Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Kleine Bedrijfsadministratie Onderhouden

Geplaatst op:
12 maart 2019 14:45
Categorie:
Finance & Administratie
Subcategorie:
Boekhouden
Opdracht ID:
38389
Status:
Gesloten
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 20 tot € 80 p.u.
Locatie:
Leek, Groningen

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Ik zoek iemand die een relatief kleine bedrijfsadministratie kan doen voor mijn bedrijf welke ik naast mijn vaste baan heb.

Het gaat om een verhuur bedrijf van een springkussen, deze zal in de zomermaanden een aantal keer per maand verhuurd worden en in de winter maand vrijwel niet. Het gaat om kwartaal en jaar afsluiting. Omdat het een kleine administratie betreft kunnen de bonnen digitaal aan u verzonden worden.

Ik zie graag een reactie tegemoet.
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Meriam Meriam 12-03-2019
Peter Peter 12-03-2019
referentiesterren
2 referenties
Dustin Dustin 12-03-2019
referentiesterren
4 referenties
Pieter Pieter 12-03-2019
referentiesterren
14 referenties
Esther Esther 12-03-2019
Khesrow Khesrow 12-03-2019
Jerrel Jerrel 12-03-2019
referentiesterren
1 referentie
Jacobine Jacobine 12-03-2019
referentiesterren
20 referenties
C C 12-03-2019
Denise Denise 13-03-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Boekhouder voor Opstellen Jaarcijfers 2018 (Spoed)
Beste freelancers,    In verband met de uitval van de eigen boekhouderzijn wij nu met spoed op zoek naar freelancer voor het opstellen van de jaarscijfers 2018.    Omzet rond de 1,2 miljoen. Holding met meerdere bv's.   Jaarcijfers voorgaande jaren uiteraard aanwezig.     Wij zien graag een reactie tegemoet.
24 mei
Financieel Administratief Medewerker (Boekhouden)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een financieel administratieve medewerker die 2-4 uur per maand de boekhouding bijwerkt in ons online boekhoudsysteem. Wij werken volledig online.    Het grootste deel van de boekhouding is geautomatiseerd, wij zoeken iemand voor de volgende taken:    Verwerken van boekstukken…
24 mei
Boekhouder voor Jaarlijkse Aangifte en Advies
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelance boekhouder.    Ik heb een webshop in Rotterdam en ik voer zelf de stukken in en doe zelf de BTW-aangiften. Maar voor de jaarlijkse aangifte heb ik een deskundige nodig. En soms voor advies.    Ik zie graag een reactie tegemoet.
3 mei
Boekhouder voor Aangiften en Jaarrekeningen (Yuki)
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar een freelance boekhouder die met Yuki werkt.  Het gaat om het doen van de aangiftes en jaarrekeningen.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
1 mei
Kwartaal 1 Omzetbelasting Verzorgen
Beste freelancers,    Wij zijn een startend bedrijf en op zoek naar belastingconsulent of accountant die snel de kwartaal 1 omzetbelasting kan verzorgen. Gedaan voor 30 april. Niet veel. Alleen paar kosten en 1 verkoop. Daarna samenwerken op lange termijn.    Ook moet loonheffing ingediend worden. Geen personeel.    Aub…
28 apr
Boekhouder voor Jaarlijkse Belasting Aangifte
Beste freelancers,    Voor het doen van de jaarlijkse aangiftes zoeken wij iemand met ervaring in het doen van aangifte voor een klein bedrijf.    Wij doen zelf het invoeren van de stukken en de software maakt de concept jaarrekening.    Wij zien graag een reactie tegemoet.
26 apr
Boekhouder voor Administratie (Exact Online)
Beste freelancers,    Wij zijn per direct op zoek naar een freelance boekhouder voor het uitvoeren van onze administratie in Exact Online.    Ervaring in exact Online is wel een pre. Wij zijn een klein bedrijf en de werkzaamheden bevat oa het inboeken van facturen, debiteuren/crediteurenadministratie en BTW aangiftes.   …
11 apr