Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties

Linux Programmeur Gezocht om MP4 Bestand te Herstellen

Opdracht ID: 49305

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 28 okt
Reacties: 5
Laatst gewijzigd: 29 okt
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Een MP4 bestand is "corrupted". Dit is ontstaan tijdens het opnemen via OBS. OBS is vast gelopen en het bestand is niet meer te openen.

Ik heb begrepen dat een ervaren Linux programmeur met het programma "untruc" in staat is om het mp4 bestand te herstellen.

Ik zoek dan ook iemand die in staat is om het bestand te herstellen. Kun jij dit? Dan zie ik graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Website bouwers die hebben gereageerd (5)

Frans
Frans
28-10-2021
1 referenties
Gemiddelde score
10
Marcel
Marcel
28-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Bjorn
Bjorn
28-10-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Gert Jan
Gert Jan
28-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0
Richard
Richard
29-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

Testaanbieder Carona Check App Koppeling Ontwikkelen
Geplaatst: 25 nov
Beste freelancers, Wij zijn een zorgcentrum en bieden corona testen aan, hiervoor zijn we op zoek naar een partij die een koppeling kan realiseren op de CoronaCheck app van de overheid. Wij gebruiken reeds een systeem voor onze eigen backend, dus bij voorkeur een koppeling hiermee, maar als een all-in-one oplossing beter te realiseren is overwegen we dat ook. De eisen waar we (en de koppeling)…

Fictieve Wielrennertjes Samenstellen via Online Platform
Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, Wij zetten ons in voor de  Ronde van Vlaanderen en rijden jaarlijks uit naar tal van pr-evenementen. Hiervoor bedenken we jaarlijks een concept om onze doelgroep zoveel mogelijk te informeren over de Ronde van Vlaanderen. Dit jaar hadden we het idee 'stel zelf je renner samen'. Deelnemers kunnen bij bezoek aan onze stand inschrijven op onze nieuwsbrief en mogen…

Freelancer met Oracle APEX Kennis Gezocht (Enschede)
Geplaatst: 15 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die verstand heeft van Oracle APEX die kan helpen ondersteunen bij een Oracle APEX opdracht. Ben jij diegene? Reageer dan op Hoofdkraan.nl.

Conversie Instellen Google i.c.m. WordPress en WooCommerce
Geplaatst: 12 nov
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die onze conversie goed kan instellen i.c.m. Google Tag Manager, Google ads en WordPress/WooCommerce. Onze huidige SEO specialist lijkt het maar niet voor elkaar te kunnen krijgen en we willen dit deze week nog af hebben. Graag zie ik jullie reacties en bijbehorende tarieven via Hoofdkraan.nl tegemoet.

Tag Manager en Facebook Pixel Specialist Gezocht
Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons op korte termijn op onze Nederlandse en Duitse url een Facebook Pixel kan installeren via Tag Manager en kan koppelen aan onze Magento 2 website. We hebben dit zelf geprobeerd voor onze Nederlandse url, helaas is het niet gelukt. Weet jij hoe dit werkt en kan je hiervoor tijd vrijmaken in je agenda? Dan horen we het heel graag via een bericht…

Javascript Aanpassingen Online Calculator
Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, De opdracht betreft het doen van een aantal Javascript aanpassingen. Op onze website (wij verkopen veranda zeilen) is een calculator actief die wat kleine aanpassingen nodig heeft. Kleine leuke klus dus. Ik kan bij de broncode. Hoeft niet op locatie kan vanuit eigen omgeving. Interesse? Dan zie ik graag een reactie tegemoet via Hoofdkraan.nl.

Freelance Python Programmeur Gezocht
Geplaatst: 8 nov
Beste freelancers, Voor onze bestaande website zijn we op zoek naar een ervaren Python programmeur voor het ontwikkelen van onze website. Je zal in een team gaan werken zodat we het allemaal snel af kunnen hebben. De wireframes zijn klaar, nu moeten we alle pagina's gaan maken en koppelen aan onze database. Vereisten Je bent op de hoogte van de nieuwste technieken Aantoonbare ervaring en portfolio…

Toon meer