Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Management & Organisatie >
  3. Overige Management & Organisatie
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Interim Support Learning & Development Servicedesk

Opdracht ID: 49357

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 04-11-2021
Reacties: 1
Locatie: Arnhem, Gelderland
Laatst gewijzigd: 16-11-2021
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zoeken voor de periode van ca. 9 maanden een freelancer die als interim support aan de slag gaat bij de afdeling Learning & Development (L&D Servicedesk) .

Als interim support Learning & Development (L&D) Servicedesk draag je samen met 2 enthousiaste collega’s zorg voor de administratieve en organisatorische ondersteuning op het gebied van opleidingsactiviteiten, voor zowel de Nederlandse als de buitenlandse vestigingen. 
Je draagt zorg voor de planning en administratieve afhandeling van trainingen in het LMS (learning management systeem), inclusief de evaluatie en de doorbelasting van de training fee.
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers en leidinggevenden als het gaat om vragen op het gebied van L&D processen, systemen en regelingen.
In de bestaande processen, systemen en regelingen signaleer je knelpunten en neem je het initiatief voor het doorvoeren van verbeteringen.
Naast de afstemming met de L&D adviseurs onderhoud je contacten met externe partijen, zoals trainingsbureaus en trainingslocaties.

Deze klus is voor een periode van 9 maanden voor 32 uur per week in Arnhem.
Kan jij ons helpen? Reageer dan met motivatie en CV via Hoofdkraan.nl

Freelance managers die hebben gereageerd (1)

Michiel
Michiel
05-11-2021
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance manager opdrachten

Logistiek Opdracht

Geplaatst: 23 jan
Beste freelancers, Iemand met logisitek ervaring die een opdracht voor mij kan helpen met maken (budget te maken en het proces kent) Budget 100-150

E commerce / shopify / social adds

Geplaatst: 22-07-2023
Beste freelancers, Ik ben al een tijdje bezig met shopify stores en zoek iemand ter ondersteuning.. Ik doe het alleen maar i.v.m. mijn andere werk kan ik niet altijd al m'n aandacht erop richten. Denk aan het maken van social adds verwerken van orders etc. Lijkt het jou leuk om met mij samen dit avontuur aan te gaan ? Stuur me dan een berichtje!

Bedrijfs aanpassen criteria gemeente amsterdam

Geplaatst: 14-07-2023
Beste freelancers, Bedrijfsplan voor een vergunning aanvraag in Amsterdam. Het voorbeeld voor opbouw een inhoud is al bekend. Het moet alleen voldoen aan juiste criteria en dit staat allemaal op de website van de gemeente.

Ondernemingsplan schrijven (zorg/welzijn)

Geplaatst: 23-03-2023
Beste freelancers, Als ondernemer ben ik van plan mij nog verder te verdiepen in de branche waarin ik al 8 jaar werkzaam in ben. Namelijk het op poten krijgen van een begeleid woonvorm voor jongeren en jongvolwassenen. Deze jongeren komen uit detentie of dreigen uit het zicht van de autoriteiten te verdwijnen. Wij willen deze jongeren begeleiden en laten participeren en handvaten te bieden voor in…

PowerPoint presentaties omzetten naar nieuwe huisstijl

Geplaatst: 03-04-2023
Beste freelancers, We zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen bij het omzetten van PowerPoints, die worden gebruikt voor de opleidingen en trainingen, naar onze nieuwe huisstijl. We hebben daarvoor een nieuwe tool/functionaliteit Slidebuilder in PowerPoint, waarmee het een stuk eenvoudiger is geworden. Wat moet er gebeuren? Elke bestaande presentatie moet opnieuw worden opgebouwd in PowerPoint…

Programma Manager Gezocht

Geplaatst: 06-03-2023
Beste freelancers, Ik zoek een nauwkeurige en flexibele enthousiasteling die het leuk vindt om (samen met mij) het contact te onderhouden met studenten en opleiders, locaties te boeken en de digitale leeromgeving te beheren. De taken zijn afwisselend en niet moeilijk, want goed omschreven en gestandaardiseerd. Inzet ca 8 uur/week, op afstand, budget € 25-40/uur. Interesse? Reageer direct!

Operationeel Manager voor Ecommerce Shop

Geplaatst: 06-01-2023
Beste freelancers, Voor een van mijn e-commerce brands ben ik op zoek naar een freelance operational manager. Het zal in beginsel gaan om ongeveer 20 uur per week. Alle processen die wekelijks gedaan moeten worden zijn in kaart gebracht met bijbehorende KPI's. Hierbij kan je denken aan: - Aansturen personeel (klantenservice) - Zorgen voor conversieanalyses - Zorgen dat voorraad altijd up to date…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht