Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

LightSpeed Webshop Bouwen (Beauty Branche)

Geplaatst op:
4 mei 2020 09:05
Categorie:
Websites & Applicaties
Subcategorie:
Webshops & Ecommerce
Opdracht ID:
43341
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie:
Rotterdam, Zuid-Holland

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij willen graag een mooie Lightspeed website + webshop laten bouwen voor beauty producten (B2C) op korte termijn. Doel is ter vervanging/verbetering van een bestaande website.

Eisen: snel, mooi, responsive, intuitieve navigatie door site/shop, opgezet obv mooie goede formats met het doel dat wij daarna zelf kunnen uitbreiden met producten, blogs, landingspagina's, etc.
Je begint op basis van een thema wat we samen uitkiezen en wat jij daarna helemaal in onze stijl maakt. Huisstijl is maar deels bedacht dus je kunt een vrije hand nemen om ons te verrassen met een super eigen website in een (prefab) Lightspeed thema.
 
  • Content voor de website is aanwezig (te kopiëren vanuit bestaande website)
  • Producten voor webshop (circa 50) kunnen vanuit bestaande Wordpress-WooCommerce webshop gekopieerd worden met alle data/fotos/etc.
  • Goede customer journey met o.a. follow-up van bestellingen, transport, verlaten winkelmandjes, automatische mailing list met 10% korting voor nieuwe inschrijvers.
  • Overnemen van bestaande koppelingen zoals Mollie (payment), Sendcloud (shipping), Instagram (feed balk), Chat functie (Whatsapp for Business), Voorraad management, SEO (Yoast oid), etc.
  • Referentie website: SKIMS.com

Wij zoeken een ervaren Lightspeed website/webshop bouwer met oog voor design, welke echt iets unieks kan maken voor ons in vrij korte tijd. Reageer met een totaal tarief voor bovenstaande opdracht en je 2 á 3 beste referentie websites!
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (6)

Jasper Jasper 04-05-2020
Robin Robin 04-05-2020
Marina Marina 04-05-2020
referentiesterren
2 referenties
Danny Danny 04-05-2020
Jonathan Jonathan 04-05-2020
referentiesterren
3 referenties
mitchel mitchel 07-05-2020

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Shopify Expert voor Uitbreiding Website
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mijn shopify website kan uitbreiden. Het gaat om onderdelen zoals  voettekst menu, Footer, check out page enz. Het uiteindelijke doel is om de website ook echt et verbeteren.    De juiste freelancer heeft ervaring op het gebied van website's maken  en voldoende kennis…
27 mei
Complexe Formulier Bewerkingssite Gevraagd
Beste developer,    Ik ben op zoek naar een site waar de klant online een formulier op kan maken. Hij kiest een voorgeprogrammeerde layout. (font veranderingen, kleur /font veranderingen, afbeelding toevoegen(grote moet aanpasbaar zijn/scalen) D.m.v. aangeven percentage een balk in het formulier opmaken, etc.) (wellicht toevoegen van film…
26 mei
Betaalpakketten op Website Toevoegen
Beste freelancers,    Graag kom ik met iemand in contact die meer weet over het toevoegen van betaalpakketten (abonnementsdiensten) op een website. Is dit bijvoorbeeld mogelijk om te implementeren in Shoptrader? Shoptrader heeft zelf geen applicatie hiervoor. Kan er iets op de achtergrond draaien, zodat automatische incasso wel mogelijk is? …
25 mei
Koppeling van Mollie aan Wix Website
Beste freelancers,    Wij zijn een Wix website aan het bouwen en zoeken een freelancer die ons kan helpen om onze Mollie te integreren, of een andere oplossing bedenkt zodat we vanuit de website naar onze Mollie kunnen linken.    Kun jij dit voor ons regelen? Dan zien wij graag een reactie tegemoet.
22 mei
Webshop in Display Artikelen Verbeteren
Beste freelancers,    Wij zijn een Belgische onderneming in de omgeving Maastricht en hebben een .nl webshop in display artikelen en folderhouders. Deze webshop is inmiddels sterk verouderd en dient aangepast te worden.  Hiervoor zijn wij op zoek naar een freelancer die ons kan helpen de webshop weer optimaal en modern te krijgen, iemand…
19 mei
WooCommerce Specialist voor Webshop
Beste freelancers,    Wij zijn een ambachtelijke meubelmakerij met een schrijnwerkerij in Frankrijk. Ik ben op zoek naar iemand die de laatste hand kan leggen aan mijn webshop in WooCommerce.    Wie wil mijn helpen? Graag een WooCommerce specialist.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
15 mei
WooCommerce en iDEAL Problemen
Beste freelancers,    Wij hebben een webshop via WordPress met WooCommerce. Normaal betalen de meeste klanten via IDEAL (via Stripe integratie/plugin). Recentelijk zijn er een aantal klanten waarbij de betalingen niet doorkomen.    In WooCommerce staat de status van deze betalingen eerst op: wachten op betalen en gaat daarna automatisch…
13 mei