Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. Project Management

Interne Bedrijfsprocessen Uitwerken van Digitaal Bureau

Opdracht ID: 48351

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 13-07-2021
Reacties: 2
Zaltbommel, Gelderland
Laatst gewijzigd: 29-07-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers,

Wij zijn een jong digitaal bureau en we houden ons bezig met IT vraagstukken en online marketing. Op korte termijn gaan wij verder onder een nieuwe naam. Hiervoor willen wij met name de processen voor marketing in kaart brengen en verbeteren.

Denk hierbij aan vragen als:
  • Werkproces (hoe lopen de lijnen, wie is waar verantwoordelijk voor en welke stappen zetten we bij het opzetten van nieuwe accounts, de communicatie onderling en richting klant)
  • Kennisborging: hoe borgen we kennis van mensen binnen de organisatie en hoe zorgen we dat we elkaar kunnen versterken binnen projecten.
  • Kwaliteitsborging: Hoe zorgen we dat we continue kwaliteit leveren en hoe gaan we er mee om als we onze vooraf gestelde normen niet halen.
  • Wat is ons onderscheidend vermogen.. Waarom zijn wij de geschikte partner, waar maken wij het verschil op marketinggebied?
  • Welke risico’s liggen er op de loer en hoe kunnen we dit managen en beperken.
  • Hoe gaan we om met het opschalen en afschalen van het team bij meer of minder klanten.

Marketing is er als propositie naast gekomen en dit begint steeds meer een eigen unit te worden. Hiervoor willen we graag processen uitwerken waarmee we helderheid creëren voor ons zelf en de mensen die met ons werken. We werken namelijk ook met freelancers.

Wij hebben zelf een beeld bij de onderwerpen die we belangrijk vinden, echter dient dit ook duidelijk uitgeschreven te worden. Wij zijn geen experts op het gebied van processen, we zoeken dus iemand die hier ervaring mee heeft en kan helpen om meer structuur te genereren. Je hebt dus ook een adviserende rol en we verwachten dat je dit goed kunt uitwerken.

We zoeken iemand die bekend is met processen en het duidelijk uitwerken hiervan zodat dit voor iedereen inzichtelijk is. Wij weten nog niet wat goed of fout is dus ervaring hierin is belangrijk.
We willen het in meerdere fases uitwerken. De eerste fase willen we al snel afronden en dit zou bij voorkeur al eind juli / eerste week augustus afgerond moeten zijn.

De eerste fase zou bestaan uit een advies rapportage waarin we (per onderdeel) aangeven wat er nodig is om dit proces uitvoerbaar te maken. Hierin is het ook goed om het doel te benoemen, de meerwaarde en uiteindelijk ook wat het proces oplevert. Dit hoeft geen mega uitgebreide rapportage te zijn, als het maar duidelijk is welke stappen er gezet moeten worden om het uitvoerbaar te maken.
Aan de hand van het advies zullen we in fases ook de processen gaan uitwerken / uitrollen. Mogelijk ligt hier ook een taak voor ons zelf, maar we sluiten niet uit dat we je hier ook nog voor in willen zetten.

We zijn zelf nog zoekende naar de juiste weg, maar mogelijk ben jij de persoon die ons op weg kan helpen.
We werken graag op basis van een fixed fee per onderdeel. Dit heeft er mee te maken dat we een jonge onderneming zijn hierdoor ook de kosten vooraf goed in beeld moeten hebben. De eerste fase zal dus een rapportage zijn met advies voor de vervolgstappen.  
Indien je al ervaring hebt met dit soort vraagstukken (en mogelijk ook met marketing) laat het ons weten. Mogelijk kan jij ons helpen om de volgende stappen te zetten op het gebied van procesoptimalisatie. 

We vernemen graag wat je ervaring is en hoe je ons kan helpen.  

Freelance projectmanagers die hebben gereageerd (2)

Rien
Rien
13-07-2021
25 referenties
Gemiddelde score
9.5
Jeroen
Jeroen
15-07-2021
0 referenties
Gemiddelde score
0

Freelance project management opdrachten

Projectmanager voor Diverse Projecten met Webshops
Geplaatst: 29-11-2021
Beste freelancers, Wij zijn op korte termijn (liefst per direct) op zoek naar een projectmanager voor het managen van projecten voor het bouwen van Magento 2, WooCommerce en Shopware wesshops. Heb je met 1 of 2 van deze systemen minder ervaring, dan vragen we je alsnog te reageren. Het zijn bestaande projecten welke afgerond dienen te worden. Hierbij voer je Google-meets met klanten om hen op…

Projectmanager voor Tijdelijke Projecten in Groningen
Geplaatst: 13-09-2021
Beste freelancers, Voor twee tijdelijke projecten zijn we op zoek naar een projectmanager/-medewerker die zich samen met de organisatie bezig gaat houden met het implementeren van het bewaar- en vernietingsbeleid en het inrichten van ons Document Management Systeem in Microsoft Office 365. We zijn op zoek naar iemand die beschikbaar is voor 2 á 3 dagen per week tot ca. het einde van het jaar,…

Plan van Aanpak Schrijven
Geplaatst: 18-03-2020
Beste freelancers, Ik zoek iemand die verstand heeft van theoretisch kader interne communicatie- CRM en bedrijfsvoering. Het gaat om het schrijven van een PvA. Het budget is bespreekbaar maar ik dacht aan 275 euro.  Heb je interesse? Ik zie je offerte graag tegemoet.

Projectplan Schrijven voor Fondsenaanvraag
Geplaatst: 11-03-2020
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die een projectplan kan schrijven voor een fondsaanvraag in de creatieve sector. Het plan moet bestaan uit ongeveer 20 bladzijden, een financieel plan is ook onderdeel van dit projectplan. Wij hebben nog geen concept gemaakt, wij zoeken dus een freelancer die dit plan van scratch af aan kan schrijven. Bij goede samenwerking zouden wij op de lange…

Projectplan Film en Muziek voor Gemeente Rotterdam
Geplaatst: 20-01-2020
Beste freelancers, Wij zijn door de gemeente benaderd om een project plan van maximaal 15 pagina’s plus een begroting samen te stellen. Het projectplan moet worden ingediend voor 1 maart. Het betreft een film en muziek platform voor Rotterdam waar komedie, spokenword en internationale sterren bij worden betrokken. Het is voornamelijk voor jongeren. Het platform waar iedereen ook kans krijgt…

Onderhandelaar voor Project in Afrika (Omg. Amsterdam)
Geplaatst: 17-04-2019
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een ervaren zakelijke onderhandelaar (Engelstalig) voor een groot project in Afrika. Graag iemand die mij hierin eventueel ook juridisch kan ondersteunen en het liefst woonachtig in de omgeving van Amsterdam. De reiskosten naar Afrika worden vergoed. Ik zie graag een reactie tegemoet.  

Toon meer