Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Logo en Bedrijf Mascotte Ontwerpen

Geplaatst op:
7 november 2019 17:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Logo & Huisstijl Design
Opdracht ID:
41321
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Vaste prijs
Budget:
€ 350 tot 1000

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Leuk dat u de tijd neemt om te kijken naar onze opdracht. Wij zijn een webdesign & marketing bureau in hart en nieren en staan paraat voor start-ups, zzp’ers, mkb’ers en grootbedrijf & instellingen. Door middel van onze creatieve en speelse kijk op de markt, weten wij als geen ander hoe wij u de leeuw van uw branche kunnen laten worden.

Om ons bedrijf verder te ontwikkelen, willen wij graag een passend logo en bijbehorende mascotte laten maken. Het ontwerp dient hiervoor fris, duidelijk en herkenbaar te zijn. De mascotte dient een vervolging te zijn van het logo. Wat wij hiermee bedoelen is dat de mascotte het hoofd heeft van het logo, echter wordt er een lichaam onder gezet en heeft het gezicht een bijbehorende uitdrukking aanvankelijk van het scenario waarin we het mascotte gebruiken.
Het logo moet namelijk bestaan uit een leeuwenkop en de mascotte uit een leeuw met een zakelijke outfit, zakelijke koffer en een duim omhoog.

Het Logo
Wij zijn op zoek naar een logo wat uistraalt wie wij zijn. Wij hebben al een idee wat wij willen, namelijk een logo dat bestaat uit een leeuwenhoofd die zelfverzekerd naar links kijkt. Het hoofd ziet er niet heel erg gedetaileerd uit. Het logo bestaat uit twee varianten, eentje met kleuren voor een heldere achtergrond en een die compleet wit is voor de wat donkere achtergronden.

De mascotte
De mascotte, zoals eerder is aangegeven, is een vervolging van het logo. Waar wij nu naar op zoek zijn is een mascotte dat een koffer draagt in een hand en het andere ander hand geeft een duim omhoog. Ook heeft de mascotte een zakelijk pak aan.


Kan jij ons helpen met een professioneel logo en macotte voor ons bedrijf, dan zien wij je reactie voorzien van voorbeeldmateriaal graag tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Annemieke Annemieke 07-11-2019
referentiesterren
1 referentie
Arlen Arlen 07-11-2019
Erwin Erwin 07-11-2019
referentiesterren
19 referenties
Pepijn Pepijn 07-11-2019
referentiesterren
6 referenties
Renske Renske 07-11-2019
referentiesterren
3 referenties
Yu-Chia Yu-Chia 07-11-2019
Melissa Melissa 07-11-2019
referentiesterren
3 referenties
Giovanna Giovanna 07-11-2019
referentiesterren
11 referenties
Rinke Rinke 07-11-2019
Jolein Jolein 07-11-2019
referentiesterren
1 referentie

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Huisstijl Ontwerpen voor Fotografe
Beste freelancers,    Ik wil graag een huisstijl ontworpen hebben voor een logo, visitekaartjes en briefpapier. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk.     Over mij  n 2007 ben ik begonnen met het fotograferen van huwelijken, kinderen & gezinnen. De sfeer, de liefde en de mooie momenten raken mij iedere keer…
28 mei
Oud Logo Digitaal Natekenen
Beste freelancers,    Ik zoek een digitaal tekenaar die een oud logo digitaal na kan tekenen zodat ik het kan gebruiken voor drukwerk. Het gaat om een man in klederdracht die een mand over zijn schouder draagt.    Ik zie jullie reacties graag tegemoet.
25 mei
Logo voor Arbeidsbemiddeling van Vluchtelingen
Beste freelancers,    Ik zoek een logo ontwerper voor mijn onderneming in de arbeidsbemiddeling van vluchtelingen. Ik ben specifiek op zoek naar iemand die mijn visie creatief kan neerzetten op papier. Ik ben op zoek naar iemand die dit zsm kan oppakken.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
22 mei
Look and Feel van Online Psycholoog Verbeteren
Beste freelancers,    Ik ben bezig om als psycholoog online te gaan en online programma’s aan te bieden om  zo veel meer mensen te kunnen bereiken en te helpen. Dit betekent dat ik veel te bieden heb aan mijn klanten als het gaat over gratis weggevers (e-books) maar ook Modules met uitleg en werkboeken, video's met content…
22 mei
Logo voor Bedrijf in Trainingen op Maat
Beste freelancers,    Ik wil graag mijn logo in de vorm hebben van Johnny Depp die je kan zien bij deze link: https://www.dropbox.com/s/1lcmrvanoo8cq9x/ideeën huisstijl en logo.docx?dl=0    Over ons  Wij verzorgen workshops en trainingen op maat. Onderwerpen zoals leren presenteren, interculturele communicatie en het gebruik…
14 mei
Logo van Twee Honden (Spoed)
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die een logo/plaatje kan maken van twee honden (koppen plus halsband) in een cirkel.  Ze moeten lijken op onze bestaande honden. Graag in Fullcolor en comic achtig. Het logo moet geschikt zijn voor drukwerk en graag binnen 5 werkdagen aanleveren.    Kan jij mij hiermee helpen? Dan zie ik…
13 mei
Logo voor Trauma Verwerking bij Bevallingen
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een logo kan ontwerpen voor mijn bedrijf: trauma verwerken van bevallingen en geboortes. Ik wil zelf ook de naam kunnen aanpassen en dit niet steeds te hoeven vragen aan een ander.    Kan je mij hierbij helpen? Ik zie je offerte graag tegemoet.
12 mei