Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. Project Management
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
13 juli 2021 15:45

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Zaltbommel, Gelderland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48351

Interne Bedrijfsprocessen Uitwerken van Digitaal Bureau

350 tot 1000 Zaltbommel, Gelderland (2) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
13 juli 2021 15:45
Categorie
Management & Organisatie
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance project manager of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Wij zijn een jong digitaal bureau en we houden ons bezig met IT vraagstukken en online marketing. Op korte termijn gaan wij verder onder een nieuwe naam. Hiervoor willen wij met name de processen voor marketing in kaart brengen en verbeteren.

Denk hierbij aan vragen als:
  • Werkproces (hoe lopen de lijnen, wie is waar verantwoordelijk voor en welke stappen zetten we bij het opzetten van nieuwe accounts, de communicatie onderling en richting klant)
  • Kennisborging: hoe borgen we kennis van mensen binnen de organisatie en hoe zorgen we dat we elkaar kunnen versterken binnen projecten.
  • Kwaliteitsborging: Hoe zorgen we dat we continue kwaliteit leveren en hoe gaan we er mee om als we onze vooraf gestelde normen niet halen.
  • Wat is ons onderscheidend vermogen.. Waarom zijn wij de geschikte partner, waar maken wij het verschil op marketinggebied?
  • Welke risico’s liggen er op de loer en hoe kunnen we dit managen en beperken.
  • Hoe gaan we om met het opschalen en afschalen van het team bij meer of minder klanten.

Marketing is er als propositie naast gekomen en dit begint steeds meer een eigen unit te worden. Hiervoor willen we graag processen uitwerken waarmee we helderheid creëren voor ons zelf en de mensen die met ons werken. We werken namelijk ook met freelancers.

Wij hebben zelf een beeld bij de onderwerpen die we belangrijk vinden, echter dient dit ook duidelijk uitgeschreven te worden. Wij zijn geen experts op het gebied van processen, we zoeken dus iemand die hier ervaring mee heeft en kan helpen om meer structuur te genereren. Je hebt dus ook een adviserende rol en we verwachten dat je dit goed kunt uitwerken.

We zoeken iemand die bekend is met processen en het duidelijk uitwerken hiervan zodat dit voor iedereen inzichtelijk is. Wij weten nog niet wat goed of fout is dus ervaring hierin is belangrijk.
We willen het in meerdere fases uitwerken. De eerste fase willen we al snel afronden en dit zou bij voorkeur al eind juli / eerste week augustus afgerond moeten zijn.

De eerste fase zou bestaan uit een advies rapportage waarin we (per onderdeel) aangeven wat er nodig is om dit proces uitvoerbaar te maken. Hierin is het ook goed om het doel te benoemen, de meerwaarde en uiteindelijk ook wat het proces oplevert. Dit hoeft geen mega uitgebreide rapportage te zijn, als het maar duidelijk is welke stappen er gezet moeten worden om het uitvoerbaar te maken.
Aan de hand van het advies zullen we in fases ook de processen gaan uitwerken / uitrollen. Mogelijk ligt hier ook een taak voor ons zelf, maar we sluiten niet uit dat we je hier ook nog voor in willen zetten.

We zijn zelf nog zoekende naar de juiste weg, maar mogelijk ben jij de persoon die ons op weg kan helpen.
We werken graag op basis van een fixed fee per onderdeel. Dit heeft er mee te maken dat we een jonge onderneming zijn hierdoor ook de kosten vooraf goed in beeld moeten hebben. De eerste fase zal dus een rapportage zijn met advies voor de vervolgstappen.  
Indien je al ervaring hebt met dit soort vraagstukken (en mogelijk ook met marketing) laat het ons weten. Mogelijk kan jij ons helpen om de volgende stappen te zetten op het gebied van procesoptimalisatie. 

We vernemen graag wat je ervaring is en hoe je ons kan helpen.  
Stuur deze opdracht door:

Freelance projectmanagers die hebben gereageerd (2)

Rien
13-07-2021
Jeroen
15-07-2021
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
13 juli 2021 15:45

Budget
€ 350 tot 1000
Locatie
Zaltbommel, Gelderland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
48351

Freelance project management opdrachten

Projectmanager voor Tijdelijke Projecten in Groningen
Beste freelancers,    Voor twee tijdelijke projecten zijn we op zoek naar een projectmanager/-medewerker die zich samen met de organisatie bezig gaat houden met het implementeren van het bewaar- en vernietingsbeleid en het inrichten van ons Document Management Systeem in Microsoft Office 365.    We zijn op zoek naar iemand die beschikbaar…
13 sep
Plan van Aanpak Schrijven
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die verstand heeft van theoretisch kader interne communicatie- CRM en bedrijfsvoering. Het gaat om het schrijven van een PvA. Het budget is bespreekbaar maar ik dacht aan 275 euro.     Heb je interesse? Ik zie je offerte graag tegemoet.
18-03-2020
Projectplan Schrijven voor Fondsenaanvraag
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer die een projectplan kan schrijven voor een fondsaanvraag in de creatieve sector.    Het plan moet bestaan uit ongeveer 20 bladzijden, een financieel plan is ook onderdeel van dit projectplan.  Wij hebben nog geen concept gemaakt, wij zoeken dus een freelancer die dit…
11-03-2020
Projectplan Film en Muziek voor Gemeente Rotterdam
Beste freelancers,    Wij zijn door de gemeente benaderd om een project plan van maximaal 15 pagina’s plus een begroting samen te stellen. Het projectplan moet worden ingediend voor 1 maart. Het betreft een film en muziek platform voor Rotterdam waar komedie, spokenword en internationale sterren bij worden betrokken. Het is voornamelijk…
20-01-2020
Onderhandelaar voor Project in Afrika (Omg. Amsterdam)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een ervaren zakelijke onderhandelaar (Engelstalig) voor een groot project in Afrika.    Graag iemand die mij hierin eventueel ook juridisch kan ondersteunen en het liefst woonachtig in de omgeving van Amsterdam.  De reiskosten naar Afrika worden vergoed.    Ik zie graag een…
17-04-2019
Proces Optimalisatie via A3 Lean Methode
Beste freelancer,    Ik zoek iemand die mij op weg kan helpen met een opdracht.  Ik moet een proces optimaliseren en dit in kaart brengen via het A3 lean methode.  De opdracht wordt uitgevoerd binnen een auto bedrijf.     Ik hoop dat jullie mij veder kunnen helpen.
07-01-2019
Toon meer