Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Hulp bij Gmail issue

Opdracht ID: 52869

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 6 apr
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 10 apr
Status: Match!
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Hallo freelancers,

ik heb een probleem: ik heb een emailadres dat gekoppeld is aan mijn website, en dat ik laat doorsturen aan Gmail. Nu lijkt het erop dat er allerlei mails terugbouncen, omdat, volgens mijn website host: "Google voert sinds kort strengere controles uit bij inkomende mails. Als er een mail naar een gmail-adres gaat, gaan ze na of de (af)zender van die mail (de specifieke server) overeenkomt met wat er in de DNS-records staat bij het domein van het afzenderadres.

Dit zorgt ervoor dat forwards aan gmail-adressen die zijn ingesteld op onze servers vaak niet meer automatisch aankomen. De mails komen wel binnen, maar worden niet meer doorgestuurd naar je gmail. Je kunt de doorverwijzing dus het beste verwijderen.

Als je graag gmail wilt blijven gebruiken, dan zou ik aanraden om in gmail de greenhost-mail op te halen met POP3. Zij bieden daar ondersteuning voor."
Nou.... van die ondersteuning snap ik niks. Wie wel? Ik word echt helemaal gek van alle niet-werkende mails momenteel...

Website bouwers die hebben gereageerd (3)

Bo
Bo
06-04-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Manolito
Manolito
06-04-2023
6 referenties
Gemiddelde score
9.7
Yvan
Yvan
07-04-2023
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance website opdrachten

Bouw Borden Configurator Woocommerce Webshop

Geplaatst: 7 jun
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die de volgende werkzaamheden kan uitvoeren. Script straatnaambord configuratie, waarin: product variatie dropdowns aangevuld worden met (grote) plaatjes, met daarnaast extra velden voor tekst invoer en kiezen iconen. Deze zullen de productafbeelding doen veranderen. Ingevoerde tekst lengte heeft invloed op de gekozen product variatie (bredere bord variatie wanneer…

UX Designer met ervaring in Conversieoptimalisatie

Geplaatst: 31 mei
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren UX Designer met expertise in conversieoptimalisatie en A/B-testen. Ervaring met vergelijkingswebsites is een pluspunt. Jij gaat ons helpen bij het verbeteren van onze vergelijkingspagina's om: - Informatie makkelijker vindbaar te maken voor gebruikers - Onze autoriteit en betrouwbaarheid te verhogen tbv gebruikers en adverteerders - en het verhogen…

Nieuw website bouwen

Geplaatst: 25 mei
Beste website bouwer, Ik ben met een project bezig en ik vraag me af of u me kunt helpen. Ik zal even een beeld schetsen van waarmee ik bezig ben. Het project is een leefstijlprogramma om mensen naar een gezondere leefstijl te bewegen. Het moet een interactief programma zijn en het streven is dit aan o.a. Sportcentra, revalidatiecentra en/of gemeente-instellingen te verkopen. Zodat ze dit in kunnen…

Website voor een Kerk

Geplaatst: 3 jun
Beste freelancers, We zijn opzoek naar een iemand die een nieuwe website voor onze kerk kan maken. Het gaat om een kerk in protestantse Gemeente Boskoop.

Hulp bij inrichten klantenportal in Freshdesk

Geplaatst: 16 mei
Beste freelancer, Voor onze implementatie van een Freshdesk systeem zoeken wij iemand die ons verder kan helpen met het inrichten van de klantenportal op basis van een standaard thema.

Overzetten WP site andere hostingpartij

Geplaatst: 1 mei
Beste freelancers,  Een bestaande WP website moet worden verhuisd van de ene hostingpartij naar een andere partij. Kunnen jullie hierin ondersteuning bieden qua overzetten van alle bestanden/applicaties incl. maken van backup etc. Ik verneem graag of dit mogelijk is en aan welk bedrag ik moet denken om dit te begeleiden.

DUDA Website Designer

Geplaatst: 5 mei
Beste freelancers,  Wij zijn op zoek naar iemand die NL-talige websites kan designen, startend vanuit een van de vele templates uit het platform DUDA (https://www.duda.co/), en die ook kan bijstaan in support, zijnde aanpassingen aan de websites doorvoeren (content bijvoegen, enz). Momenteel een 70-tal Duda websites in portfolio. Opdracht voor de lange termijn.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht