Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Kinderboeken Illustrator voor Bekende Uitgeverij

Opdracht ID: 52454

Budget: > € 2000
Geplaatst: 03-02-2023
Reacties: 11
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 23-02-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben uitgever Kind & Jeugd bij een bekende en succesvolle uitgeverij. Twee van onze auteurs wonnen de Prijs van de Nederlandse Kinderjury – voor ons een grote bevestiging dat we boeken uit te geven die kinderen echt zelf kiezen en die ervoor zorgen dat kinderen lezen leuk vinden.

In 2023 komen er weer mooie namen bij, waaronder Britt Dekker die een serie start met nieuwe leesboeken/verhalen over paarden.

Dit worden verhalen voor kinderen tussen de 6-9 jaar, maximaal 10.000 woorden, ongeveer 96 pagina’s. Ik ben op zoek naar een illustrator die het leuk vindt om zich aan deze nieuwe serie te verbinden, in eerste instantie in ieder geval voor de eerste twee delen. Het zal gaan om ongeveer 50 illustraties (wisselend van formaat) in kleur voor het binnenwerk, en een boekomslag in kleur. Het gaat er wat betreft het binnenwerk om dat er op iedere spread iets te zien is, dat hoeft niet elke keer een pagina vullende illustratie te zijn, zeker niet. Ik zoek naar een speelse balans tussen tekst en beeld.

Er is per boek een budget van 3000 euro beschikbaar, plus 4% royalty over de netto opbrengst vanaf 5000 verkochte exemplaren. De netto opbrengst is het bedrag dat de uitgeverij ontvangt van onze afnemers, dus de verkoopprijs minus de inkoopkorting. Het boek zal rond de 15 euro gaan kosten en de gemiddelde korting ligt rond de 50%.

De eerdere successen zorgen ervoor de verwachtingen bij nieuwe lanceringen hoog zijn. Ik denk dat we met Britt Dekker weer een bekende naam aan onze uitgeverij hebben toegevoegd, die met haar eigen YouTube kanaal paardenpraat-TV de doelgroep direct bereikt. Daarnaast hopen we met de boeken natuurlijk álle kinderen die van paarden houden aan te spreken. Qua stijl zoeken we een realistische, beetje dromerige stijl. Denk bijvoorbeeld aan de TopModel / Miss Melody producten die in alle speelgoedwinkels liggen.

Mocht deze stijl binnen het budget passen en in jouw studio te maken zijn én je bent geïnteresseerd: dan kom ik graag in contact!

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (11)

Sia
Sia
03-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Inge
Inge
03-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Nina
Nina
03-02-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Stephanie
Stephanie
03-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Bastiaan
Bastiaan
03-02-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
nicky
nicky
03-02-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.5
Petie
Petie
03-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Tilleke
Tilleke
03-02-2023
23 referenties
Gemiddelde score
9.8
Aniel
Aniel
03-02-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Catherine
Catherine
06-02-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Mariska
Mariska
19-02-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

10 jpg bestanden editten

Geplaatst: 08:05
Voor 10 jpg bestanden voor funda de stoeptegels, paneelwanden, muren en vloer egaal maken qua kleur. Alg-kleur verwijderen. 75 euro, zsm klaar. Aanvullende vragen: Minimaal 2 jaar werkervaring.: Nee Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte.: Ja Spoedopdracht (oplevering binnen 5 werkdagen): Ja Illustraties moeten op meerdere locaties gemaakt worden.: Nee

Illustrator gezocht voor kinderboek

Geplaatst: 16 mei
Hallo allemaal! Op dit moment ben ik op zoek naar een illustrator voor een kinderboek over rouw en verlies- dit boek heb ik geschreven omdat de vader van mijn 6 jarig zoontje terminaal is. Het gaat over een gezin (papa mama, 2 kids) en papa heeft te horen gekregen dat hij kanker heeft. In het boek wordt het proces uitgelegd en “de reis” van papa vastgelegd. Het boek is voor kinderen, mag…

Illustratie gezocht voor voorkant geboortekaartje

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een illustratie kan maken voor het geboortekaartje van onze toekomstige zoon, enigszins in lijn met de illustraties op het kaartje van onze eerste 2 kinderen. Zie illustraties van de eerdere geboortekaartjes in de bijlagen.  

Website illustraties

Geplaatst: 22 apr
Beste freelancers, Momenteel zijn wij bezig de website vorm te geven van ons nieuwe bedrijf. Als onderdeel van die website willen we graag een aantal illustraties laten maken; bijv twee poppetjes die ons representeren, iconen van onze "values", een samenvattende visual van de services die we bieden etc. Stijl: simpel, trendy, uniek, maar wel realistisch. Inhoud van de richting van de illustraties…

Illustratie met een medisch-futuristisch tintje

Geplaatst: 17 apr
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een illustrator die een gave (bij voorkeur digitale) illustratie kan maken welke gebruikt gaat worden, in eerste instantie, in een flyer. Mag een beetje een futuristisch karakter hebben. De flyer is een aankondiging van een medisch congres in Belgrado met als thema 'Energy'. Graag zouden we de volgende elementen terug willen zien in de illustratie:…

Gebarentaal kaartjes

Geplaatst: 23 apr
Beste, Ik ben op zoek naar iemand die gebarentaal kaartjes zou kunnen maken in een korte periode. gebarenkaartjes waar de schoolgebaren op staan zoals, Stil, fluisteren, meer, minder, evenveel, rekenen. op een leuke en interessante manier. 

Praatplaat van waarden en visie van team gehandicaptenzorg

Geplaatst: 30 apr
Met ons team van een woonlocatie voor mensen met een beperking volgen wij een training over waarden en visie. Voor deel 2 van de training wil ik graag iemand live (digitaal) mee laten tekenen zodat we na afloop een mooie praatplaat hebben van onze teamvisie. De datum van de training is nog bekend maar dit zal op korte termijn zijn. Bij voorkeur op locatie in Gouda of de tekenaar kan digitaal aansluiten.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht