Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Logo voor Concept van Gevelmaterialenleverancier

Geplaatst op:
9 oktober 2019 13:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
40993
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350
Locatie:
Tiel, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

De vraag: wij zijn op zoek naar een logo dat gebruikt kan worden door onze klanten om aan te geven dat onze gevelbekleding van ons merk onderdeel is van hun prefab-geveldeel. Het principe is vergelijkbaar met de integratie van Intel processoren in computers van andere partijen (‘Intel Inside’).

Het logo bevat een korte tekst en maakt gebruik van onze corporate kleuren, bij interesse kan ik het logo toesturen. Het logo dient te worden aangeleverd als vector.

Over ons:
Wij zijn een buitengevelisolatieleverancier die constant werkt aan de verduurzaming en verfraaiing van de Nederlandse woning- en gebouwenvoorraad. Door innovatieve producten en systemen op de markt te brengen zijn wij een vooraanstaande partij in de Nederlandse bouw en hebben inmiddels miljoenen vierkante meters aan referentieprojecten gerealiseerd in de afgelopen 40-jaar.
In het productprogramma hebben wij een groot scala aan systemen en gevelafwerkingen. De meest bekende gevelafwerkingen die wij leveren zijn sierpleister (stucwerk) en minerale steenstrips (een prefab stucvorm met een bakstenen uiterlijk). Al onze gevelbekledingen vallen onder de noemer ‘Architectural Claddings’ (cladding is het Engelse woord voor gevelbekleding).

Modulair bouwen
De laatste jaren wordt er steeds meer prefab of modulair gebouwd, een trend die ook in de toekomst wordt doorgezet. Een flink aantal partijen leveren kant-en-klare geveldelen voor zowel nieuwbouw, renovatie en transformatieprojecten. Deze manier van bouwen kent een aantal voordelen, je bent minder afhankelijk van weersomstandigheden en het gaat sneller (want het is vaak geautomatiseerd). Er zijn drie soorten systemen: HSB (houtskeletbouw, op basis van hout), steelframe (op basis van staal) en sandwich (op basis van een geventileerd geveldeel). Deze systemen hebben een eigen toepassingsgebied en voordelen.

Wij leveren aan de fabrikanten van dit soort systemen. Een aantal fabrikanten nemen een volledig systeem af (isolatie met afwerking) en een aantal nemen alleen de afwerking af (stucwerk of minerale steenstrips). Wat alle systemen gemeen hebben is dat ze onze gevelbekleding hebben. Deze gevelbekleding wordt door toepassing onderdeel van het product/systeem van de prefabbouwer. Hiermee worden wij onderdeel van het systeem van de fabrikant, net als Intel’s ‘Intel Inside’ of Dodge’s ‘Hemi Engines’.

Ingredient branding
Made with Architectural Claddings kan gezien worden als een soort keurmerk. Het geeft aan dat het systeem – en/of leverancier van prefab gevels - voor ons aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet.

Het made with Architectural Claddings is een soort ‘seal of approval’ voor het systeem/de leverancier. We spreken hiermee het vertrouwen uit in het systeem/de leverancier. Maar we claimen geen technische of wettelijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het systeem. Wat we met Made with Architectural Claddings willen bereiken is het laden van de kwaliteitsbeleving van de third party gevelsystemen door middel van het toevoegen van een ‘kwaliteitslogo’.

Het logo dient als vector aangeleverd te worden met het volledige recht voor ons bedrijf. Voor deze klus is er een budget van ongeveer € 250,00 beschikbaar (totaal, inclusief twee revisieronden).
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Melissa Melissa 09-10-2019
referentiesterren
1 referentie
Natascha Natascha 09-10-2019
referentiesterren
2 referenties
Ara Ara 09-10-2019
referentiesterren
7 referenties
Bastiaan Bastiaan 09-10-2019
Amir Amir 09-10-2019
referentiesterren
1 referentie
Lianne Lianne 09-10-2019
referentiesterren
3 referenties
Renske Renske 09-10-2019
Kasia Kasia 09-10-2019
Jolein Jolein 09-10-2019
Giovanna Giovanna 09-10-2019
referentiesterren
9 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Storyteller voor Huisstijl, Logo en Website Ontwerp
Beste freelancers,    Voor een nieuw gestarte organisatie in werving en selectie zijn wij op zoek naar een frisse en creatieve storyteller die ons huisstijl, logo en website ontwerp kan maken.    Graag kom ik in contact om nadere details en informatie te verstrekken en te bespreken.
16 okt
Nieuw Logo voor Logistiek Bedrijf
Beste freelancers,    Voor ons nieuwe logistieke bedrijf willen wij graag een logo laten maken. Kernwoorden voor het logo/bedrijf zijn: Verhuizing, Koerier & Handyman.    Het moet een logo worden die via zijn icon makkelijk te herkennen is. We willen het aangeleverd krijgen in de formaten: PDF,PNG, JPEG,Vector/PSD. Verder…
8 okt
Logo voor Bedrijf (Presentatie, Workshops, Schrijven)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een logo kan maken voor mijn nieuwe bedrijf.  Gebied: presentatie/host, workshops/schrijven. Ik wil het logo graag kunnen gebruiken voor o.a. op mijn website. Daarnaast heb ik ook een nieuw visitekaartje nodig waar het logo ook voor gebruikt moet worden.    Kan jij…
8 okt
Nieuwe Huisstijl Creëren voor Brochures
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met een nieuwe huisstijl voor onze brochures aangeleverd in indesign.    We hebben momenteel geen huisstijl voor brochures. Die moet nog gemaakt worden, onze voorkeur heeft Indesign, zodat ik zelf ook kleine dingen kan aanpassen wanneer nodig. …
4 okt
Designer voor Nieuwe Huisstijl en Website
Beste freelancers,    Voor een nieuw bedrijf zijn wij op zoek naar een compleet nieuwe huisstijl inclusief logo, website etc.  Het nieuw bedrijf gaat zich bezighouden met online marketing en beheren social media voor zzp'ers en MKB-ers. Wij zoeken daarom een designer die thuis is in social media, kennis hiervan is…
3 okt
Kleuren van Bestaand Logo Aanpassen
Beste freelancers,    Ik heb op dit moment een logo in een bestand voor mijn startend bedrijfje. Echter ik zou de kleuren van dit logo graag willen aanpassen, in het programma waar ik het logo vandaan heb kan dit helaas niet.  Daarom zoek ik iemand die het logo op kleur kan aanpassen.    Heb je interesse, dan stuur ik je het…
2 okt