Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. Overige Management & Organisatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Interim Support Learning & Development Servicedesk

Opdracht ID: 49357

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 04-11-2021
Reacties: 1
Locatie: Arnhem, Gelderland
Laatst gewijzigd: 16-11-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zoeken voor de periode van ca. 9 maanden een freelancer die als interim support aan de slag gaat bij de afdeling Learning & Development (L&D Servicedesk) .

Als interim support Learning & Development (L&D) Servicedesk draag je samen met 2 enthousiaste collega’s zorg voor de administratieve en organisatorische ondersteuning op het gebied van opleidingsactiviteiten, voor zowel de Nederlandse als de buitenlandse vestigingen. 
Je draagt zorg voor de planning en administratieve afhandeling van trainingen in het LMS (learning management systeem), inclusief de evaluatie en de doorbelasting van de training fee.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers en leidinggevenden als het gaat om vragen op het gebied van L&D processen, systemen en regelingen.
In de bestaande processen, systemen en regelingen signaleer je knelpunten en neem je het initiatief voor het doorvoeren van verbeteringen.
Naast de afstemming met de L&D adviseurs onderhoud je contacten met externe partijen, zoals trainingsbureaus en trainingslocaties.

Deze klus is voor een periode van 9 maanden voor 32 uur per week in Arnhem.
Kan jij ons helpen? Reageer dan met motivatie en CV via Hoofdkraan.nl

Freelance managers die hebben gereageerd (1)

Michiel
Michiel
05-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance manager opdrachten

Ondernemingsplan schrijven (zorg/welzijn)

Geplaatst: 23 mrt
Beste freelancers, Als ondernemer ben ik van plan mij nog verder te verdiepen in de branche waarin ik al 8 jaar werkzaam in ben. Namelijk het op poten krijgen van een begeleid woonvorm voor jongeren en jongvolwassenen. Deze jongeren komen uit detentie of dreigen uit het zicht van de autoriteiten te verdwijnen. Wij willen deze jongeren begeleiden en laten participeren en handvaten te bieden voor in…

PowerPoint presentaties omzetten naar nieuwe huisstijl

Geplaatst: 3 apr
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het omzetten van PowerPoints, die worden gebruikt voor de opleidingen en trainingen, naar onze nieuwe huisstijl. We hebben daarvoor een nieuwe tool/functionaliteit Slidebuilder in PowerPoint, waarmee het een stuk eenvoudiger is geworden. Wat moet er gebeuren? Elke bestaande presentatie moet opnieuw worden opgebouwd in PowerPoint…

Programma Manager Gezocht

Geplaatst: 6 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een nauwkeurige en flexibele enthousiasteling die het leuk vindt om (samen met mij) het contact te onderhouden met studenten en opleiders, locaties te boeken en de digitale leeromgeving te beheren. De taken zijn afwisselend en niet moeilijk, want goed omschreven en gestandaardiseerd. Inzet ca 8 uur/week, op afstand, budget € 25-40/uur. Interesse? Reageer direct!

Operationeel Manager voor Ecommerce Shop

Geplaatst: 6 jan
Beste freelancers, Voor een van mijn e-commerce brands ben ik op zoek naar een freelance operational manager. Het zal in beginsel gaan om ongeveer 20 uur per week. Alle processen die wekelijks gedaan moeten worden zijn in kaart gebracht met bijbehorende KPI's. Hierbij kan je denken aan: - Aansturen personeel (klantenservice) - Zorgen voor conversieanalyses - Zorgen dat voorraad altijd up to date…

Casemanager voor Arbodienst

Geplaatst: 02-09-2022
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance case-manager voor de arbodienst Medi-Ma, ervaring met Dossier Manager DM is een pré. Het gaat om meerdere dagdelen per week. Meer weten? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Inkoop medewerker gezocht Fashion

Geplaatst: 15-06-2022
Wij zijn op zoek naar een versterkende Inkoop Medewerker. Je taken als inkoop medewerker zijn voornamelijk het benaderen van nieuwe mode agenturen en de bijbehorende contacten die hier uit voortvloeien. Hierbij is een stukje relatieonderhoud van groot belang.  Je bent mode bewust en kent de weg in de Fashion wereld.  Ook kun je zelfstandig werken vanaf je eigen locatie en onderhoud…

Allround Administratieve Freelancer Gezocht

Geplaatst: 04-03-2022
Beste freelancers, Onze beroepsvereniging is op zoek naar een allround medewerker voor het bestuursbureau. We zoeken iemand met administratieve vaardigheden en speciale interesse in social media communicatie. Het bestuursbureau heeft nu als standplaats Den Bosch maar heeft de bedoeling te verhuizen naar de (ruime) omgeving van Meppel. Het gaat om: Gemiddeld 2 dagen in de week, uren in overleg Een…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht