Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Logo & Huisstijl Design
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Logo voor Concept van Gevelmaterialenleverancier

Opdracht ID: 40993

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 09-10-2019
Reacties: 8
Locatie: Tiel, Gelderland
Laatst gewijzigd: 13-11-2019
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

De vraag: wij zijn op zoek naar een logo dat gebruikt kan worden door onze klanten om aan te geven dat onze gevelbekleding van ons merk onderdeel is van hun prefab-geveldeel. Het principe is vergelijkbaar met de integratie van Intel processoren in computers van andere partijen (‘Intel Inside’).

Het logo bevat een korte tekst en maakt gebruik van onze corporate kleuren, bij interesse kan ik het logo toesturen. Het logo dient te worden aangeleverd als vector.

Over ons:
Wij zijn een buitengevelisolatieleverancier die constant werkt aan de verduurzaming en verfraaiing van de Nederlandse woning- en gebouwenvoorraad. Door innovatieve producten en systemen op de markt te brengen zijn wij een vooraanstaande partij in de Nederlandse bouw en hebben inmiddels miljoenen vierkante meters aan referentieprojecten gerealiseerd in de afgelopen 40-jaar.
In het productprogramma hebben wij een groot scala aan systemen en gevelafwerkingen. De meest bekende gevelafwerkingen die wij leveren zijn sierpleister (stucwerk) en minerale steenstrips (een prefab stucvorm met een bakstenen uiterlijk). Al onze gevelbekledingen vallen onder de noemer ‘Architectural Claddings’ (cladding is het Engelse woord voor gevelbekleding).

Modulair bouwen
De laatste jaren wordt er steeds meer prefab of modulair gebouwd, een trend die ook in de toekomst wordt doorgezet. Een flink aantal partijen leveren kant-en-klare geveldelen voor zowel nieuwbouw, renovatie en transformatieprojecten. Deze manier van bouwen kent een aantal voordelen, je bent minder afhankelijk van weersomstandigheden en het gaat sneller (want het is vaak geautomatiseerd). Er zijn drie soorten systemen: HSB (houtskeletbouw, op basis van hout), steelframe (op basis van staal) en sandwich (op basis van een geventileerd geveldeel). Deze systemen hebben een eigen toepassingsgebied en voordelen.

Wij leveren aan de fabrikanten van dit soort systemen. Een aantal fabrikanten nemen een volledig systeem af (isolatie met afwerking) en een aantal nemen alleen de afwerking af (stucwerk of minerale steenstrips). Wat alle systemen gemeen hebben is dat ze onze gevelbekleding hebben. Deze gevelbekleding wordt door toepassing onderdeel van het product/systeem van de prefabbouwer. Hiermee worden wij onderdeel van het systeem van de fabrikant, net als Intel’s ‘Intel Inside’ of Dodge’s ‘Hemi Engines’.

Ingredient branding
Made with Architectural Claddings kan gezien worden als een soort keurmerk. Het geeft aan dat het systeem – en/of leverancier van prefab gevels - voor ons aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet.

Het made with Architectural Claddings is een soort ‘seal of approval’ voor het systeem/de leverancier. We spreken hiermee het vertrouwen uit in het systeem/de leverancier. Maar we claimen geen technische of wettelijke verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van het systeem. Wat we met Made with Architectural Claddings willen bereiken is het laden van de kwaliteitsbeleving van de third party gevelsystemen door middel van het toevoegen van een ‘kwaliteitslogo’.

Het logo dient als vector aangeleverd te worden met het volledige recht voor ons bedrijf. Voor deze klus is er een budget van ongeveer € 250,00 beschikbaar (totaal, inclusief twee revisieronden).

Logo ontwerpers die hebben gereageerd (8)

Melissa
Melissa
09-10-2019
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Natascha
Natascha
09-10-2019
7 referenties
Gemiddelde score
9.7
Ara
Ara
09-10-2019
11 referenties
Gemiddelde score
9.9
Bastiaan
Bastiaan
09-10-2019
0 referenties
Gemiddelde score
Lianne
Lianne
09-10-2019
3 referenties
Gemiddelde score
10
Renske
Renske
09-10-2019
9 referenties
Gemiddelde score
9.7
Jolein
Jolein
09-10-2019
1 referenties
Gemiddelde score
10
Giovanna
Giovanna
09-10-2019
13 referenties
Gemiddelde score
9.9
Toon meer reacties

Freelance logo en huisstijl opdrachten

Logo van Kolibrie voor Psychotherapie Praktijk

Geplaatst: 24 jun
Beste freelancers, Binnenkort ga ik een psychotherapie praktijk opstarten. Naam van de praktijk wordt: Ko-libris Prakrijk voor Psychotherapie Leiden. Ik ben nog op zoek naar een logo. Graag zou ik een kolibrie in het logo verwerkt willen. De kolibrie staat symbool voor onafhankelijkheid, optimisme, een vreugdevol leven en het verwezenlijken van dat wat onmogelijk lijkt. Hoofd doelgroep van mijn praktijk:…

Brand Identiteit voor Recruitment Startup

Geplaatst: 28 jun
Beste freelancers, Voor mijn nieuwe start-up bedrijf in de recruitment ben ik op zoek naar iemand die mij kan helpen om een huisstijl identiteit te ontwikkelen. Een huisstijl zoals logo, verhaal, kleurbepaling, template website en wat eventueel nog van toepassing van zijn. Heb je ervaring en lijkt het je wat? Dan hoor ik graag van je. 

Gezondheidstherapeute zoekt: bedrijfsnaam, logo & huisstijl

Geplaatst: 13 jun
Hoi ik ben Sarah Rose, Gezondheidstherapeute en ik ben opzoek naar een creatieveling die voor mij een leuke catchy bedrijfsnaam en eventueel een bijpassend logo kan bedenken. Verder dan ‘Praktijk Sarah Rose’ kom ik niet..HELP? Wat doe ik en waarom? Ik bied oplossingen aan voor mensen die meer willen weten waar hun mentale en fysieke klachten vandaan komen. Dit doe ik door het lichaam in…

Logo Restylen van Modezaak

Geplaatst: 9 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons logo kan restylen. Wij zijn een van de grootste modezaken van Nederland met 4 speciaalzaken met 350 topmerken. Bij interesse zien we je offerte graag tegemoet.

Logo voor Nederlandse bar in Azie

Geplaatst: 20 jun
Voor een bar in Azië zijn we op zoek naar een logo, De bar zal een Nederlands thema voeren en The Dutchie gaan heten. wie kan ons aan een leuk logo helpen dat meteen een goede sfeer impressie geeft zonder direct op NL voetbal niveau te zitten. Aanvullende vragen: Logo moet geschikt zijn voor drukwerk.: Ja Bestaand logo en/of huidige huisstijl moet worden vernieuwd.: Nee Graag voorbeelden van…

Logo Omzetten naar AI of EPS Bestand

Geplaatst: 21 jun
Beste freelancers, We hebben een logo gemaakt in Canva. We willen dit logo gebruiken voor het bedrukken van T-shirts. De drukster heeft een AI of EPS bestand nodig. Wie kan dit omzetten en wat kost dat?

Logo voor Bioresonantietherapeut

Geplaatst: 10 jun
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een logo kan maken. Ik ben een bioresonantietherapeut met kennis van orthomoleculaire voeding EN ook massagetherapeute. In mijn behandeling onderzoek, genees en adviseer ik en werk ik voornamelijk met energie/frequenties. Ik zie het lichaam in zijn geheel en ga op zoek naar de oorzaak van de klachten in plaats van symptoombestrijding…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht