Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Kinderboek Illustrator

Opdracht ID: 52980

Budget: > € 2000
Geplaatst: 27 apr
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 18 mei
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op dit moment een kinderboek aan het maken en ben op zoek naar een grafisch ontwerper/illustrator die realistische tekeningen/schetsen kan maken zodat het kleurrijke aquarel illustraties worden.

Het verhaal gaat over een hondje die de wereld over wil reizen en tijdens deze reis Chinees leert praten en in Amerika gaat wonen. Het wordt rond de 32 pagina's inclusief de binnenkant van de kaft enz.

In de fase waar ik nu in zit, ben ik op zoek naar iemand die mij op dit moment zou kunnen helpen met deze schetsen/illustraties (slechts een aantal in kleur, alleen voor het idee) en het budget is 800 euro. Mijn plan is dan om op zoek te gaan naar een uitgever of drukker om het zelf uit tegeven en in die fase zou ik dan nog een budget van 1400 euro beschikbaar hebben en zou dan alles in de kleur willen hebben en ook de cover uiteraard.

Wanneer het boek wordt uitgegven krijg je uiteraard ook een royalty van 2% over de netto opbrengst vanaf 5000 verkochte exemplaren. De netto opbrengst is het bedrag dat de uitgeverij ontvangt van de afnemers, dus de verkoopprijs minus de inkoopkorting. Het boek zal rond de 15 euro gaan kosten denk ik en de gemiddelde korting ligt vaak rond de 50%.

Mijn idee is om eigenlijk vrijwel direct een Engelse variant en versie van het boek te maken, aangezien ik in Amerika woon en ook toegang heb tot deze kant. De Engelse versie zal een vertaling worden van de oorspronkelijke versie, maar ik zou graag ook een aanpassing van het verhaal willen maken met een ander karakter uit het boek. Hetzelfde wil ik ook doen in het Chinees, dus dan weet je dat er meer werk uit kan komen :).

Korte achtergrond waarom ik dit boek schrijf, onze dochter is 2 jaar geleden met 27 weken geboren en één van de weinige dingen die we konden doen was voorlezen aan haar. Om deze reden zal ik bij iedere 10 boeken die ik verkoop een boek doneren aan de neonatale afdeling van een ziekenhuis in Nederland en aan ouders die een vroeg geboren kindje hebben die in een neonatale afdeling ligt.

Mocht deze stijl binnen het budget passen en in jouw studio te maken zijn én je bent geïnteresseerd: dan kom ik graag in contact!

 

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (8)

Tilleke
Tilleke
27-04-2023
20 referenties
Gemiddelde score
9.9
Daniël
Daniël
27-04-2023
3 referenties
Gemiddelde score
7.3
Lars
Lars
27-04-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Bastiaan
Bastiaan
27-04-2023
4 referenties
Gemiddelde score
9.9
ymke
ymke
28-04-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
nicky
nicky
28-04-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.5
Jessica
Jessica
29-04-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Maud
Maud
05-05-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

Cartoonist gevraagd voor postercartoon

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een humoristische cartoon tekening rond A2 formaat in de sfeer van v Haastert met de gezichten van onze 20 medewerkers (medische praktijk) herkenbaar erin verwerkt. Termijn tot 10 juli. Budget is 500 euro.  

Hand getekende kleurplaat op A4

Geplaatst: 1 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die met de hand op A4 een tekening/kleurplaat vanuit de ogen van een superheld kan tekenen. Thema vrijheid vanuit zijn ogen. "Suriman" heeft de opdracht gekregen een tekening te maken over wat vrijheid voor hem betekend. Het moet dienen als kleurplaat/ originele A4 heb ik ook nodig. De kinderen moeten denken dat hij het echt zelf heeft getekend  

Illustrator voor prentenboek

Geplaatst: 31 mei
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator voor een prentenboek. Het verhaal gaat over een jongen die naar het speciaal onderwijs gaat. Qua budget heb ik geen hoofdprijs in gedachten, maar wel de mogelijkheid om je werk bekender te maken. Ik geef uit bij een christelijke uitgever, je hoeft hier zelf geen band mee te hebben maar achter deze waarden moet je wel kunnen staan/respecteren.  …

Illustratie voor Twitterlogo en Twitterheader

Geplaatst: 13 mei
Beste freelancers, Ik zou graag een Twitterlogo en Twitterheader willen laten maken voor mijn nieuwe professionele account. Ik zou dat graag in een geanimeerd plaatje willen laten maken. Dus digitaal kunnen tekenen is een must.  

Sport kleurplaten voor kinderen

Geplaatst: 15 mei
Beste freelancers, We zoeken iemand die diverse kleurplaten wil maken voor een uit te brengen boek (A4) waarin de sport korfbal centraal staat. Dit is deels een school project van studenten van het ROC van Twente, die het boek gaan verkopen. Denk aan wedstrijdsituaties, spelelementen, maar ook andere activiteiten zoals zwemmen, jeugdkamp, dropping en andere zaken die met het verenigingsleven te maken…

Sneltekenaar / karikaturist

Geplaatst: 24 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een sneltekenaar voor +/- 40 kinderen die de basisschool gaan verlaten. Het lijkt ons fantastisch om ze op de afscheidsavond 'vast te laten leggen'. De locatie is in Ridderkerk, datum 04-07-2023. Het budget ligt (schat ik) rond de EUR 60,- per uur. Alvast bedankt!

Wrapdesign ontwerpen

Geplaatst: 22 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een wrapdesign voor een BMW E30 racewagenkan maken. Dit kan grafisch of met fotoshop. Ik heb een voorbeeld afbeelding nodig om aan potentiële sponsors te laten zien. We willen iemand in het zonnetje zetten door zijn wagen te wrappen. Om mensen over te halen om te sponsoren of doneren hebben we een afbeelding nodig om te laten zien hoe…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht