Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Fotografie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Lifestyle Fotograaf voor Campagne Beelden met Modellen

Opdracht ID: 47406

Budget: > € 80 p.u.
Geplaatst: 19-04-2021
Reacties: 9
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 21-04-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij ontwikkelen lifestyle, food en fashion merken voor de internationale markt. Alles doen wij in house van marketing strategie en concept, tot merk identiteit, middelen en kanalen, content en de positionering. Verpakking, winkels en webshop alls wat nodig is om het merk op de juiste manier aan te laten sluiten met de doelgroep. Details maken het verschil voor merken zoals: Komono, Rituals, Sissy-Boy, Patta, ELHO, Bolsius, The Tosti Club en Tree Nest.

Op dit moment zijn wij druk met een nieuwe opgezet streetwear label, wat wij deze zomer gaan positioneren. Inmiddels is de strategie,merk identiteit en eerste collectie opgezet en willen wij de content concepten gaan realiseren. Daarom zijn wij op zoek naar een fotograaf met veel ervaring in met fashion photoshoots op conceptueel niveau, key images voor de collectie en die het verhaal en beleving achter de kledingitems tot leven brengt. Onze art director heeft de basis beeld concepten ontwikkeld en uitgewerkt met onze styliste, jouw rol zou zijn om de vertaling te maken naar locatie, setting, belichting en beeld niveau. Natuurlijk in samenspraak met de styliste.

We zoeken een duurzame relatie, iemand die betrokken is bij het merk, die mee wilt groeien en bovenal gevoel en passie heeft met het product. Helaas hebben we al veel reactie die totaal niet aansluiten bij de reverentie en verwachtingen die wij hebben.

Reageer aub alleen als je echt ervaring hebt (of aantoonbaar talent), weet wat er allemaal komt kijken bij een serieuze shoot en een visie hebt.

Wij kijken uit naar jouw reactie via Hoofdkraan.nl

Freelance fotografen die hebben gereageerd (9)

Anahi
Anahi
19-04-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.5
Maria
Maria
19-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Murk
Murk
19-04-2021
42 referenties
Gemiddelde score
9.7
Jasper
Jasper
19-04-2021
1 referenties
Gemiddelde score
8.5
Wiedjai
Wiedjai
19-04-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
vivianne
vivianne
19-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Rob
Rob
19-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Yozef
Yozef
20-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Taron
Taron
20-04-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance fotografie opdrachten

Fotograaf gezocht!

Geplaatst: 23 nov
Beste freelancers, Vanuit een jongerenorganisatie ben ik op zoek naar een fotograaf voor 21 december in Goes. Op een school in Goes sluiten wij dan namelijk het MDT (maatschappelijke diensttijd)-traject af. Het gaat dus om foto's van jongeren in klas-setting en er zal ook een feestelijke afsluiting zijn! Het duurt van ongeveer 9:00 tot 12:00. Uiteraard ontvang je tzt een uitgebreidere briefing.…

Trouwfotograaf/videograaf

Geplaatst: 27 nov
Gezocht: Creatieve Freelance Bruiloftsfotografen en -Videografen Wij zijn op zoek naar getalenteerde freelancers met een passie voor het vastleggen van liefdesverhalen. Ben jij in staat om met jouw eigen camera de een trouwdag op een unieke en prachtige wijze vast te leggen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat Wij Bieden: - Een uurloon van €40-€50, afhankelijk van ervaring en kwaliteit. -…

foto's van familieleden

Geplaatst: 23 nov
Beste freelancers, foto's maken van mij en mijn kinderen en kleinkinderen in totaal 15 personen tijdens een uitstapje in de dierentuin in Rhenen op 11 februari 2024. ik dacht aan 1 uurtje waarin de fotograaf zowel van iedereen 1 foto maakt en van ieder apart. ik hoor het graag wat de mogelijkheden zijn.  

Bedrijfsfotograaf

Geplaatst: 22 nov
Beste freelancers, We willen graag een fotograaf die de foto's kan maken die we willen gebruiken voor onze website en marketing doeleinde. Het gaat om een schoonmaakbedrijf met multidiensten.

Tinder fotoshoot

Geplaatst: 16 nov
Hi, ik wil graag een kleine fotoshoot inplannen. Deze is voor Tinder bedoeld en daar wil ik mooie foto’s op hebben staan ;-). Ik vind namelijk dat ik altijd k op foto’s sta, en wellicht kan een goede fotograaf daar verandering in brengen. Het kan mits een goed fotograaf zo gedaan zijn toch?  

Fotograaf voor een uur doop baby Amsterdam

Geplaatst: 30 okt
Hallo, ik zoek een fotograaf die op zaterdag 11 november 2023 van 14:00 tot 15:00 uur foto’s kan schieten van de doop van mijn dochtertje in de Onze Lieve vrouwenkerk in Amsterdam (Keizersgracht).

Fotograaf - personal branding

Geplaatst: 24 okt
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een fotograaf in Rotterdam die een aantal portretfoto's van mij kan maken. Voor mijn website en al het grafische werk heb ik wat eigen branding- en beeldmateriaal nodig. Het krachtig positioneren van mezelf op foto. Zelf vind ik buitenlicht altijd het mooiste, maar achtergrond daarvoor is moeilijk. Binnen is ook prima, maar wel afhankelijk van het licht en…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht