Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. WordPress
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Hulp en Begeleiding bij Optimaliseren WordPress Website

Opdracht ID: 49247

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 21-10-2021
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 28-10-2021
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Heb samen met mijn zoon in WordPress een website gemaakt. Ik zou graag meer willen weten over WordPress, ik loop soms tegen dingen aan die ik niet snap. Het Thema is Astra en Page Builder is Elementor.

De desktop versie is redelijk, maar de mobiele versie zou ik sommige pagina's willen veranderen, als ik dat doe verandert de desktop versie ook, wat niet bedoeling is. Moet ik een aparte pagina aanmaken voor de mobiele versie en deze dan uitzetten voor de desktopversie? Zo heb ik nog wel een aantal vragen...
Budget vind ik moeilijk om op te geven. Hij is net afgestudeerd en wil graag verder met zijn eigen bedrijfje opzetten en werk zoeken.

Zou fijn zijn als iemand uit de omgeving dit zou kunnen oppakken gemeente Oldebroek (Gelderland).
Alvast bedankt voor een reactie.

Wordpress freelancers die hebben gereageerd (9)

Lonneke
Lonneke
21-10-2021
18 referenties
Gemiddelde score
9.4
Jos
Jos
21-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Ilja
Ilja
21-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Onno
Onno
21-10-2021
7 referenties
Gemiddelde score
9.6
Adem
Adem
21-10-2021
7 referenties
Gemiddelde score
10
Erik
Erik
21-10-2021
2 referenties
Gemiddelde score
10
Jeroen
Jeroen
21-10-2021
4 referenties
Gemiddelde score
10
Kevin
Kevin
21-10-2021
0 referenties
Gemiddelde score
Max
Max
22-10-2021
3 referenties
Gemiddelde score
9.8
Toon meer reacties

Freelance Wordpress opdrachten

Wordpress tekstschrijver met SEO kennis

Geplaatst: 12:45
Beste freelancers, Voor het aanvullen van pagina's op onze website zijn we opzoek naar een ervaren tekstschrijver met kennis van SEO. Het betreft pagina's in de wereld van ICT. Wij zijn op zoek naar iemand die hier dan ook affiniteit mee heeft. Voor SEO optimalisaties maken we gebruik van een plug-in.

Mijn website lekker upgraden naar een pittige uitstraling!

Geplaatst: 2 feb
Hi hi webdevelopers, Hierbij plaats ik graag een opdracht, omdat ik mij aan het oriënteren ben naar een juiste partner voor het upgraden van mijn website. Ik heb de website zo'n twee jaar geleden zelf met handen en voeten in elkaar gezet :-) Maar bij groei, hoort ook een verbeterde website met eenheid van uitstraling. Wat ik graag zou willen bereiken met mijn website: - Indien mogelijk mijn…

WordPress cookiewetgeving

Geplaatst: 28 feb
Beste freelancers, Wie kan mij helpen met het voldoen aan de nieuwe cookiewetgeving die start vanaf 1 maart 2024? Ik heb een WordPress website voor mijn fysiopraktijk en zou graag een gratis plugin willen gebruiken die aan de wetgeving voldoet.  

Website bouwer

Geplaatst: 21 feb
Hallo, Ben jij een getalenteerde en creatieve webdesigner met passie? Dan ben ik op zoek naar jou om voor mijn bedrijf een unieke online aanwezigheid te maken die mijn visie en diensten weerspiegelt. Niet enorm uitgebreid, maar wel eentje met een sterke profilering en impact. Een website die ik, na oplevering, zelf op eenvoudige wijze kan onderhouden. De website moet  mijn (coaching)diensten…

Wordpress thema van Layerdrops installeren

Geplaatst: 26 feb
Beste freelancers, Via Themeforest heb ik een Wordpress thema gekocht van Layerdrops. De installatie is niet volledig gelukt en ik heb onvoldoende kennis van Wordpress om de oorzaak te kunnen achterhalen. Daarom zoek ik iemand die het thema kan installeren en de website gebruiksklaar kan maken.  

Webdesigner presentatie pre-productie musical

Geplaatst: 19 feb
Beste freelancers, We zijn een startup die voor de presentatie van de pre-productie van een nieuwe musicalconcept een online portal nodig hebben. Deze online portal zal dus niet regulier ‘live’ gaan, maar alleen online d.m.v. een interne wachtwoord toegankelijk zijn voor de beoogde B2B bezoekers die wij zullen gaan benaderen voor dit project. Wij zijn om zoek naar een webdesigner die met…

Cloudflare voor WordPress/WooCommerce

Geplaatst: 22 feb
Beste freelancers, Voor een WordPress/WooCommerce website moet Cloudflare worden ingeteld op zeer korte termijn. Wie heeft daar tijd voor en ervaring in? Welke gegevens heb je nodig en hoeveel tijd gaat het kosten?  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht