Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Kennis van HR Software/API koppelingen

Opdracht ID: 53643

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 24-08-2023
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 30-08-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,
Ik ben op zoek naar freelancers met kennis van API koppelingen van HR software zoals Afas, Exact, Visma, Nmbers, ADP etc.
De context is dat medewerkers vanuit die software ingeschoten moeten kunnen worden in onze applicatie, zodat deze bij ons een screening kunnen doorlopen.
Specifiek is dus kennis gevraagd over hoe dit aan te vliegen voor de verschillende softwarepakketten. Indien er kennis over 1 pakket is (zo lang dit een ‘bekend’ pakket is), hoor ik het al graag. We willen namelijk de meest bekende partijen ondersteunen.
We willen in eerste instantie weten hoe dit per pakket werkt, wat de flow is, wat de opties en eventuele beperkingen of voorwaarden zijn. Dit gedeelte is wellicht ook uit te voeren door een ervaren gebruiker/specialist van het software pakket in kwestie.
Daarna willen we de koppeling laten realiseren in PHP. Wij hebben een eigen eenvoudig MVC framework. Het is ook een optie dat er meer abstract/schematisch beschreven wordt hoe de koppeling te realiseren/integreren, indien werken in een onbekend framework de voorkeur niet heeft.

Website bouwers die hebben gereageerd (3)

Eric
Eric
24-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Bryan
Bryan
24-08-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
24-08-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

SEO optimalisatie

Geplaatst: 21 mei
Seo lokaal taxibedrijf budget €500

kampeerartikelen uploaden in verkoopomgeving Mirakl.

Geplaatst: 27 mei
Uploaden van artikelen op een verkoopplatform dat gebruik maakt van Mirakl. Dit kan vanuit de eigen werkplek, wij mailen de bestanden en teksten. Artistieke vrijheid en aanbevelingen zijn is zeker gewenst. Gewenst is een vaste prijs per geplaatst product (euro 25,- tot 35,-) en een variabele fee voor advies.

Verbeteren van Zendesk implementatie en efficientie.

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal opererende marktplaats in de reisindustrie, met HQ in Amsterdam. Wij zoeken iemand met ervaring met inrichting en support van ons Zendesk klantenservice omgeving, voor teams in Argentinie en Bangkok. (Suite professional) We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

EA MT5 onwikkelaar

Geplaatst: 21 mei
Op zoek naar een EA MQL 5 ( metatrader 5 ) ontwikkelaar, prijs is nader overeen te komen.

Specialist in e-learning game

Geplaatst: 21 mei
Beste ZZP-er, Mijn collega en ik willen graag een fysieke jaaropleiding omzetten in een virtuele e-learning beleving/'game' met de volgende elementen erin: - Een e-learning beleving/game met 8x een uur of 16x een half uur spel (even kijken wat handiger is). - Deelnemers kunnen in energie met ons/elkaar verbinden en krijgen verschillende ervaringen/belevingen (dmv opdrachten). - Een energiek/lichte…

MQL5 Metatrader 5 software programmeur

Geplaatst: 17 mei
Beste, Voor mijn handelssysteem zoek ik een software programmeur voor het trading platform Metatrader 5 ( MQL5 ) Het gaat om het programmeren van automatische handel op het bovengenoemde platform. Het ontwikkelen gaat in overleg met mij en het heeft geen haast. Ook de prijs is nog nader overeen te komen. Het werk hoeft niet op locatie uitgevoerd te worden, het overleg kunnen we online doen via Zoom…

Part-time (front-end) WordPress-developer

Geplaatst: 15 mei
Beste freelancers, Per direct zijn wij op zoek naar een part-time (front-end) WordPress-developer. Jij zorgt ervoor dat de website soepel en snel blijft draaien en dat we de volgende stappen kunnen nemen. Daarnaast voeg je waar nodig functionaliteiten toe om de site nog beter te maken. Waar zijn we naar op zoek De ideale kandidaat is een meerderjarige student die ervaring heeft met het onderhouden…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht