Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Kennis van HR Software/API koppelingen

Opdracht ID: 53643

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 24 aug
Reacties: 3
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 30 aug
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,
Ik ben op zoek naar freelancers met kennis van API koppelingen van HR software zoals Afas, Exact, Visma, Nmbers, ADP etc.
De context is dat medewerkers vanuit die software ingeschoten moeten kunnen worden in onze applicatie, zodat deze bij ons een screening kunnen doorlopen.
Specifiek is dus kennis gevraagd over hoe dit aan te vliegen voor de verschillende softwarepakketten. Indien er kennis over 1 pakket is (zo lang dit een ‘bekend’ pakket is), hoor ik het al graag. We willen namelijk de meest bekende partijen ondersteunen.
We willen in eerste instantie weten hoe dit per pakket werkt, wat de flow is, wat de opties en eventuele beperkingen of voorwaarden zijn. Dit gedeelte is wellicht ook uit te voeren door een ervaren gebruiker/specialist van het software pakket in kwestie.
Daarna willen we de koppeling laten realiseren in PHP. Wij hebben een eigen eenvoudig MVC framework. Het is ook een optie dat er meer abstract/schematisch beschreven wordt hoe de koppeling te realiseren/integreren, indien werken in een onbekend framework de voorkeur niet heeft.

Website bouwers die hebben gereageerd (3)

Eric
Eric
24-08-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Bryan
Bryan
24-08-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
24-08-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10

Freelance website opdrachten

App ontwikkelen afspelen audio

Geplaatst: 20 sep
Beste freelancers, Budget: tot 400 euro Ik ben op zoek naar een freelancer die kan helpen met het maken van een eenvoudige app. Het gaat om een app die de ademhaling ondersteunt door het afspelen van bepaalde audiofragmenten. Verschillende instellingen bepalen de duur van de audiofragmenten. Functionaliteit wordt aangeleverd, in de vormgeving bestaat wat ruimte. Heeft u interesse? Dan hoor ik graag…

App-ontwerpen voor Radiostation gezocht

Geplaatst: 18 sep
Beste freelancers, Wij zijn Radio 121, een landelijk radiostation dat zich met nieuwe en oude muziek richt op 40 plus. We zitten op het Mediapark in Hilversum en zenden uit via de DAB en internet, We willen verder professionaliseren en willen voor ons radiostation een app laten maken, We komen graag in contact met een app-bouwer en app-onderhouder die ons daarbij wil helpen, Mocht je ook nog goed…

Wordpress, PHP, Visual Composer development en onderhoud

Geplaatst: 29 aug
Beste freelancers, Ik host en onderhoud een aantal websites voor klanten en het portfolio wordt binnenkort uitgebreid door de overname van een aantal sites. Ik ben op zoek naar iemand die kan helpen met het overnemen van de sites en uiteindelijk een contactpersoon kan worden voor de klanten en het onderhouden van de sites. Alle sites zijn Wordpress sites, de meeste zijn gebouwd met Visual Composer,…

Shopify website bouwer

Geplaatst: 23 aug
Beste, Het bouwen van een aangeleverd website design in Shopify. Kleine webshop met 3 producten, er zijn dan ook 3 landingspagina's gewenst.

Shopify specialist

Geplaatst: 26 aug
Opzoek naar een Shopify specialist. Ik heb een complete werkende webshop, ik wil graag dat een specialist hier nog een keer na kijkt en eventuele verbeteringen doorzet.

GA4 & GTM Specialist gezocht

Geplaatst: 6 sep
Beste freelancers, Heb een reeks WooCommerce shops en daarvan meten we conversies purchases via GTM geïmplementeerd via GTM4WP plugin. Deze website conversies zijn gekoppeld aan Google Ads. Daarnaast meten we ook purchases in GA4. De data is niet overal even zuiver. Voorbeeld een webshop telt alle purchases dubbel. Ik zoek iemand die dit aan de lopende band doet en snel kan schakelen.

Azure function app

Geplaatst: 5 sep
Beste freelancers, Om de digitalisering van onze startup in de Microsoft Azure omgeving verder te realiseren, hebben we wat hulp en expertise nodig omtrent het het aanleggen communicatie tussen onze Azure SQL database op onze Azure SQL server en onze Azure Event Grid namespace. In het kort hebben we een Azure Function App nodig die zekere gepubliceerde berichten in de Event Grid Namespace in onze…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht