Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Illustrator voor Wenskaarten en Kleurplaten

Opdracht ID: 42732

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 06-03-2020
Reacties: 8
Locatie: Gorredijk, Friesland
Laatst gewijzigd: 23-04-2020
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wij zijn op zoek naar een illustrator voor wenskaarten en kleurplaten voor onze organisatie die zich bezighoudt met: hotel, taverne, restaurant, feestzaal, bowling, lasergame, escape room, wellness, indoor speeltuin.

De wenskaarten dienen om mee te sturen bij vouchers die mensen kunnen kopen bij onze organisatie als verjaardagsgeschenk e.d. Wij zoeken strakke en speelse tekeningen. Het gaat in totaal om 6 ontwerpen voor de wenskaarten.

Wij willen maximaal 14 kleurplaten, het thema van de kleurplaten is heel divers en kan eventueel naar eigen creativiteit ingevuld worden. De kleurplaten gaan we gebruiken voor een kleur en spelletjesboek voor de kinderen. 

We willen de illustraties graag rechtenvrij en op korte termijn ontvangen.

Kan jij ons helpen? Dan zien wij je reactie met ervaring graag tegemoet.

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (8)

Melanie
Melanie
06-03-2020
5 referenties
Gemiddelde score
9.6
Paul
Paul
06-03-2020
4 referenties
Gemiddelde score
10
Wil
Wil
06-03-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.6
Sabine
Sabine
06-03-2020
30 referenties
Gemiddelde score
9.8
Tilleke
Tilleke
06-03-2020
16 referenties
Gemiddelde score
9.9
caroline
caroline
06-03-2020
3 referenties
Gemiddelde score
10
Sia
Sia
06-03-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Tessa
Tessa
06-03-2020
4 referenties
Gemiddelde score
10
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

Freelance Manga Tekenaar Gezocht

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Ik zou graag als cadeau iemand een tekening geven van hem als anime/manga. Ik ben dus op zoek naar een anime/manga tekenaar. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Illustraties voor Kinderboek (Sinterklaas)

Geplaatst: 12 mei
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een illustrator voor mijn kinderboek, gericht op sinterklaas. Iemand die mooie, opvallende, kleurrijke illustraties kan maken. Het gaat om een cover, in de inleiding 5 kleine illustraties van een kindergezichtje, en verdeeld over de 9 hoofdstukken 9 wat grotere illustraties, en bij ieder hoofdstuk bijpassende strooiillustraties. Graag een reactie bij interesse…

Praatplaat Striptekening over Bedrijfsvisie

Geplaatst: 28 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het maken van een praatplaat striptekening over de kansen en visie van ons bedrijf. Afspraak in de week van 2 mei en de praatplaat heb ik nodig op 10 mei 2022. Over ons Wij zijn gespecialiseerd in het aansturen en implementeren van veranderopdrachten bij profit en non-profit organisaties. Tevens kunnen mensen mij benaderen om als sparringpartner…

Illustrator Gezocht op Project Basis

Geplaatst: 26 apr
Beste freelancers, Ik zoek een ervaren illustrator die op zeer korte termijn beschikbaar is om een aantal illustraties in een manga / cartoon stijl te maken. Graag in de omgeving noord Nederland. Werk op locatie is geen pre maar een eerste kennismaking wel. Hebben wij een klik dan is een langdurige samenwerking waar ik naar op zoek ben. Ik ontvang graag jouw portfolio en recent werk. Bij een match…

schets naar tekening illustrator

Geplaatst: 26 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die voor ons een viertal schetsen van sjablonen in Illustrator wil omzetten. Dit omdat onze sjabloon leverancier alleen met bestanden uit illustrator werkt. Het gaat dus 4 tekeningen die omgezet moeten worden. Interesse? Reageer direct!

Tattoo met Bloemen Ontwerpen

Geplaatst: 25 apr
Beste freelancers, Ik wil graag een tattoo ontwerp laten tekenen. Het gaat om 3 a 4 bloemen in een boeket. Het liefst alleen lijn werk zonder schaduwen. Als je mij kan helpen hoor ik graag van je.

Illustratie van Handen Michelangelo (Realistisch)

Geplaatst: 21 apr
Beste freelancers, Ik ben voor een nieuw project voor een zakelijke klant op zoek naar een illustrator die op realistische, pakkende en kleurrijke wijze de handen van Michelangelo's wereldbekende werk 'De Schepping van Adam' kan illustreren/bewerken. De handen zouden alleen chirurgen handschoentjes aan moeten hebben, omdat de illustratie gebruikt wordt voor een klant die in de medische…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht