Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Logo voor Concept van Gevelmaterialenleverancier

Geplaatst op:
9 oktober 2019 13:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
40993
Status:
Match!
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 50 tot 350
Locatie:
Tiel, Gelderland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

De vraag: wij zijn op zoek naar een logo dat gebruikt kan worden door onze klanten om aan te geven dat onze gevelbekleding van ons merk onderdeel is van hun prefab-geveldeel. Het principe is vergelijkbaar met de integratie van Intel processoren in computers van andere partijen (‘Intel Inside’).

Het logo bevat een korte tekst en maakt gebruik van onze corporate kleuren, bij interesse kan ik het logo toesturen. Het logo dient te worden aangeleverd als vector.

Over ons:
Wij zijn een buitengevelisolatieleverancier die constant werkt aan de verduurzaming en verfraaiing van de Nederlandse woning- en gebouwenvoorraad. Door innovatieve producten en systemen op de markt te brengen zijn wij een vooraanstaande partij in de Nederlandse bouw en hebben inmiddels miljoenen vierkante meters aan referentieprojecten gerealiseerd in de afgelopen 40-jaar.
In het productprogramma hebben wij een groot scala aan systemen en gevelafwerkingen. De meest bekende gevelafwerkingen die wij leveren zijn sierpleister (stucwerk) en minerale steenstrips (een prefab stucvorm met een bakstenen uiterlijk). Al onze gevelbekledingen vallen onder de noemer ‘Architectural Claddings’ (cladding is het Engelse woord voor gevelbekleding).

Modulair bouwen
De laatste jaren wordt er steeds meer prefab of modulair gebouwd, een trend die ook in de toekomst wordt doorgezet. Een flink aantal partijen leveren kant-en-klare geveldelen voor zowel nieuwbouw, renovatie en transformatieprojecten. Deze manier van bouwen kent een aantal voordelen, je bent minder afhankelijk van weersomstandigheden en het gaat sneller (want het is vaak geautomatiseerd). Er zijn drie soorten systemen: HSB (houtskeletbouw, op basis van hout), steelframe (op basis van staal) en sandwich (op basis van een geventileerd geveldeel). Deze systemen hebben een eigen toepassingsgebied en voordelen.

Wij leveren aan de fabrikanten van dit soort systemen. Een aantal fabrikanten nemen een volledig systeem af (isolatie met afwerking) en een aantal nemen alleen de afwerking af (stucwerk of minerale steenstrips). Wat alle systemen gemeen hebben is dat ze onze gevelbekleding hebben. Deze gevelbekleding wordt door toepassing onderdeel van het product/systeem van de prefabbouwer. Hiermee worden wij onderdeel van het systeem van de fabrikant, net als Intel’s ‘Intel Inside’ of Dodge’s ‘Hemi Engines’.

Ingredient branding
Made with Architectural Claddings kan gezien worden als een soort keurmerk. Het geeft aan dat het systeem – en/of leverancier van prefab gevels - voor ons aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet.

Het made with Architectural Claddings is een soort ‘seal of approval’ voor het systeem/de leverancier. We spreken hiermee het vertrouwen uit in het systeem/de leverancier. Maar we claimen geen technische of wettelijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het systeem. Wat we met Made with Architectural Claddings willen bereiken is het laden van de kwaliteitsbeleving van de third party gevelsystemen door middel van het toevoegen van een ‘kwaliteitslogo’.

Het logo dient als vector aangeleverd te worden met het volledige recht voor ons bedrijf. Voor deze klus is er een budget van ongeveer € 250,00 beschikbaar (totaal, inclusief twee revisieronden).
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (9)

Melissa Melissa 09-10-2019
referentiesterren
3 referenties
Natascha Natascha 09-10-2019
referentiesterren
3 referenties
Ara Ara 09-10-2019
referentiesterren
7 referenties
Bastiaan Bastiaan 09-10-2019
Lianne Lianne 09-10-2019
referentiesterren
3 referenties
Renske Renske 09-10-2019
referentiesterren
3 referenties
Kasia Kasia 09-10-2019
Jolein Jolein 09-10-2019
referentiesterren
1 referentie
Giovanna Giovanna 09-10-2019
referentiesterren
11 referenties

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Logo voor Leverancier Beauty Salons
Beste freelancers,    Wij zijn met spoed op zoek naar een grafisch vormgever die voor ons bedrijf een logo kan ontwerpen. Ons bedrijf is een allround leverancier voor de betere beauty salons van Nederland. Wij hebben al een naam en weten ook wat voor type logo wij willen.    Ben je geïnteresseerd? We zien je offerte graag tegemoet.
2 jun
Aanpassen en Opfrissen Bestaande Huisstijl
Beste freelancers,    Als onderneming (in VVE- en vastgoedbeheer) bestaan we in november 6 jaar, we hebben na een eerste aanzet (jaar) een huisstijl laten ontwikkelen. Deze huisstijl hebben we tot nu toe altijd in bezig en beheer  gehouden. Nu hebben we een nieuwe pay-off bij ons logo (we willen ons breder in de markt positioneren).…
2 jun
Huisstijl Ontwerpen voor Fotografe
Beste freelancers,    Ik wil graag een huisstijl ontworpen hebben voor een logo, visitekaartjes en briefpapier. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk.     Over mij  n 2007 ben ik begonnen met het fotograferen van huwelijken, kinderen & gezinnen. De sfeer, de liefde en de mooie momenten raken mij iedere keer…
28 mei
Oud Logo Digitaal Natekenen
Beste freelancers,    Ik zoek een digitaal tekenaar die een oud logo digitaal na kan tekenen zodat ik het kan gebruiken voor drukwerk. Het gaat om een man in klederdracht die een mand over zijn schouder draagt.    Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
25 mei
Logo voor Arbeidsbemiddeling van Vluchtelingen
Beste freelancers,    Ik zoek een logo ontwerper voor mijn onderneming in de arbeidsbemiddeling van vluchtelingen. Ik ben specifiek op zoek naar iemand die mijn visie creatief kan neerzetten op papier. Ik ben op zoek naar iemand die dit zsm kan oppakken.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
22 mei
Look and Feel van Online Psycholoog Verbeteren
Beste freelancers,    Ik ben bezig om als psycholoog online te gaan en online programma’s aan te bieden om  zo veel meer mensen te kunnen bereiken en te helpen. Dit betekent dat ik veel te bieden heb aan mijn klanten als het gaat over gratis weggevers (e-books) maar ook Modules met uitleg en werkboeken, video's met content…
22 mei
Logo voor Bedrijf in Trainingen op Maat
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn logo in de vorm hebben van Johnny Depp die je kan zien bij deze link: https://www.dropbox.com/s/1lcmrvanoo8cq9x/ideeën huisstijl en logo.docx?dl=0    Over ons  Wij verzorgen workshops en trainingen op maat. Onderwerpen zoals leren presenteren, interculturele communicatie en het gebruik…
14 mei