Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Laurenz

Laurenz
Over Laurenz

Op zoek naar een persoonlijk betrokken leverancier van uw (Wordpress) website, uw logo ontwerp of uw audio/video productie? Dan heeft u die gevonden!

Laurenz Rip is de naam, aangenaam! Ik heb inmiddels 23 jaar ervaring met het realiseren van multimediale projecten in de breedste zin van het woord. Ik ben ondermeer werkzaam geweest als technisch producer bij TROS (TV/Radio/Digitaal) en als uitvoerend producent bij Advance Productions. Verder heb ik gewerkt voor radio 4 en 3FM. Dankzij de diversiteit in mijn werkverleden heb ik een brede kennis/ontwikkeling op zowel technisch als inhoudelijk vakgebied.

Normaliter ben ik met mijn bedrijf actief in ontwerp (logo's/webdesign), programmeerwerk (php) en realisatie van state-of-the-art websites (veelal op basis van Wordpress) voor een aantal grotere cliënten. Daarnaast verzorg ik ook voor een aantal cliënten in de MKB sector de online marketing, social media en de online strategie daaromheen.

Ik...

 

Portfolio

Desray - Artist (WordPress site/ WooCommerce shop)
Loading.

Frank! Maatwerk Keukens
Loading.

Feelgood 035 (Logo ontwerp en website design)
Loading.

Backstretcher (Custom webdesign)
Loading.

Hemelpop Festival (Logo design)
Loading.

Video animatie en nabewerking
Loading.

 

Vraag Laurenz direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
The Talented
0630848850