Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Kinderboek Illustrator

Opdracht ID: 52980

Budget: > € 2000
Geplaatst: 27-04-2023
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 18-05-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op dit moment een kinderboek aan het maken en ben op zoek naar een grafisch ontwerper/illustrator die realistische tekeningen/schetsen kan maken zodat het kleurrijke aquarel illustraties worden.

Het verhaal gaat over een hondje die de wereld over wil reizen en tijdens deze reis Chinees leert praten en in Amerika gaat wonen. Het wordt rond de 32 pagina's inclusief de binnenkant van de kaft enz.

In de fase waar ik nu in zit, ben ik op zoek naar iemand die mij op dit moment zou kunnen helpen met deze schetsen/illustraties (slechts een aantal in kleur, alleen voor het idee) en het budget is 800 euro. Mijn plan is dan om op zoek te gaan naar een uitgever of drukker om het zelf uit tegeven en in die fase zou ik dan nog een budget van 1400 euro beschikbaar hebben en zou dan alles in de kleur willen hebben en ook de cover uiteraard.

Wanneer het boek wordt uitgegven krijg je uiteraard ook een royalty van 2% over de netto opbrengst vanaf 5000 verkochte exemplaren. De netto opbrengst is het bedrag dat de uitgeverij ontvangt van de afnemers, dus de verkoopprijs minus de inkoopkorting. Het boek zal rond de 15 euro gaan kosten denk ik en de gemiddelde korting ligt vaak rond de 50%.

Mijn idee is om eigenlijk vrijwel direct een Engelse variant en versie van het boek te maken, aangezien ik in Amerika woon en ook toegang heb tot deze kant. De Engelse versie zal een vertaling worden van de oorspronkelijke versie, maar ik zou graag ook een aanpassing van het verhaal willen maken met een ander karakter uit het boek. Hetzelfde wil ik ook doen in het Chinees, dus dan weet je dat er meer werk uit kan komen :).

Korte achtergrond waarom ik dit boek schrijf, onze dochter is 2 jaar geleden met 27 weken geboren en één van de weinige dingen die we konden doen was voorlezen aan haar. Om deze reden zal ik bij iedere 10 boeken die ik verkoop een boek doneren aan de neonatale afdeling van een ziekenhuis in Nederland en aan ouders die een vroeg geboren kindje hebben die in een neonatale afdeling ligt.

Mocht deze stijl binnen het budget passen en in jouw studio te maken zijn én je bent geïnteresseerd: dan kom ik graag in contact!

 

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (8)

Tilleke
Tilleke
27-04-2023
23 referenties
Gemiddelde score
9.8
Daniël
Daniël
27-04-2023
3 referenties
Gemiddelde score
7.3
Lars
Lars
27-04-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Bastiaan
Bastiaan
27-04-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
ymke
ymke
28-04-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
nicky
nicky
28-04-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.5
Jessica
Jessica
29-04-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Maud
Maud
05-05-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

Ontwerp raamstickers

Geplaatst: 9 jul
Briefing illustratie BOB Autowas raamstickers Concept Raamstickers waarmee kinderen op het autoraam een eigen wasstraat kunnen bouwen. 3x A5 Stijl Qua stijl hebben we de volgende referenties: Huisstijlkleuren BOB Autowas (rood/zwart) Wasbeer mascotte: ? Referentie uitwerking stjil: Scope ? Het gaat om 3 stickervellen met elk 6 stickers. ? Elk stickervel heeft een thema, gebaseerd op de wasprogramma’s…

Ik zoek iemand die een cover voor mijn boek kan maken

Geplaatst: 8 jul
Hi! Ik ben een tienerboek aan het schrijven over een beroemde zangeres die verliefd wordt op een paparazzo. Ik wil graag een mooie illustratie voor de cover van haar en hem en met een camera. Mijn budget is ongv €80 Aanvullende vragen: Minimaal 2 jaar werkervaring.: Nee Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte.: Ja Spoedopdracht (oplevering binnen 5 werkdagen): Nee Illustraties…

Tekenaar gezocht

Geplaatst: 2 jul
Beste freelancers, ik ben particulier en heb een idee in mijn hoofd maar kan zelf niet tekenen. Ik wil zwart wit lijn tekeningen van iets hebben. de lijn tekeningen moet een voor, boven, zij, dwarsdoorsnede geven. de vraag is kunt u mij helpen aan deze lijn tekeningen? Uiteraard ben ik zeer benieuwd naar uw antwoorden.  

Illustrator voor magische kinderboeken gezocht

Geplaatst: 19 jun
Illustreren magische kinderboeken Ik zoek iemand die mooie tekeningen wil maken bij de teksten die ik heb geschreven voor drie boeken, te starten met deel 1. Het gaat over gevoelens, hooggevoeligheid en magie, geschreven voor kinderen en ouders om zalig in te lezen, zich mee te laten voeren maar ook een stappenplan met hoe met bepaalde gevoelens om te gaan. Budget in overleg, afhankelijk van de samenwerkingsvorm.…

Illustrator kinderboek gezocht!!

Geplaatst: 17 jun
Ik zoek een illustrator voor mijn kinderboek. 2 illustraties op kort termijn. Budget 100/150 euro

Illustrator voor kleurplaten boek voor ouderen

Geplaatst: 24 jun
Hallo! Ik ben op zoek naar een tekenaar die mij wil helpen bij het ontwerpen van stained glass/geometrische vormen voor een kleurplaten boek voor ouderen. Ik wil het eenvoudig houden. Graag ga ik in gesprek over de opdracht en het budget. Ik heb voorbeeld wat ik graag zou willen hebben. Bij interesse kan ik deze toesturen.   Aanvullende vragen: Minimaal 2 jaar werkervaring.: Nee Graag voorbeelden…

Illustraties rondom moederschap

Geplaatst: 18 jun
Hallo! Voor een leuk nieuw project ben ik op zoek naar illustrator/animator die mooie beelden kan maken. Het gaat om een cursus rondom pril moederschap (affiniteit hiermee is welkom!). Het is belangrijk dat de beelden ook wat humor bevatten en enigzins bij mijn huisstijl passen. Zie de website www.ninemoons.nl. Voel je je geroepen laat dan van je horen! Aanvullende vragen: Minimaal 2 jaar werkervaring.:…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht