Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Illustrator voor Serious Game Bordspel

Opdracht ID: 52269

Budget: € 1000 tot 2000
Geplaatst: 05-01-2023
Reacties: 12
Locatie: Utrecht, Utrecht
Laatst gewijzigd: 17-01-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik zoek een illustrator/grafisch vormgever voor een ambitieus bordspel dat in ieder geval in de regio Drenthe gespeeld gaat worden rondom allerlei zorgorganisaties. Met de ambitie om het spel breed in Nederland in te zetten. Het gaat om een serious game: 'Buurtgenoten'.

Waarom het spel buurtgenoten:
Met het samenspel ‘Buurtgenoten’ kunnen inwoners, buren, burgerinitiatieven, organisaties, bedrijven en overheden in gesprek over de toekomst van een zorgzame samenleving.
We willen fijn en gezond opgroeien, leven en ouder worden. Het toegankelijk houden van goede zorg en fijn samenleven zijn daarvoor belangrijke pijlers. Daar is de kracht van de gemeenschap voor nodig. De bundeling (of optelsom) van talenten, kwaliteiten en mogelijkheden van inwoners en professionals in een gemeenschap, die gezamenlijk initiatieven (willen) ontplooien op het gebied van ondersteuning, welzijn en zorg. Hoe kunnen we die krachten stimuleren en meer vanuit buurtkracht doen? Daarover ga je met dit samenspel in gesprek.

Introductie: Welkom in de buurt Nieuwerveld! Nieuwerveld heeft steeds meer te maken met kleine persoonlijke vraagstukken en grote buurtuitdagingen. Deze uitdagingen kunnen niet direct opgelost worden door professionele krachten. Als buurtgenoten van Nieuwerveld lopen jullie door de buurt om de uitdagingen van buurtgenoten op te lossen. Om te slagen, moet je intensief samenwerken en kennis en denkkracht van andere spelers goed benutten. Krijgen jullie alle buurtgenoten op tijd bij het buurtfeest? Jullie hebben maximaal een uur. De toekomst van een zorgzaam Nieuwerveld ligt in jullie handen!

Ik zoek een illustrator die alle onderdelen van dit spel kan vormgeven:
- een A2 bordspel (wat de buurt 'Nieuwerveld' visualiseert)
- het spelregelboekje
- de doos van het spel
- 8 'buurtgenoten' die uitgesneden worden tot pionnen
- een A5 overzicht kaart van de buurtgenoten
- 5 typen categorieën kaarten waarvan de de tekst per kaart verschilt

Ik zoek een cartoonachtige illustrator met ervaring met het illustreren van bordspellen. Iemand die van a tot z in samenspraak met ons projectteam het design voor zijn of haar rekening kan nemen. Deadline is rond februari/maart.

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (12)

Paul
Paul
05-01-2023
5 referenties
Gemiddelde score
10
Merel
Merel
05-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Harmen
Harmen
05-01-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Freddy
Freddy
05-01-2023
5 referenties
Gemiddelde score
9.1
Ruben
Ruben
05-01-2023
20 referenties
Gemiddelde score
10
Zsofi
Zsofi
05-01-2023
13 referenties
Gemiddelde score
9.5
Amy
Amy
05-01-2023
6 referenties
Gemiddelde score
10
nicky
nicky
05-01-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.5
Bram
Bram
05-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Tessa
Tessa
06-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Catherine
Catherine
12-01-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Thye
Thye
17-01-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

10 jpg bestanden editten

Geplaatst: 08:05
Voor 10 jpg bestanden voor funda de stoeptegels, paneelwanden, muren en vloer egaal maken qua kleur. Alg-kleur verwijderen. 75 euro, zsm klaar. Aanvullende vragen: Minimaal 2 jaar werkervaring.: Nee Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte.: Ja Spoedopdracht (oplevering binnen 5 werkdagen): Ja Illustraties moeten op meerdere locaties gemaakt worden.: Nee

Illustrator gezocht voor kinderboek

Geplaatst: 16 mei
Hallo allemaal! Op dit moment ben ik op zoek naar een illustrator voor een kinderboek over rouw en verlies- dit boek heb ik geschreven omdat de vader van mijn 6 jarig zoontje terminaal is. Het gaat over een gezin (papa mama, 2 kids) en papa heeft te horen gekregen dat hij kanker heeft. In het boek wordt het proces uitgelegd en “de reis” van papa vastgelegd. Het boek is voor kinderen, mag…

Illustratie gezocht voor voorkant geboortekaartje

Geplaatst: 18 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die een illustratie kan maken voor het geboortekaartje van onze toekomstige zoon, enigszins in lijn met de illustraties op het kaartje van onze eerste 2 kinderen. Zie illustraties van de eerdere geboortekaartjes in de bijlagen.  

Website illustraties

Geplaatst: 22 apr
Beste freelancers, Momenteel zijn wij bezig de website vorm te geven van ons nieuwe bedrijf. Als onderdeel van die website willen we graag een aantal illustraties laten maken; bijv twee poppetjes die ons representeren, iconen van onze "values", een samenvattende visual van de services die we bieden etc. Stijl: simpel, trendy, uniek, maar wel realistisch. Inhoud van de richting van de illustraties…

Illustratie met een medisch-futuristisch tintje

Geplaatst: 17 apr
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een illustrator die een gave (bij voorkeur digitale) illustratie kan maken welke gebruikt gaat worden, in eerste instantie, in een flyer. Mag een beetje een futuristisch karakter hebben. De flyer is een aankondiging van een medisch congres in Belgrado met als thema 'Energy'. Graag zouden we de volgende elementen terug willen zien in de illustratie:…

Gebarentaal kaartjes

Geplaatst: 23 apr
Beste, Ik ben op zoek naar iemand die gebarentaal kaartjes zou kunnen maken in een korte periode. gebarenkaartjes waar de schoolgebaren op staan zoals, Stil, fluisteren, meer, minder, evenveel, rekenen. op een leuke en interessante manier. 

Praatplaat van waarden en visie van team gehandicaptenzorg

Geplaatst: 30 apr
Met ons team van een woonlocatie voor mensen met een beperking volgen wij een training over waarden en visie. Voor deel 2 van de training wil ik graag iemand live (digitaal) mee laten tekenen zodat we na afloop een mooie praatplaat hebben van onze teamvisie. De datum van de training is nog bekend maar dit zal op korte termijn zijn. Bij voorkeur op locatie in Gouda of de tekenaar kan digitaal aansluiten.…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht