Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Kinderboek Illustrator

Opdracht ID: 52980

Budget: > € 2000
Geplaatst: 27-04-2023
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 18-05-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op dit moment een kinderboek aan het maken en ben op zoek naar een grafisch ontwerper/illustrator die realistische tekeningen/schetsen kan maken zodat het kleurrijke aquarel illustraties worden.

Het verhaal gaat over een hondje die de wereld over wil reizen en tijdens deze reis Chinees leert praten en in Amerika gaat wonen. Het wordt rond de 32 pagina's inclusief de binnenkant van de kaft enz.

In de fase waar ik nu in zit, ben ik op zoek naar iemand die mij op dit moment zou kunnen helpen met deze schetsen/illustraties (slechts een aantal in kleur, alleen voor het idee) en het budget is 800 euro. Mijn plan is dan om op zoek te gaan naar een uitgever of drukker om het zelf uit tegeven en in die fase zou ik dan nog een budget van 1400 euro beschikbaar hebben en zou dan alles in de kleur willen hebben en ook de cover uiteraard.

Wanneer het boek wordt uitgegven krijg je uiteraard ook een royalty van 2% over de netto opbrengst vanaf 5000 verkochte exemplaren. De netto opbrengst is het bedrag dat de uitgeverij ontvangt van de afnemers, dus de verkoopprijs minus de inkoopkorting. Het boek zal rond de 15 euro gaan kosten denk ik en de gemiddelde korting ligt vaak rond de 50%.

Mijn idee is om eigenlijk vrijwel direct een Engelse variant en versie van het boek te maken, aangezien ik in Amerika woon en ook toegang heb tot deze kant. De Engelse versie zal een vertaling worden van de oorspronkelijke versie, maar ik zou graag ook een aanpassing van het verhaal willen maken met een ander karakter uit het boek. Hetzelfde wil ik ook doen in het Chinees, dus dan weet je dat er meer werk uit kan komen :).

Korte achtergrond waarom ik dit boek schrijf, onze dochter is 2 jaar geleden met 27 weken geboren en één van de weinige dingen die we konden doen was voorlezen aan haar. Om deze reden zal ik bij iedere 10 boeken die ik verkoop een boek doneren aan de neonatale afdeling van een ziekenhuis in Nederland en aan ouders die een vroeg geboren kindje hebben die in een neonatale afdeling ligt.

Mocht deze stijl binnen het budget passen en in jouw studio te maken zijn én je bent geïnteresseerd: dan kom ik graag in contact!

 

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (8)

Tilleke
Tilleke
27-04-2023
23 referenties
Gemiddelde score
9.8
Daniël
Daniël
27-04-2023
3 referenties
Gemiddelde score
7.3
Lars
Lars
27-04-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Bastiaan
Bastiaan
27-04-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
ymke
ymke
28-04-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
nicky
nicky
28-04-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.5
Jessica
Jessica
29-04-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Maud
Maud
05-05-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

Illustratie met een medisch-futuristisch tintje

Geplaatst: 17 apr
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een illustrator die een gave (bij voorkeur digitale) illustratie kan maken welke gebruikt gaat worden, in eerste instantie, in een flyer. Mag een beetje een futuristisch karakter hebben. De flyer is een aankondiging van een medisch congres in Belgrado met als thema 'Energy'. Graag zouden we de volgende elementen terug willen zien in de illustratie:…

Illustratie gezocht voor voorkant geboortekaartje

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een illustratie kan maken voor het geboortekaartje van onze toekomstige zoon, enigszins in lijn met de illustraties op het kaartje van onze eerste 2 kinderen. Zie illustraties van de eerdere geboortekaartjes in de bijlagen.  

Arbeidsovereenkomst in stripvorm

Geplaatst: 16 apr
Beste, ik ben op zoek naar een illustrator die ons op korte termijn kan helpen met het uitwerken van een arbeidsovereenkomst in stripvorm van 1 of (max) 2 pagina's. Deze strip is bedoeld voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt ofwel een licht verstandelijke handicap en die te vaak een arbeidsovereenkomst ontvangen (waar honden geen brood van lusten). Op deze manier willen we ze…

Illustraties voor mijn boek

Geplaatst: 22 mrt
Beste freelancers, Ik ben bezig met het schrijven van een boek. Op dit moment loop ik vast. Want hoe moet ik verder. Ik heb een 10 tal verhaaltjes geschreven. bij elk verhaaltje wil ik graag een tekening. Dit zou gaan om een tekening, op een A5 of half A5 formaat. Het boek gaat over een meisje dat een moeder met MS heeft. Ze beleefd leuke, minder leuke dingen. Sommige verhalen zijn zo geschreven dat…

Mijn mama is advocaat

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator voor mijn kinderboek, mijn mama is advocaat, een kort informatief boek voor kinderen tussen de 6 en 8 denk ik, budget in overleg.  

Twee praatplaten

Geplaatst: 12 apr
Beste freelancers. Ik zoek een illustrator die twee praatplaten wil tekenen voor mensen met een licht verstandelijke beperking. De handleiding/ input voor deze praatplaten zijn af.   

Bordspel ontwerper

Geplaatst: 25 mrt
Beste freelancers, Ontwerper gezocht voor een bordspel voor kinderen met als thema emoties. Budget 250 euro.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht