Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Finance & Administratie >
  3. Boekhouden
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Hulp bij Opstellen Winst en Verliesrekening

Opdracht ID: 51925

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 7 nov
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 14 nov
Status: Gepauzeerd
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

I.v.m. een aankomende verhuizing moet ik enkele documenten aanleveren aan de woningcorporatie.
Ik ben daarom op zoek naar een boekhouder of accountant die mij kan helpen met het volgende:

-Een winst- en verliesrekening van het afgelopen boekjaar die opgesteld is door de accountant of boekhouder met daarop een stempel.
-Voorspelling winst- en verliesrekening over het jaar 2022 die opgesteld is door de accountant met daarop een stempel.

Ik ben zzp'er en werk met het boekhoudprogramma Jortt. Hierin staat een winst- en verliesrekening, maar deze voldoet niet omdat hij niet door een accountant is opgesteld. Ik heb dus alle gegevens al netjes bij elkaar en heb een simpele en overzichtelijke boekhouding.

Hopelijk kan jij me hierbij helpen. Ik hoor graag van je!

Freelance boekhouders die hebben gereageerd (2)

Jeroen
Jeroen
07-11-2022
1 referenties
Gemiddelde score
10
Michiel
Michiel
07-11-2022
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance boekhouder opdrachten

Boekhouder Belasting Holding BV

Geplaatst: 6 dec
Beste freelancers, Ik heb sinds juni 2022 een holding bv (financiële holding). Hierin zit nog geen vermogen. Ik zoek een boekhouder die de aangifte/jaarrekening en de andere bijkomende verplichtingen kan doen. Bij interesse hoor ik graag van je.

Boekhouder voor Uitzendbureau Noordwijk

Geplaatst: 29 nov
Beste freelancers, Momenteel ben ik als zzp'er in de zorg aan het werk. Ik start vanaf 2023 mijn uitzend/bemiddelingsbureau. Ik zoek hiervoor een geschikte boekhouder. Liefst beginnend, die samen met mij en mijn bedrijf mee kan groeien. Persoonlijk contact gewenst. Ik zie jullie reacties graag tegemoet.

Boekhouder Gezocht in Enschede

Geplaatst: 4 nov
Beste freelancers, Gevraagd: hands-on boekhoud(st)er die op korte termijn beschikbaar is om de administratie/boekhouding over te nemen voor een familie bedrijf in de maakindustrie (20FTE's) in Enschede. Bedrijf gaat door een reorganisatie en als interim directeur zoek ik een rechterhand die met veel energie en kennis van algemene boekhouding mij ondersteunt. Huidige medewerkster administratie…

Administratief Medewerker Gezocht in Amsterdam

Geplaatst: 11 nov
Beste freelancers, Voor een bekende juwelier/sieradenmerk zijn we op zoek naar ondersteuning van de administratie voor 2 dagen per week. Verwerken van crediteuren, kasstaten en controle van de tussenrekeningen. Kan jij ons hierbij helpen? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Boekhouder Gezocht met Spoed

Geplaatst: 10 nov
Beste freelancers, In verband met de aanvraag op een huurwoning heb ik de volgende documenten nodig: - Jaarrekening 2021, opgesteld door een erkend boekhouder of accountant (inclusief jaarcijfers, balans en resultaat); - Accountantsverklaring, getekend en voorzien van handtekening door accountantskantoor of administratiekantoor. Ik had zelf iets gefabriceerd maar helaas zijn de documenten niet goedgekeurd.…

Boekhouder Gezocht voor 1 Dag per Week

Geplaatst: 31 okt
Beste freelancers, Voor ons bedrijf in Amsterdam gericht op planten zijn we op zoek naar iemand die onze boekhouding wil doen. Wij richten ons op: - plantenverhuur voor evenementen: simpele korte facturen - interieurbeplanting voor bedrijven: wat grotere facturen met meer posten - tuinaanleg voor particulieren: uitgebreide facturen met zo nu en dan wijzigingen - Maandelijkse plantenmarkt: recht toe…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht