Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Illustratie voor Geboortekaartje Zoon

Geplaatst op:
15 augustus 2019 18:05
Categorie:
Design & Multimedia
Subcategorie:
Illustraties
Opdracht ID:
40247
Status:
Match!
Betaalwijze:
Per uur
Budget:
€ 25 tot 40 p.u.
Locatie:
Abcoude, Utrecht

Freelancer of ZZP'er gezocht voor de volgende opdracht:

Beste freelancers,

Wij verwachten een zoon en zijn op het moment druk met het maken van een geboortekaartje.
Wij zijn eigenlijk alleen nog op zoek naar een eenvoudige en lieve 'lijnen' illustratie van een bestaande foto. De foto kan ik toesturen na reactie.

Het gaat eigenlijk alleen om een bolderkar met onze 2 hondjes en kindje, en zouden er graag onze zoon ingetekend zien tussen onze dochter en grotere hond.

Graag in een reactie een referentie / portfolio via een website.
Lukt dit jou, en tegen welke prijs en binnen welke termijn zou je dit voor ons kunnen doen?
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Klik hier
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Klik hier
Stuur deze opdracht door:

Freelancers die hebben gereageerd (10)

Sabine Sabine 16-08-2019
referentiesterren
24 referenties
Maria Maria 15-08-2019
referentiesterren
14 referenties
Josien Josien 15-08-2019
referentiesterren
13 referenties
Pepijn Pepijn 15-08-2019
referentiesterren
6 referenties
Melanie Melanie 15-08-2019
referentiesterren
2 referenties
Debbie Debbie 15-08-2019
Tilleke Tilleke 15-08-2019
referentiesterren
5 referenties
Eveline Eveline 15-08-2019
Yu-Chia Yu-Chia 15-08-2019
Tatjana Tatjana 16-08-2019

Freelance opdrachten in dezelfde categorie:

Tekening Nodig voor Voorkant Tienerboek
Beste freelancers,    Ik heb een tekening nodig voor de voorkant van een boek dat ik aan het schrijven bent. Het moet een doodle achtige tekening zijn voor een tienerboek.    U kunt reageren voor meer informatie over hoe de tekening er uit moet komen te zien, en dan kunnen we ook gelijk de prijs onderhandelen.    In uw…
25 feb
Cartoon Tekenen over Schiphol
Beste freelancers,    Het tekenen van een gekleurde cartoon over Schiphol. Een voorkeur voor de paspoortcontrole met op de achtergrond een vliegtuig in de lucht en de verkeerstoren. Grootte A5 (14 x 21 cm).    Graag een reactie bij interesse en beschikbaarheid.
24 feb
Illustratie voor Cover van Boek
Beste freelancers,    Ik zoek een illustrator die een illustratie kan maken voor de cover van mijn boek. Het boek speelt zich af in Afrika. Ik wil geen digitale illustratie, maar een echt geschilderde illustratie.    Welke creatieve illustrator kan mij helpen?
24 feb
Illustrator voor Sprookjesachtig Prentenboek
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een creatieve illustrator voor een fantasie- en sprookjesachtig prentenboek. Ik zou graag voorbeelden van voorgaand werk willen zien.    Ik kom graag in contact om de verdere details te bespreken.   
24 feb
Graffiti Afbeelding Maken op Afzuigkap
Beste freelancers,    Voor onze nieuwe keuken wil ik de bekisting van de afzuigkap laten voorzien van (een soort van) graffiti.  Onze afzuigkap bestaat uit 3 houten platen die om een geraamte gemonteerd gaan worden. De voorzijde is ca. 1 meter bij 70 cm en de 2 zijkanten ca 40 x 70 cm.    Qua invulling zijn we er nog niet helemaal…
20 feb
9 Designs voor Kaarsenhouders
Beste freelancers,    Ik zoek een illustrator die mij wil helpen met het digitaal maken van mijn zelf bedachte en getekende schetsen/afbeeldingen van kaarsenhouders. Ze moeten digitaal gemaakt worden en hier en daar iets uitgewerkt want ik ben zelf geen top tekenaar. Mooie kleuren etc. en druk klaar.    Het zijn 9 designs, wie kan…
19 feb
Illustrator Kinderboek Gezocht
Beste freelancers,    Voor mijn kinderboek zoek ik een illustrator die dit lekker kan opfleuren met mooie tekeningen. Ik ben een beginnend schrijfster.    Ben je creatief en kan je mij helpen? Ik zie je reactie met voorbeelden van voorgaand werk graag tegemoet.   
17 feb