden (Spoed)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een logo/plaatje kan maken van twee honden (koppen plus halsband) in een cirkel.  Ze moeten lijken op onze bestaande honden. Graag in Fullcolor en comic achtig. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk en graag binnen 5 werkdagen aanleveren.    Kan jij mij hiermee helpen? Dan zie ik…
13 mei
Logo voor Trauma Verwerking bij Bevallingen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een logo kan ontwerpen voor mijn bedrijf: trauma verwerken van bevallingen en geboortes. Ik wil zelf ook de naam kunnen aanpassen en dit niet steeds te hoeven vragen aan een ander.    Kan je mij hierbij helpen? Ik zie je offerte graag tegemoet.
12 mei