Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Design & Multimedia >
  3. Illustraties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Illustrator voor een persoonlijk kinderboek.

Opdracht ID: 54051

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 26-10-2023
Reacties: 9
Locatie: Lelystad, Flevoland
Laatst gewijzigd: 10-11-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Samen met mijn zoontje van 5 wil ik graag een kinderboek maken, wij zijn op zoek naar een getalenteerde illustrator met een beetje kennis van grafisch ontwerp om dit tot een werkelijkheid te brengen.

Wij zijn van plan om een boek zelf uit te geven zonder uitgever, eerst voor familie en vrienden en voor de kinderen om iets te hebben later om naar terug te kijken en dan kijken wij wel verder of er animo voor is.

Verhaaltjes zijn bedacht door mijn zoontje van 5 en gaat over mijn twee kinderen (broer 5 en zus 3) die samen avonturen beleven. Totaal heeft het boek 20 pagina's inclusief voor en achterkant.

Wij hebben geen deadline.

Graag als het zou kunnen zouden wij het uiteraard fijn vinden als het boek drukklaar gemaakt kan worden. zelf heb ik geen verstand van een boek maken en wat er allemaal bij komt kijken. Samen met mijn zoontje heb ik via een online gratis tool een beginnetje gemaakt van hoe wij dat ongeveer willen hebben maar dat zijn gewoon witte pagina's zonder opmaak of illustraties. Voor nu hebben wij alleen nog maar woorden.

Wij zitten zelf te denken aan een combinatie van doorlopende illustraties en halve pagina.

Graag hoor ik wat dit ongeveer zou kunnen kosten. Wij hebben voor nu nog geen budget maar wij willen ook geen duizenden euro's uitgeven.

Freelance illustratoren die hebben gereageerd (9)

Catherine
Catherine
26-10-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
ymke
ymke
26-10-2023
2 referenties
Gemiddelde score
9.8
Kristel
Kristel
26-10-2023
2 referenties
Gemiddelde score
10
Christel
Christel
26-10-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Joost
Joost
26-10-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Tilleke
Tilleke
26-10-2023
23 referenties
Gemiddelde score
9.8
malu
malu
26-10-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Zsofi
Zsofi
30-10-2023
13 referenties
Gemiddelde score
9.5
Christian
Christian
02-11-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance illustrator opdrachten

illustrator kinderboek

Geplaatst: 26 jul
Ik ben opzoek naar een leuke serieuze illustrator voor mij tweede kinderboek

Ontwerp raamstickers

Geplaatst: 9 jul
Briefing illustratie BOB Autowas raamstickers Concept Raamstickers waarmee kinderen op het autoraam een eigen wasstraat kunnen bouwen. 3x A5 Stijl Qua stijl hebben we de volgende referenties: Huisstijlkleuren BOB Autowas (rood/zwart) Wasbeer mascotte: ? Referentie uitwerking stjil: Scope ? Het gaat om 3 stickervellen met elk 6 stickers. ? Elk stickervel heeft een thema, gebaseerd op de wasprogramma’s…

Ik zoek iemand die een cover voor mijn boek kan maken

Geplaatst: 8 jul
Hi! Ik ben een tienerboek aan het schrijven over een beroemde zangeres die verliefd wordt op een paparazzo. Ik wil graag een mooie illustratie voor de cover van haar en hem en met een camera. Mijn budget is ongv €80 Aanvullende vragen: Minimaal 2 jaar werkervaring.: Nee Graag voorbeelden van voorgaand werk meesturen met offerte.: Ja Spoedopdracht (oplevering binnen 5 werkdagen): Nee Illustraties…

Tekenaar gezocht

Geplaatst: 2 jul
Beste freelancers, ik ben particulier en heb een idee in mijn hoofd maar kan zelf niet tekenen. Ik wil zwart wit lijn tekeningen van iets hebben. de lijn tekeningen moet een voor, boven, zij, dwarsdoorsnede geven. de vraag is kunt u mij helpen aan deze lijn tekeningen? Uiteraard ben ik zeer benieuwd naar uw antwoorden.  

Illustrator voor magische kinderboeken gezocht

Geplaatst: 19 jun
Illustreren magische kinderboeken Ik zoek iemand die mooie tekeningen wil maken bij de teksten die ik heb geschreven voor drie boeken, te starten met deel 1. Het gaat over gevoelens, hooggevoeligheid en magie, geschreven voor kinderen en ouders om zalig in te lezen, zich mee te laten voeren maar ook een stappenplan met hoe met bepaalde gevoelens om te gaan. Budget in overleg, afhankelijk van de samenwerkingsvorm.…

Illustrator kinderboek gezocht!!

Geplaatst: 17 jun
Ik zoek een illustrator voor mijn kinderboek. 2 illustraties op kort termijn. Budget 100/150 euro

Illustrator voor kleurplaten boek voor ouderen

Geplaatst: 24 jun
Hallo! Ik ben op zoek naar een tekenaar die mij wil helpen bij het ontwerpen van stained glass/geometrische vormen voor een kleurplaten boek voor ouderen. Ik wil het eenvoudig houden. Graag ga ik in gesprek over de opdracht en het budget. Ik heb voorbeeld wat ik graag zou willen hebben. Bij interesse kan ik deze toesturen.   Aanvullende vragen: Minimaal 2 jaar werkervaring.: Nee Graag voorbeelden…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht