Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. Project Management
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Interne Bedrijfsprocessen Uitwerken van Digitaal Bureau

Opdracht ID: 48351

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 13-07-2021
Reacties: 2
Locatie: Zaltbommel, Gelderland
Laatst gewijzigd: 29-07-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn een jong digitaal bureau en we houden ons bezig met IT vraagstukken en online marketing. Op korte termijn gaan wij verder onder een nieuwe naam. Hiervoor willen wij met name de processen voor marketing in kaart brengen en verbeteren.

Denk hierbij aan vragen als:
  • Werkproces (hoe lopen de lijnen, wie is waar verantwoordelijk voor en welke stappen zetten we bij het opzetten van nieuwe accounts, de communicatie onderling en richting klant)
  • Kennisborging: hoe borgen we kennis van mensen binnen de organisatie en hoe zorgen we dat we elkaar kunnen versterken binnen projecten.
  • Kwaliteitsborging: Hoe zorgen we dat we continue kwaliteit leveren en hoe gaan we er mee om als we onze vooraf gestelde normen niet halen.
  • Wat is ons onderscheidend vermogen.. Waarom zijn wij de geschikte partner, waar maken wij het verschil op marketinggebied?
  • Welke risico’s liggen er op de loer en hoe kunnen we dit managen en beperken.
  • Hoe gaan we om met het opschalen en afschalen van het team bij meer of minder klanten.

Marketing is er als propositie naast gekomen en dit begint steeds meer een eigen unit te worden. Hiervoor willen we graag processen uitwerken waarmee we helderheid creëren voor ons zelf en de mensen die met ons werken. We werken namelijk ook met freelancers.

Wij hebben zelf een beeld bij de onderwerpen die we belangrijk vinden, echter dient dit ook duidelijk uitgeschreven te worden. Wij zijn geen experts op het gebied van processen, we zoeken dus iemand die hier ervaring mee heeft en kan helpen om meer structuur te genereren. Je hebt dus ook een adviserende rol en we verwachten dat je dit goed kunt uitwerken.

We zoeken iemand die bekend is met processen en het duidelijk uitwerken hiervan zodat dit voor iedereen inzichtelijk is. Wij weten nog niet wat goed of fout is dus ervaring hierin is belangrijk.
We willen het in meerdere fases uitwerken. De eerste fase willen we al snel afronden en dit zou bij voorkeur al eind juli / eerste week augustus afgerond moeten zijn.

De eerste fase zou bestaan uit een advies rapportage waarin we (per onderdeel) aangeven wat er nodig is om dit proces uitvoerbaar te maken. Hierin is het ook goed om het doel te benoemen, de meerwaarde en uiteindelijk ook wat het proces oplevert. Dit hoeft geen mega uitgebreide rapportage te zijn, als het maar duidelijk is welke stappen er gezet moeten worden om het uitvoerbaar te maken.
Aan de hand van het advies zullen we in fases ook de processen gaan uitwerken / uitrollen. Mogelijk ligt hier ook een taak voor ons zelf, maar we sluiten niet uit dat we je hier ook nog voor in willen zetten.

We zijn zelf nog zoekende naar de juiste weg, maar mogelijk ben jij de persoon die ons op weg kan helpen.
We werken graag op basis van een fixed fee per onderdeel. Dit heeft er mee te maken dat we een jonge onderneming zijn hierdoor ook de kosten vooraf goed in beeld moeten hebben. De eerste fase zal dus een rapportage zijn met advies voor de vervolgstappen.  
Indien je al ervaring hebt met dit soort vraagstukken (en mogelijk ook met marketing) laat het ons weten. Mogelijk kan jij ons helpen om de volgende stappen te zetten op het gebied van procesoptimalisatie. 

We vernemen graag wat je ervaring is en hoe je ons kan helpen.  

Freelance projectmanagers die hebben gereageerd (2)

Rien
Rien
13-07-2021
27 referenties
Gemiddelde score
9.5
Jeroen
Jeroen
15-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance project management opdrachten

Manager Technische Pojecten

Geplaatst: 16 mei
Beste, Ervaren manager (technische) projecten. Technisch Teamlead projecten met organisatorisch talent en hart voor mens én klant. Weet jij de juiste afstemming te bewerkstelligen tussen de verschillende afdelingen om projecten naar een nog hoger niveau te tillen?

Projectmatige Interim Teammanager Ontwerp (engineering)

Geplaatst: 3 mei
Beste freelancers, Ben jij een communicatieve techneut die gewend is om projecten te managen, heb jij leidinggevende ervaring en weet jij ook het een en ander van het ontwerpproces van staalconstructies? Voor mijn collega's ben ik per direct op zoek naar een interim (project) Manager Ontwerp. Door middel van een effectieve capaciteitsplanning zorg jij dat de afdeling ontwerp levert wat er is afgesproken…

Ervaren Freelance Projectmanagement Trainer

Geplaatst: 12 mrt
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een ervaren freelance projectmanagement trainer om bij ons team (freelance) aan te sluiten. Ben jij die persoon die alles weet van projectmanagementmethodes en -technieken? Perfect, want jij zou de go-to persoon zijn om leerzame trainingen te geven aan professionals van alle niveaus. Wat je gaat doen: Je geeft leuke en interactieve trainingen, live en online.…

Interim Project Coördinator Infra

Geplaatst: 29 feb
Beste freelancers, In de rol van Werkvoorbereider/ Projectcoördinator ben je de onmisbare schakel die onze projecten tot een succes maakt. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen waarbij jij degene bent die zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je weet wat er nodig is om projecten goed en op tijd voor te bereiden. En daarna monitor je de voortgang van de projecten. Je weet wanneer je direct moet handelen,…

Klantenservice / Back Office

Geplaatst: 25-08-2023
Beste freelancer, Ben jij een organisatorisch talent en heb je affiniteit met processen? Dan is deze functie als Backoffice Manager bij Rovary, het jonge en ambitieuze bedrijf, misschien wel iets voor jou! Als Backoffice Manager ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief laten verlopen van de backoffice processen. Je bent verantwoordelijk en zorgt ervoor dat alle administratieve…

Freelance Projectleider Gezocht in Rotterdam

Geplaatst: 10-10-2022
Beste freelancers, Wij zijn ons aan het oriënteren op het aantrekken van een ZZP kracht om ons te ondersteunen bij het volgende:   Geven van Projecttrainingen (max. 15 personen) bij ons op locatie, denk hierbij aan 'tips en tricks' welke wij in de praktijk kunnen toepassen. Om te beginnen denken wij zelf aan 1 a 2 keer (8 uur per dag) per maand op locatie, echter staan wij open voor…

Creatief Projectleider voor Stichting

Geplaatst: 04-08-2022
Beste freelancers, Wij zoeken een creatieve projectleider/kunstenaar die samen met ons de zorg voor zingeving wil bevorderen door middel van kunst. In de zorg staat de menselijkheid onder druk.  Er moet steeds meer met minder mensen gedaan worden. Aandacht voor zingeving komt daardoor vaak op de laatste plek te staan. Terwijl hier juist het belangrijkste op het spel staat als het gaat om menselijke…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht