Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Christel

Christel van Orsouw
Over Christel

Mijn naam is Christel en al ruim 10 jaar werk ik samen met mijn creatieve bondgenoot Benthe. Samen maken wij gedachtevuurwerk, een conceptuele stortvloed, onder de naam Studio Bananas. Een creatieve ontwerpstudio voor illustraties, animaties en grafische vormgeving, met aandacht voor de achterliggende gedachte.

Onze missie is om verhalen, kennis en data tot leven te wekken. Vaak merk je dat de aandacht wegglipt als men geconfronteerd wordt met een overvloed aan tekst, wanneer concepten te ingewikkeld zijn of gehuld gaan in vaagheid. Je raakt de draad kwijt. Wij geven content smoel en gevoel. We geloven dat wanneer iets je raakt en oprechte emotie oproept, het betrokkenheid aanwakkert en je bijblijft, onuitwisbaar in het geheugen. 

Fantasie is de brandstof die ons creatieve vuur doet oplaaien. We starten met een achterliggende gedachte, een verhaal dat fluistert. Een diepere laag, verscholen onder het oppervlak. Al brainstormend verkennen we alle mogelijke paden die we tegenkomen. Het gaat...

 

Portfolio

Illustraties en animaties voor Yoga Magazine
Loading.

Edukans - explainer animatievideo
Loading.

Happinez - illustraties, animaties en e-learnings
Loading.

Groente Avontuur - Concept en animatie
Loading.

Nationale Week Zonder Vlees - Animatievideo
Loading.

Plastic Soup Foundation - animaties
Loading.

 

Vraag Christel direct om offerte


Stuur een bericht