Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Illustrator voor Serious Game Bordspel

Opdracht ID: 52269

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 5 jan
Reacties: 12
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 17 jan
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een illustrator/grafisch vormgever voor een ambitieus bordspel dat in ieder geval in de regio Drenthe gespeeld gaat worden rondom allerlei zorgorganisaties. Met de ambitie om het spel breed in Nederland in te zetten. Het gaat om een serious game: 'Buurtgenoten'.

Waarom het spel buurtgenoten:
Met het samenspel ‘Buurtgenoten’ kunnen inwoners, buren, burgerinitiatieven, organisaties, bedrijven en overheden in gesprek over de toekomst van een zorgzame samenleving.
We willen fijn en gezond opgroeien, leven en ouder worden. Het toegankelijk houden van goede zorg en fijn samenleven zijn daarvoor belangrijke pijlers. Daar is de kracht van de gemeenschap voor nodig. De bundeling (of optelsom) van talenten, kwaliteiten en mogelijkheden van inwoners en professionals in een gemeenschap, die gezamenlijk initiatieven (willen) ontplooien op het gebied van ondersteuning, welzijn en zorg. Hoe kunnen we die krachten stimuleren en meer vanuit buurtkracht doen? Daarover ga je met dit samenspel in gesprek.

Introductie: Welkom in de buurt Nieuwerveld! Nieuwerveld heeft steeds meer te maken met kleine persoonlijke vraagstukken en grote buurtuitdagingen. Deze uitdagingen kunnen niet direct opgelost worden door professionele krachten. Als buurtgenoten van Nieuwerveld lopen jullie door de buurt om de uitdagingen van buurtgenoten op te lossen. Om te slagen, moet je intensief samenwerken en kennis en denkkracht van andere spelers goed benutten. Krijgen jullie alle buurtgenoten op tijd bij het buurtfeest? Jullie hebben maximaal een uur. De toekomst van een zorgzaam Nieuwerveld ligt in jullie handen!

Ik zoek een illustrator die alle onderdelen van dit spel kan vormgeven:
- een A2 bordspel (wat de buurt 'Nieuwerveld' visualiseert)
- het spelregelboekje
- de doos van het spel
- 8 'buurtgenoten' die uitgesneden worden tot pionnen
- een A5 overzicht kaart van de buurtgenoten
- 5 typen categorieën kaarten waarvan de de tekst per kaart verschilt

Ik zoek een cartoonachtige illustrator met ervaring met het illustreren van bordspellen. Iemand die van a tot z in samenspraak met ons projectteam het design voor zijn of haar rekening kan nemen. Deadline is rond februari/maart.

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (12)

Paul
Paul
05-01-2023
4 referenties
Gemiddelde score
10
Merel
Merel
05-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Harmen
Harmen
05-01-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Freddy
Freddy
05-01-2023
5 referenties
Gemiddelde score
9.1
Ruben
Ruben
05-01-2023
20 referenties
Gemiddelde score
10
Zsofi
Zsofi
05-01-2023
13 referenties
Gemiddelde score
9.5
Amy
Amy
05-01-2023
6 referenties
Gemiddelde score
10
nicky
nicky
05-01-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.5
Bram
Bram
05-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Tessa
Tessa
06-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Catherine
Catherine
12-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Thye
Thye
17-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

Illustrator voor prentenboek

Geplaatst: 31 mei
Beste freelancers, Ik zoek een illustrator voor een prentenboek. Het verhaal gaat over een jongen die naar het speciaal onderwijs gaat. Qua budget heb ik geen hoofdprijs in gedachten, maar wel de mogelijkheid om je werk bekender te maken. Ik geef uit bij een christelijke uitgever, je hoeft hier zelf geen band mee te hebben maar achter deze waarden moet je wel kunnen staan/respecteren.  …

Illustratie voor Twitterlogo en Twitterheader

Geplaatst: 13 mei
Beste freelancers, Ik zou graag een Twitterlogo en Twitterheader willen laten maken voor mijn nieuwe professionele account. Ik zou dat graag in een geanimeerd plaatje willen laten maken. Dus digitaal kunnen tekenen is een must.  

Tattoo design

Geplaatst: 3 jun
Beste freelancers, Dus ben ik opzoek naar iemand die goed kan tekenen en een mooie sleeve kan maken voor mijn been. Ik zou graag een leg sleeve willen , nu heb ik dus al een mandala op mijn knie. Ik wil het graag niet te donker , ik vind dieren heel mooi maar moet natuurlijk bij me mandala passen. Ik zoek een illustrator waarbij ik goed mee kan kijken.

Cartoonist gevraagd voor postercartoon

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een humoristische cartoon tekening rond A2 formaat in de sfeer van v Haastert met de gezichten van onze 20 medewerkers (medische praktijk) herkenbaar erin verwerkt. Termijn tot 10 juli. Budget is 500 euro.  

Verkeerssituaties illustraties

Geplaatst: 2 jun
Beste, Met deze opdracht zoeken we een freelancer die 1650 verkeerssituatie (Illustraties) kan maken voor auto theorie lessen. De foto's moeten realistisch en helder zijn. Als inspiratiebron gebruiken we foto's van Theorietoppers.nl Het budget voor deze opdracht bedraagt €3k. (Bij overleg mag het iets afwijken) Wij horen graag wat de kosten zijn en uiteraard uw werkwijze.

Hand getekende kleurplaat op A4

Geplaatst: 1 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die met de hand op A4 een tekening/kleurplaat vanuit de ogen van een superheld kan tekenen. Thema vrijheid vanuit zijn ogen. "Suriman" heeft de opdracht gekregen een tekening te maken over wat vrijheid voor hem betekend. Het moet dienen als kleurplaat/ originele A4 heb ik ook nodig. De kinderen moeten denken dat hij het echt zelf heeft getekend  

Sport kleurplaten voor kinderen

Geplaatst: 15 mei
Beste freelancers, We zoeken iemand die diverse kleurplaten wil maken voor een uit te brengen boek (A4) waarin de sport korfbal centraal staat. Dit is deels een school project van studenten van het ROC van Twente, die het boek gaan verkopen. Denk aan wedstrijdsituaties, spelelementen, maar ook andere activiteiten zoals zwemmen, jeugdkamp, dropping en andere zaken die met het verenigingsleven te maken…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht