Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Installatie Account Outlook in Amsterdam

Opdracht ID: 51395

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 28 jul
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 4 aug
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen. Ik heb problemen om mijn outlook te installeren met mijn office 365 account.

Als je mij hiermee kan helpen hoor ik graag van je.

Website bouwers die hebben gereageerd (4)

George
George
01-08-2022
3 referenties
Gemiddelde score
10
Jantine
Jantine
03-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Ronny
Ronny
04-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
04-08-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

Freelance Zapier Specialist Gezocht

Geplaatst: 2 aug
Beste freelancers, Wij zijn een marketing agency en zijn bezig met het optimaliseren van onze processen. Nu weet ik van het bestaan van Zapier en de mogelijkheden ervan maar ik ben niet bekend met welke processen we hier zoal mee zouden kunnen optimaliseren zodat het werk sneller gaat. Is er een specialist die ons een aantal van dit soort processen kan voordragen zodat we sneller en beter kunnen werken?…

Discourse Forum op WordPress Site Installeren

Geplaatst: 17 aug
Beste freelancers, Ik zoek iemand die ervaring heeft met het installeren van Discourse op een WordPress website en ons kan helpen met het inrichten van een forum. Werkzaamheden mogen op afstand of op locatie. Ben je geïnteresseerd? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Ontwikkelaar voor Affiliate Vergelijk Systeem

Geplaatst: 18 aug
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een partij of een ontwikkelaar die een affiliate vergelijkingssite kan ontwikkelen. Het gaat puur om de front-end en back-end development. In een notendop gaat het om een custom made systeem waarmee diverse feeds ingeladen kunnen worden en gecategoriseerd kunnen worden. Deze dienen dan op een correcte manier ingeladen te worden binnen de website. Bij het tonen…

C# Developer Gezocht in Utrecht

Geplaatst: 17 aug
Beste freelancers, Als senior developer word je ingezet binnen het platformteam, waar je samen met de andere professionals verantwoordelijk bent voor het implementeren van selfservice- en automatiseringsoplossingen voor nieuwe en bestaande diensten voor IT-(ontwikkel)teams. Voorbeelden zijn het het volledig geautomatiseerd verwerken van een aanvraag voor een nieuw Jira project of het uitgeven van…

Ervaren Developer voor Lange Termijn

Geplaatst: 9 aug
Beste freelancers, Ik zoek een handige en ervaren developer. Backend, frontend analytisch et cetera. Het gaat om een lange termijn klus. Tarief in overleg. We werken met Odoo (Python). Niet moeilijk wel lastig! Geen kantoor, sociaal of formeel gedoe. Gewoon thuis werken of waar je maar wilt. Super klus dus! Continuïteit, omzet, vrijheid. Geen gedoe. Even bellen?  

Monday CRM Specialist Gezocht

Geplaatst: 15 aug
Beste freelancers, Wij zoeken voor de implementatie van Monday als CRM en project management tool een specialist die ons kan helpen bij de inrichting van Monday. Tevens idealiter iemand die koppelen kan verzorgen via zapier en/of andere software die wij gebruiken zoals active campaign, plug en pay, calendly en outlook. Graag een indicatie van een prijs per uur.

Squarespace Pagina Bouwen

Geplaatst: 12 aug
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar programmeur die een Squarespace pagina kan bouwen/veranderen. Het gaat om een evenementenpagina/agenda die niet naar onze wens is (is nu een summary pagina). Wij zouden graag een overzichtelijke lijst willen met directe ticketlinks. Interesse? Reageer direct!
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht